Siz zeitgard 2 yi kullandınız mı acaba,bilgi almak istiyorum da
canım merhaba ben lr çatlak kremi ve selülit seti aldım ne zaman sonra etki etmeye başlarMerhaba,
Ben LR iş ortağıyım. İstersen özelden telefonunu atın ya da ben atayım. Sizi ürünler hakkında bilgilendireyim.
En az 4 hafta kullanın etkisini hissetmeniz için. Sonrasında da kullanmaya devam edin. Zaten etkisini görünce devam edersiniz. Ama şunu unutmayın her ürün herkeste aynı zamanda etki yapmaz.canım merhaba ben lr çatlak kremi ve selülit seti aldım ne zaman sonra etki etmeye başlar
Düzenli olarak peeling ve krem ve jel kullanıyorsunuz değil mi?benimkiler daha yeni olan çatlak yanı beyaz degil 2 haftadır sürüyorm ama etki görmedim daha
Çatlak için dermaintense mi kullanıyorsunuz peki sadeceevet kullanıyorum hepsini
İnşallah alırsınız evet çünkü ben LR ın ürünlerine çok güveniyorum.bendede biraz sabır zor ama inş olumlu sonuç alırım
Aslında ben daha yeni iş ortağı oldum bu şirkete. Ürünlerini ve para kazanma sistemini öğrendikçe yapmaya karar verdim. Ürünlerinden kullanan herkes çok memnun. Ben de yavaş yavaş alıyorum ürünleri. Yeni ürün ihtiyacınız olduğunda ya da üyelik düşünürseniz yardımcı olurum.bende bi çok ürününü kullanıyorum
Beklerimyeni ürün alacagımda sizinle irtibata geçerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?