• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen bakn, bir fikir?:(

Allah yardimcin olsun guzel kizim 20 yasinda birde evlatla beraber koca belasi cekmem cok zor
Ben sana sadece iki kelime yazacagim bir insan yedisinde neyse yetmisindede aynisi olurmus sen dusunup karar ver bu adamla hayatim gecermi diye
mirmirmirmir

SLıNN evet ablacım bende 7 sinde neyse 70 de o olmasından korkuyorum zaten tsk ederim yazdıgın için

seni çok iyi anlayabiliyorum canım.bende 19 yaşındayım.senin gibi erken evlendim ailemin karşı çıkmasına rağmen hemde...
bence eşin seni garantide falan görüyor olmalı.yani seni kaybetmekten korkmuyor.birde bebeğiniz varmış.Allah bağışlasın.ona düzelmediği taktirde seni kaybedebileceğini göster.gerektiğinde git annende kal bir süre.seni nasıl bunalttığını anlat ona..

bana göre sorun fazla yüzgöz olmuşsunuz..

aradaki saygıyı ve mesafeyi evlilikten on yıl bile geçse muhakkak muhafaza etmek gerekiyo..

yani eşiniz git annenin evine diyosa bence onun kadar sizde suçlusunuz ona bu cesareti verdiğiniz için..

size bu kadar rahat emrivaki yaklaşmamalı...

yasemin oda oldu boşanmanın eşiğine geldik ben annemde kaldım 2 gün yine dayanamadım bozulmasın dedim gittim geri 1 hafta iyiydi yine aynııı bişe deişmedi

ESTEL kendimde hiç bi şekilde hata görmüyorum benim yasım küçükama bu gune dek onu ne 1kez kırdım nete 1 kez saygısızlık yaptımm bunu söyleyemezzcogu kadının yapmayacagı sekilde kadınlık yaptım ben eşime ama anlamıyorum fazla değer verince kaybetme korkusu olmuyo galiba saygımı ben hep koruduk ama o koruyamadı bende sayıgısızlık görmemesine ragmen kişilikler çok farklıı olabiliyo hayatta

tatlım ilk zamanlarda biraz oluyor böyle şeyler
şimdi çocuğunuzda varya..bence adam geçim derdine düştü
biraz daha zaman vermelisin bence
sana söyleyeceğim en öneli şey ise
keşke okusaydım demişsinya
BENCE HALA OKUYABıLıRSıN yaşın daha çok küçük
bak ben 26 yaşımdayım ben bile açık öğretimde okuyorum

tatlım ilk zamanlarda biraz oluyor böyle şeyler
şimdi çocuğunuzda varya..bence adam geçim derdine düştü
biraz daha zaman vermelisin bence
sana söyleyeceğim en öneli şey ise
keşke okusaydım demişsinya
BENCE HALA OKUYABİLİRSİN yaşın daha çok küçük
bak ben 26 yaşımdayım ben bile açık öğretimde okuyorum

sana katılıyorum canım...bebek belki herşeyi değiştirir yani inşallah değiştirir..umarım zor günler yaşamazz gerçekten çok zor durumuu boşan dedim ama sölemesi kolay benim içinn..bide şöle bişiy var sonuçta ailesi arkasındaa..bunuda düşünsünn sırtını yaslayabileceği birilerinin olması çok güzell...

Ben , evlendiği ilk yıl babasının evine giden bir kadın, arkasından onu döndürmek için yalvaran bir adam tanıdım. Şu an çok mutlular, iki de küçük çocukları var. Adam çok mu değişti , yok !

Birtakım huyları tabiki aynı ama en azından eşini kaybedebileceği korkusuyla eskiye nazaran çok daha saygılı...

Ben bu kaybetme korkusunun her eşe tattırılması taraftarıyım, bazen bir sözle , bazen icraatla keklik olmadığımızı bilmeleri gerek. Aksi takdirde ne yaparsa yapsın, nasılsa kadın ayrılmaz diye bi

rahatlık , bi saygısızlık .. Eşin böyle canım anlaşılan...

Ama benim anlattığımı yap demiyorum , bu büyük sorumluluk. Ben bunu alamam. Sadece bir fikir olsun istedim sana. Sen babanın evine gitsen arkandan gelmeyebilir de. Yani her erkek bir

olmaz , bunu da göze alıp gidersin , her türlü şeyi düşünerek.

Hayat senin canım, çalışmak , üretmek , dahası gezmek , nefes almak senin de hakkın.. Ama şunu bil , eğer sen bu hareketleri sineye çeker susarsan 10 yıl sonrasıyla şimdiki zaman arasında hiçbir

fark olmayacak.. Sen ne kadar katlanabilirsin onu da bilemiyorum

Son düzenleme:
evet canım kesinlikle ailenin arkanda olması çok güzel

PESPEMBE kesinlikle haklısın canım ama anlattığım gibi ben onuda yaptım 1 kez boşanmanın eşiğine geldik ben bikaç gün annemde kaldım ama hiç yalvaran gel dön diyen olmadı ama yine bişekilde msjlartık falan ben dayanamadım son bi şans dedim ve gittim evime benim içimdeki sevgi olmasa biterdi ha şuanda çok kötü değilizz onun sağı solu belli olmuyo bi güğn kavga ediyo bigün canım cicim diyo ama kalp kırıkları gi,tmiyoo içinde kalıyo insanın yapılanlar anlatmak istediğim bu ama bi gerçek varkideğişmiyodabenneyaptımki

PESPEMBE kesinlikle haklısın canım ama anlattığım gibi ben onuda yaptım 1 kez boşanmanın eşiğine geldik ben bikaç gün annemde kaldım ama hiç yalvaran gel dön diyen olmadı ama yine bişekilde msjlartık falan ben dayanamadım son bi şans dedim ve gittim evime benim içimdeki sevgi olmasa biterdi ha şuanda çok kötü değilizz onun sağı solu belli olmuyo bi güğn kavga ediyo bigün canım cicim diyo ama kalp kırıkları gi,tmiyoo içinde kalıyo insanın yapılanlar anlatmak istediğim bu ama bi gerçek varkideğişmiyodabenneyaptımki

işte tam da bunu kastediyordum, işte senin eşin yalvarmamış , annenin evine gelip seni eve döndürmeye çalışmamış... Sen keşke o gelip özrünü dilemeden gitmeseydin.. O da 2

mesajla gönlünü aldım diye hiç ders almamış anlaşılan.. Ah canım ya işte bazı erkekler böyle malesef ellerindeki hazinenin değerini anca keybedince anlar, sen yine de haksız

yere kavga çıkardığı zaman susma , "anlaşıldı senin canın sıkıldı , bir kavga konusu buldun ve çıkarmaya çalışıyorsun.." de !

Son düzenleme:
evet canım kesinlikle öyle ya annenem ameliyat oldu ona bi,le o kadar gideli dedim hastahaneye bişe demiyo sonra gideriz diyo sinir etti beni bugün...

ya pardon bir tek sizinle ilgili değil. ama erkeklerin özellikle hani şu daldan dala konan gününü gün eden erkek tipleri varya. onlara benzemiş eşiniz. bu tip erkekler annelerini kız kardeşlerini ve eşlerini herkesten kıskanır yerli yersiz. çünkü kendi yaşadıklarından dolayı herkesi kendileri gibi sanırlar.

söylenebilecek herşeyi sen kendine söylemişsin zaten.
yasın küçükmüş kabul etmişsin. şimdi susarsam 10 sene sora bitirmekmi daha iyi olcak demişsin.
susmak istemiyorum demişsin vsvsvs.
sanırım sen duygularına takılıp kalıyosun. herşeyi görüyor gözlerin.kafan herşeyi düşünüyor.mantıklısın ama iş eyleme gelince kalbin carpıyor. hani güzel günlerin hatırına. aşıktık.sevdik vsvsvs.
yada babanı felan dinlemedin evlendin.şimdi haklıymısınız yapamadım demek agrına gidiyor olabilir.
bence eşinşle acık acık konus ve aglamadan zırlamadan gözlerine bakarak ( dayak yiyebilirsin dikkat.o potansiyel var esinde ) isteklerini şikayetlerini yerine getir ve aksı halde boşanmak istediğini söyle.
ve lafının arkasında dur. şimdi hayatına sahip cıkmassan.10 yıl sora hiç cıkamazsın.zaman akıp gitmiş olacak

canım benim ben boşanma durumuna geldim ama yine kıyamadım di sans dedim bu sansı herkez verirdi aileme gelecek olursak onlar yasadıgım tüm sorunları biliyo sagolsun canım babam hep arkamda o gelsin gitmesin dedi hatta gecende anlasın sucunu dedi ben yarın gelsem babam hiçbişe demez bana ama işte sölendiği kadar kolay olmaz derler ya aynen öyle ama tavrımı koyacagım artık ben öncedende ayrılalım dedim tekrar sans verik kendimizee ama hiçbişe değişmedi iştee yine aynı

cnm şansını sen vermiceksin o almak için yalvaracak kapından ayrılmayacak ve seni kolundan tutup evine goturcek bu bi hafta surer ya da bi ay surer artık eşinin kafasına ne zmn dank ederse.ama 3gun sonra sen tıpış tıpış kendin donmüşsün.bence değerini daha anlayamamiş.

seni gelip almasıyla kendin gitmen arasında cok fark var.o demiştir ki bak bensiz anca 3gun dayandı.kararlı olduğunu gostermen lazım.

Back
X