LR zeitgard 2 kullananlar memnun musunuz

gizil32

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
19
1
288
43
LR zeitgard 2 almayı düşünüyorum ama sizin yorumlarınıza ihtiyacım var

Merhaba LR Zaitgard 1 ve 2 olmak üzere 2 tane cihaz var. 1 cildi derinlemesine temizler. 2. ise kırışıklık karşıtı. Botox yaptırmanıza gerek kalmadan kırışıklığı tedavi eder.

canım merhaba ben lr çatlak kremi ve selülit seti aldım ne zaman sonra etki etmeye başlar
En az 4 hafta kullanın etkisini hissetmeniz için. Sonrasında da kullanmaya devam edin. Zaten etkisini görünce devam edersiniz. Ama şunu unutmayın her ürün herkeste aynı zamanda etki yapmaz.

benimkiler daha yeni olan çatlak yanı beyaz degil 2 haftadır sürüyorm ama etki görmedim daha

Günde 2 kez söylediğiniz ürünleri kullanıyorsanız o zaman biraz daha sabırlı olmanız gerek :) haftada 2-3 kere çatlak bölgeye lifle masaj uygulamayı da atlamayın. Aslında en az 2 ay kullanılması öneriliyor ama ben bile bu tür ürünleri uzun zaman diliminde sürekli kullanmaktan sıkılıyorum aslında. Yani siz sabırlıysanız kullanmaya devam edin kullanmaya. Mutlaka faydasını göreceksinizdir. Çünkü ben kullanmadım hiç gerek olmadı ama kullananlar olumlu geri dönüyorlar.

bende bi çok ürününü kullanıyorum
Aslında ben daha yeni iş ortağı oldum bu şirkete. Ürünlerini ve para kazanma sistemini öğrendikçe yapmaya karar verdim. Ürünlerinden kullanan herkes çok memnun. Ben de yavaş yavaş alıyorum ürünleri. Yeni ürün ihtiyacınız olduğunda ya da üyelik düşünürseniz yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…