Lr yi merak edenler buyurun sonuçlarımı yazayım..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Yüzümde leke yok sadece sivilceden kalma delik ve gözeneklerim var.Lr yi çok övdüler ben de satışını yapan birinden box ve microsilver setini(üye yaparak gönderdi) 125 tl ye aldım.Peelingi sonradan başka bir yerden temin ettim.Geldiği anda kullanmaya başladım hiç aksatmadım bu uygulamayı sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez yaptım.15.gündeyim.Ama malesef beklediğim sonucu alamadım.Bana %20 fayda etti diyebilirim şimdilik.Ama microsilver yüz temizle jelinden çok memmunum. Lr de baya yetkili bir bayana söylediğimde ise cilt kendini 28 günde yeniler devam et dedi. 1 ay olsun sonuçları tekrar güncelleyip paylaşırım..

Sonuclarinizi ben de sabirsizlikla takip ediyor ve bekliyorum :) Yalniz Microsilver Antbakteriyel özellikte ürünlerden olusur. Sivilce olusumunu engelleyecektir büyük ülcüde. Box set ise asiri kuru ciltlere tavsiye edilir normalde... Siz ürünleri hangi siralamayla kullaniyodunuz ve cilt tipiniz nasildir ?

Sonuclarinizi ben de sabirsizlikla takip ediyor ve bekliyorum :) Yalniz Microsilver Antbakteriyel özellikte ürünlerden olusur. Sivilce olusumunu engelleyecektir büyük ülcüde. Box set ise asiri kuru ciltlere tavsiye edilir normalde... Siz ürünleri hangi siralamayla kullaniyodunuz ve cilt tipiniz nasildir ?
Ben de sivilce hiç yoktu ama aldım.Silverin yüz temizleme jeli iyi memmunum.Cildim normal ama kuruya dönük.Lr satışı yapan uzmanlardan bilgi alıp kullandım.Başta yıkama jeliyle yıkayıp kuruyunca box setteki fıs fıs sık.O kuruyunca konsantre jeli sonra propolis kremi sürüyorum.Bu şekilde.Fırsat buldukça microsilver kremini de kullanıyorum..

Cildiniz kuruysa Box set uygundur bence de.

Microsilver ciltte biraz kuruluk hissine sebep olabilir, cünkü amac sivilceyi, bakterileri kurutmasidir.. Bu yüzden kremin sadece sivilcenin üstüne uygulanmasinda fayda vardir. Cilt hassassa ve karma cilt tipiyse özellikle.. Eger sivilce tüm cildi kaplamissa, kremi de o orantida uygulamak kacinilmazdir elbet..... Microsilver kremin bir diger özelligi de gözenekleri SIKILASTIRMAYA yardimci olmasi. Yine ayni sekilde gözenekler ve cukurlar cillte yaygin olarak mevcut ise, kremi de cilde yayarak kullanmak gerekir. Sizin probleminiz gözenekler oldugundan, bence de uygun ürünler tavsiye edilmis...

Sabir ve zamanla insallah faydasini görürsünüz...

Üzerinde baya zaman geçmiş ama sonuç nasıl acaba memnun kaldınızmı ?

Lr ürünleri için iletişime geçebilirsiniz sorularınızı sorabilirsiniz . ....

Son düzenleyen: Moderatör:
X