Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriLR ürünleri nekadar iyi bilen var mı
Şu sıralar net te satılan lr ürünlerinden alip kullanan var mi. biri yüz temizleme makinesi diğeri kirisik üzerine iki ürün.olumlu yada olumsuz kullananlar yazabilir mi teşekkürler
o cihazlar ihtiyaca göre müthiş. Ancak her satıcı iyi değil. Bizim ekibimizde uzmanımız var kişinin fotoğrafını şikayetini gönderiyoruz uzman değerlendiriyor mesela.
Mrblar.ürünü çok kişi kullanıyor yorumlarını görüyorum hepsi olumlu.nasıl şikayetler geliyor ogrenebilirmiyim? ürün kaliteli ise niye olumsuzluk gelir buda düşündürücü açıkçası?
Şu sıralar net te satılan lr ürünlerinden alip kullanan var mi. biri yüz temizleme makinesi diğeri kirisik üzerine iki ürün.olumlu yada olumsuz kullananlar yazabilir mi teşekkürler
ben bir önce duymuştum ama güvenemedim daha sonra bir ay önce cilt uzamnı olan bir arkadaşım tavsiye etti ve ben ürünlerini aldım ve çok memnunum ayıra yakın arkadaşlarıma da tavsiye ettim kullanıyolar şuanda herhangi bir şikayet olmadı isterseniz sizede yardımcı olabilirim...
Arkadaşlar benim yüzüm sivilceliydi yıllardır kullanmadığım şey kalmadı. Lr ürünlerinden sonra sivilcelenmeler tamamen geçti.Umutsuzken şimdi inanamıyorum değişime.Bence mutlaka deneyin.Artık market ürünleri almanıza bile gerek kalmayacak ihtiyacınız olan herşey çözüm var.İsteyen herkese yardımcı olurum ...ÖZelden mesaj atabilirsiniz