H
hey
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hey
-
Evet aynen böyle.. Üzme kendini ya.. kaydirigubbakcemile5
Daha önüne kimbilir neler çıkacak. Bırak onlar senin için üzülsün.
Bazen düşünüyorum da bu erkekler niye böyle değer bilmezler? Hakedeni ezer geçerler haketmeyenlerin peşinden koşarlar. Aslında hiç değer vermeyeceksin. O sana 10 adım gelecek sen bir adım gideceksin. Öyle kıymetli oluyor inan ki..
Evet aynen böyle.. Üzme kendini ya.. kaydirigubbakcemile5
Daha önüne kimbilir neler çıkacak. Bırak onlar senin için üzülsün.
Bazen düşünüyorum da bu erkekler niye böyle değer bilmezler? Hakedeni ezer geçerler haketmeyenlerin peşinden koşarlar. Aslında hiç değer vermeyeceksin. O sana 10 adım gelecek sen bir adım gideceksin. Öyle kıymetli oluyor inan ki..
Evet canım ya teşekkür ederim. Ya bizde anaclık var işte, fazla duygusalız, bi de belli yaştan sonra zaten kolay kolay kimseden etkilenmiyoruz. Erkekler öyle deil tabii, hele de nedense bu devirde eğitim ve kariyer seviyesi ne kadar çoksa, erkekler o kadar ıssız adam modunda. Mesela benim de iyi bi işim kariyerim var, ve şimdi övmek istemiyorum ama güzellik yarışmasına girseydin ya sen diyenler var. Ama gel gör ki, içim öyle alçak gönüllü, öyl sevgi dolu, oyun yalan dolan bilmiyorum. Öyle devasa maddi bekentilerim yok, sadece sevgi istiyorum. Ama işte hep iyiler, gaddar, olabildiğince çirkin ve sömüren kızların yanında. Anlamıyorum ben bu dünyayı
kesinlikle katılıyorum... sengözlerimebaksanab
Dünyanın artık çivisi çıkmış. Annem anlatıyor eskiden aşklar da sevgiler de bir başka yaşanıyordu diyor.. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil. İnsanlar genellikle de erkekler hep benciller kendi çıkarları doğrultusunda hayatlarını yaşıyorlar. Karşındaki senden ne bekliyor? kırılıyor mu, üzülüyor mu hiç umurlarında değil. Varsa yoksa kendileri. Bizim gibi sevgi dolu ince ruhlu insanlarda olup bitenlerin karşısında böyle hayal kırıklıklarıyla bakakalıyor :1shok:
bence tamamen olayı akısına bırak arkadasımm.görüsmeye dewam et ama baskıcı olmaa.. duyguların cok yogun olabilir belki de sen yogun oldugunu zannediyosundurr..o yüzden hiçç üstüne gitmee.biraz zaman wer ona da bakalım n olcak.kacan kowalanır demişler.bizlerin en büyük hatası da bu bence hemen yelkeler foraa =)
Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim gururlu bir yapım var, şu ana kadar olan ilişkilerimde karşımdaki için pek bir fedakarlık yapmadım. İçimden de gelmedi, hep onlar üstüme düşüyordu, bir şekilde doğru kişi olduğunu hissettirmemişlerdi.
Bundan 5 hafta önce teyzemlerle bi otele gittik tatil için. Kendi şehrimizde işte Antalyada. Ve orda biriyle tanıştım. Nasıl anlatayım,bu onun için de benim için de ilk görüşte aşk oldu.Film gibi bir tanışmamız oldu.Çok olgun,yakışıklı, kariyeri çok iyi, karakterli ve birçok özelliğine bayıldım.Ve çok seviyeli bir aradaşlık oluştu aramzda.Ama yapı olarak biraz sakin biri, yay burcu. 15 gün sürekli görüştük ve bana çok özel şeyler söyledi. Yani tanışmamızın çok güzel olduğundan bahsetti, ilişkiye ciddi baktığından vs vs. Ama ben Antalya'dayım O İstanbul'da yaşıyor. Bundan önce 3 yıl İngililterede yaşamış. 31 yaşında. Ve askerliğini yapmamış. Ben daha bir şey demeden konusmaları hep tatilden sonra da görüşmemiz ve mesafenin önemli olmadığı üzerineydi.Hep Antalyaya tekrar geleceğini söyledi.Ama daha sonra konustuğumuzda mesafe olduğunu,ve zaten askere gideceğni, mantıklı baktığında bu ilişkiyi yürütmenin zor olduğunu söyledi.
Çok üzüldüm,çünkü şu yaşıma kada hiç böyle hssetmedim.Ben şimdi ne söylemeli nasıl davranmalyım. Biliyorum şimdi çoğunuz seven zaten senin yanında olur vs vs dicekseniz, ama o yapısal olarak mantığını çok kullanan biri,yani olay sevgiyle alakalı değil. Ben ne biliimm bişiler yapmalıyım, acaba ne söylemeliyim diye düşünüyorum mesafenin önemli olmadığına dair,ya da onu kazanmak için.
Önerilerinizi bekliyorumm lütfeeeeeeeeeeeeennn.
Öyle mi diyorsnuz kızlar... Şöyle diyor, işte ben Antalyaya yerleşip orda iş bulsam daha sonra askere gidicem. Küçük Böcük arkadaşım, aynen senin dediğin gibi sanırım, daha yeni tanıştık ve birbirimizi tanımaya zaman yok. Ya neden böyle olur sanki, 27 yaşımdayım kızlar ve hiç kimseden bu derece etkilenmemiştim(
ahhh ahhhh...bu tipe benzer bir tiple bende uğraştım canm....evlilik lafları edip sonrada mesafeyi bahane eden....arkadaşlara katılıyorum...çok seven ve gerçekten isteyen adam bunu bahane etmez....ama seni böyle ümitlendirip sonrada böyle yapmasına çok sinirlendimklava: kendi başımada geldiği için seni çok iyi anlıyorum
bende 28 yaşımdayım...ve ciddi anlamda aşık olmuştum canım....boşver üzme kendini...herşeyin hayırlısı....o adam senin için hayırlıysa ve kaderinde varsa döner dolaşır seni bulur emin ol....:1hug: sen hiç üstüne düşme artık....ben ettim sen etme yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?