Ltfen bana yardm edin,yorumlarnz bekliyorum..

öncelikle Türkçemizi daha güzel kullanmanı ve katletmemeni temenni ediyorum naçizane değil.konuna yorumum ise ilgisiz,düşüncesiz bir erkekten sana mutluluk gelmeyeceğini düşünmekteyim.sanırım günlük aşklar yaşamaya müsait bir bünye taşıyor arkadaşın ve ince detaylara takılma dediği bu anlamı taşıyor.

Yaaa cok sınırlıyım buqun bende onun gıbı ondan bı haber dısarı cıktım aksam geldm nerdeydın felan dedı moralı bozktu bende ıste arkadaşlarla gezdim dedim bıraz moralı bozuldu snraa bende maca gıtcem dedıı(yalan) smdı cıkıcam hava alcam dedı felan snra 15 dk konustuk bende dısarı cıkıcam dedım o da nereye felan dedı arkadasla cıkıcaz felan dedim snra 5 dk sonra hadı bebegım ben cıkıyorum dedı ok felan dedık cıktık snra baska bı msnden ona yazdm hala ordaydı 1 saat oldu cıkmadı cevrımdısıyım goruorum bu kdr yalan olmaz yarın yanıma gelıcek bıtırcem yuz yuze bıtırsem mı yoksa msnden dırek bıttı mı yazsamm

Yaaa cok sınırlıyım buqun bende onun gıbı ondan bı haber dısarı cıktım aksam geldm nerdeydın felan dedı moralı bozktu bende ıste arkadaşlarla gezdim dedim bıraz moralı bozuldu snraa bende maca gıtcem dedıı(yalan) smdı cıkıcam hava alcam dedı felan snra 15 dk konustuk bende dısarı cıkıcam dedım o da nereye felan dedı arkadasla cıkıcaz felan dedim snra 5 dk sonra hadı bebegım ben cıkıyorum dedı ok felan dedık cıktık snra baska bı msnden ona yazdm hala ordaydı 1 saat oldu cıkmadı cevrımdısıyım goruorum bu kdr yalan olmaz yarın yanıma gelıcek bıtırcem yuz yuze bıtırsem mı yoksa msnden dırek bıttı mı yazsamm
Msnden bulduğunuza göre birbirinizi,msm de ayrılmak için idealdir..
Ne gerek var yüzyüze görüşmeye,salla gitsin,hatta iletine yaz :teselli:

Msnden bulduğunuza göre birbirinizi,msm de ayrılmak için idealdir..
Ne gerek var yüzyüze görüşmeye,salla gitsin,hatta iletine yaz :teselli:

ben yuz ıfadesını merak edıodum o kdr yalan soledı smdı cevabı ne olcak tum bunlara gore sncta msnde knstuk ama gercek hayata artık ondn

ben yuz ıfadesını merak edıodum o kdr yalan soledı smdı cevabı ne olcak tum bunlara gore sncta msnde knstuk ama gercek hayata artık ondn

seni yine kandırabilir... yalanlar parayla değil nihayetinde
:delphin:

sanalda başlamışsın sanalda bitir gitsin... bi kaç saatin daha onunla mahvolmaz en azından
:1closedeyes:

Sanal aşktan bu kadar hayır gelir....yerimseniben
Gitti mi senin 1 sene,yaaaa...
:jeyyar:

şimdiden ilgisiz sonunu düşünemiyorum biz kızlar ilgisizliğe pek gelemeyiz çok canın yanmadan bırakabiliosan bırak derim kaydirigubbakcemile5

onu doğru dürüst tanımıyorsun bile...üç gün olmuş çıkalı,ne bu acelen..

ayrılıyorum diye konuşma yapman bile gereksiz bu adamla.
ancak yaparsın tabii. dışarıdan martaval okumak kolay geliyor bana.

onun msninde başka kızlar da vardır kesin.
sana zaman ayıramıyordur.

hem üçüncü günde adamın yalanını yakalamışsın.
umarım değer veren birini bulursun sana canım.

ayrılıyorum diye konuşma yapman bile gereksiz bu adamla.
ancak yaparsın tabii. dışarıdan martaval okumak kolay geliyor bana.

onun msninde başka kızlar da vardır kesin.
sana zaman ayıramıyordur.

hem üçüncü günde adamın yalanını yakalamışsın.
umarım değer veren birini bulursun sana canım.

Tabıkıde vardır canım yaa ama ben kmseyle ugrasamam

butun sayfaları okudum..
evli gibi geldi bana arkadaslarında dediği gibi.. ayrıca yazdıklarınızdan yola çıkarak sadec gonul eglendiriyor baska bişey değil ciddi olsaydı boyle olmazdı sanırım...

son olarak netten adam çıkmaz dıyenlere bir lafım olacak..
ben aşkımla netten tanısıp nikahımız oldu 26gun sonrada dugunumuz olacak.. bunun sosyal cevre vs ilgisi olmadıgı dusunuyorum..
madem sosyal cevre olayına takıldınız sizin KK da ne işiniz var ??

konu sahıbı arkadasım eger ciddi olsaydı ben bızım yasadıklarımızdan yola çıkarak yazıyorum (tabıkı herkesın ilişkısı br olmaz) farklı sehırlerdeydık yanıma gelırdı haftasonları 22 saatlık yoldan.. gunduzlerı gorusz eve geldıgımızde aksamları msnde konusurduk.. konus konus laf biter bırlıkte oyun oynardık netten.. msnyı kapatır sabaha kadar telde konusurduk.. gunduz olunca sabırsızlıkla bulusmak için önce msjlar cekılır sonrada sankı hiç gorusmemiş gibi sarılırdık :asigim: :nazar:
ah ahh her anın tadı farklı oluyor işte
:1rolleyes:

butun sayfaları okudum..
evli gibi geldi bana arkadaslarında dediği gibi.. ayrıca yazdıklarınızdan yola çıkarak sadec gonul eglendiriyor baska bişey değil ciddi olsaydı boyle olmazdı sanırım...

son olarak netten adam çıkmaz dıyenlere bir lafım olacak..
ben aşkımla netten tanısıp nikahımız oldu 26gun sonrada dugunumuz olacak.. bunun sosyal cevre vs ilgisi olmadıgı dusunuyorum..
madem sosyal cevre olayına takıldınız sizin KK da ne işiniz var ??

konu sahıbı arkadasım eger ciddi olsaydı ben bızım yasadıklarımızdan yola çıkarak yazıyorum (tabıkı herkesın ilişkısı br olmaz) farklı sehırlerdeydık yanıma gelırdı haftasonları 22 saatlık yoldan.. gunduzlerı gorusz eve geldıgımızde aksamları msnde konusurduk.. konus konus laf biter bırlıkte oyun oynardık netten.. msnyı kapatır sabaha kadar telde konusurduk.. gunduz olunca sabırsızlıkla bulusmak için önce msjlar cekılır sonrada sankı hiç gorusmemiş gibi sarılırdık :asigim: :nazar:
ah ahh her anın tadı farklı oluyor işte
:1rolleyes:
Bız daha yenı cıftız yenı cıftlerın daha heycanlı olması gerekırken bız cok monoton yasıyoruss bı arkdmzn dedıı gıbı gecmısınde cok kısıye deger vermıs ve bana verecegı bı deger bı heyecanı yok yanmdayken ıyı yanmdan gıttıkten snra yabancılasan bır ınsanla ne yapabılırım kı ben Hıcbırsey..!! Umarım bırlıkte olduun kısıyle hayatın boyunce mutlu olursun canım...opuyorumnanaktan

Ya cıldırcam kendıme cok kızıorum dun gece 2 de buqun yuz yuze konusalım sorunlarımızı dedi buqun msne gırdı 3 saat msndeydı bırsey yazmadı ve cıkmıs su saate kdr tık yok bıde aksam yanına gelıcem demıstı smdı arayp bı guzel agzıma gelenı soylesem mı yoksa onun aramasını bekleyıp o zmn mı cvbımı versem bılmıorum ama cok sınırlı olduum su an kesinn!!

canım hakkında hayırlısı olur umarım
benımde boyle bır ılgısız sevgılıcık dıyecegım musadenle o vardı
bırde bır zamanlar bana aşıktı bu eleman
başlarda cok ılgılendı yıne cıkmaya başlamadan
cıkmaya baslayacagımız zaman sehır dısında 20 gun stajı vardı o arada zıllının bırı goz koymus buna nasıl boyle sesı cıkmadı
bende zaten geldıgınde ılıskım var gıbı hıssetmedıgım ıcın bır gun msnde karsılastık konsutu işte naber napıosun dıe, bende ıyıdır dedım, işte biz felan fılan dıye basladı, ya dedım ne bizi , ben kafama gore takılıyorum zaten sende oyle takıl devam et hayatına, şimdi arkadasız

Ya cıldırcam kendıme cok kızıorum dun gece 2 de buqun yuz yuze konusalım sorunlarımızı dedi buqun msne gırdı 3 saat msndeydı bırsey yazmadı ve cıkmıs su saate kdr tık yok bıde aksam yanına gelıcem demıstı smdı arayp bı guzel agzıma gelenı soylesem mı yoksa onun aramasını bekleyıp o zmn mı cvbımı versem bılmıorum ama cok sınırlı olduum su an kesinn!!

cnm bu adamdan sana hayır gelmez, lütfen boş yere hırpalama kendini :teselli:
anladıım kadarıyla bu adam ya evli ya da netten senin gibi bi çok kızla flört eden biri :delphin:
canını bu kadar sıkmana değmez, onu deiştiremezsin :umursamaz:
bence en kısa zamanda ondan kurtulmalısın, sevgiler opuyorumnanaktan

bence aramasını bekleme cnm ya bi msj ya da mail at hadi cnm by by de bitir gitsin yıpratma kendini valla değmez bu karakterde birisi için ama insanda takıyor her ne kadar değmiceni bilse bile böle beklersen o arasında söyleyim diye kendine etmiş olursun

Back
X