Ltfen bir gz atn "Mesafeleri amak"

• Konu Sahibi Konu Sahibi hey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hey

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

Benim gururlu bir yapım var, şu ana kadar olan ilişkilerimde karşımdaki için pek bir fedakarlık yapmadım. İçimden de gelmedi, hep onlar üstüme düşüyordu, bir şekilde doğru kişi olduğunu hissettirmemişlerdi.

Bundan 5 hafta önce teyzemlerle bi otele gittik tatil için. Kendi şehrimizde işte Antalyada. Ve orda biriyle tanıştım. Nasıl anlatayım,bu onun için de benim için de ilk görüşte aşk oldu.Film gibi bir tanışmamız oldu.Çok olgun,yakışıklı, kariyeri çok iyi, karakterli ve birçok özelliğine bayıldım.Ve çok seviyeli bir aradaşlık oluştu aramzda.Ama yapı olarak biraz sakin biri, yay burcu. 15 gün sürekli görüştük ve bana çok özel şeyler söyledi. Yani tanışmamızın çok güzel olduğundan bahsetti, ilişkiye ciddi baktığından vs vs. Ama ben Antalya'dayım O İstanbul'da yaşıyor. Bundan önce 3 yıl İngililterede yaşamış. 31 yaşında. Ve askerliğini yapmamış. Ben daha bir şey demeden konusmaları hep tatilden sonra da görüşmemiz ve mesafenin önemli olmadığı üzerineydi.Hep Antalyaya tekrar geleceğini söyledi.Ama daha sonra konustuğumuzda mesafe olduğunu,ve zaten askere gideceğni, mantıklı baktığında bu ilişkiyi yürütmenin zor olduğunu söyledi.
Çok üzüldüm,çünkü şu yaşıma kada hiç böyle hssetmedim.Ben şimdi ne söylemeli nasıl davranmalyım. Biliyorum şimdi çoğunuz seven zaten senin yanında olur vs vs dicekseniz, ama o yapısal olarak mantığını çok kullanan biri,yani olay sevgiyle alakalı değil. Ben ne biliimm bişiler yapmalıyım, acaba ne söylemeliyim diye düşünüyorum mesafenin önemli olmadığına dair,ya da onu kazanmak için.

Önerilerinizi bekliyorumm lütfeeeeeeeeeeeeennn.:utangac:

anlaşılan sadece bir tatil aşkıymış. istanbula dönünce onun için bitmiş..

Bence de aklınızda hoş bir anı olarak bırakın..:)

yaz askı de gıtsın eger ustelersen ınan sen uzulursun..
bırak tadı damagında kalsın gorusmek ıstemeyenın emınım onemlı bı nedenı vardır bılemedın belkı evlıdır?..de gıtsın unut canın yanmasın bence..yasadıgn guzel bı dus hayal ıdı uykudan uyan canım yoluna devam et..

ben de eski sevgilimle askere gitmeden 2 ay önce tanışmıştım...daha önce askerlikle ilgili elediğim kişilere rağmen onu eleyememiştim ve biz çıkmaya başlamıştık...askrelik yaklaştıkça o da tuhaflaşmaya başladı... nedeni beni yeni tanıyor olması ve askere giderken arkasında birini bırakmak istemeyişiydi... çok zor bir dönemdi... biz de ayrılma noktasına geldik ...

karar onundu ; elbette saygı duyacaktım ama isteğim bitmemesinden yanaydı... bunu açıkça ifade ettim... bir de deiği şuydu asker dönüşü en az 7 aylık bir beraberlik varmış gibi olacaktı ama aslında paylaştığımız şey çok az olacaktı... bununla ilgili tereddütleri vardı...sonuç olarak ayrılmadık... ama askerlik sonrası da 2 hafta çok zordu... beni bir yabancı olarak görmüştü... inan çok acıydı... onu da atlattık... sonra 1,5 yıl gayet iyi bir ilişkim vardı ama pat diye bitti...

nedeni ise benim onu daha çok seviyor olmamdı... başka neden yoktu ; birşeyler eksikmişmiş...

demek istediğim seninle ilgili böyle tereddütlere girdiyse boşver arkadaşım... kendini ağırdan sat... kendini kaptırma ; çok seven olma... üzülen sen olursun... onun için vazgeçilmeyen sen ol ... o senin için vazgeçilemeyen olmasın...

yapısal olarak mantığını çok kullanan biri demişsiniz ama 15gün boyunca pek mantığını kullanmamış gibi duruo, tatilden sonra mantık dewreye girmiş..
üzmeyin kendinizi boşa, yaz aşkı olarak kalsın hafızanızda.. a.s.

mantıklı dediğin adam pekte mantıklı deilmiş canım.oyüzden üzülme.gidene deil gelene bak güselim:teselli:

Öyle mi diyorsnuz kızlar... Şöyle diyor, işte ben Antalyaya yerleşip orda iş bulsam daha sonra askere gidicem. Küçük Böcük arkadaşım, aynen senin dediğin gibi sanırım, daha yeni tanıştık ve birbirimizi tanımaya zaman yok. Ya neden böyle olur sanki, 27 yaşımdayım kızlar ve hiç kimseden bu derece etkilenmemiştim :((

Ben hep düşünüyorum kızlar, ya diyorum askerliği bu şehre falan çıkarsa diye. Ne diye sanki böyle zor olmalı. Öyle biri karşıma normal şartlarda çıkmaz ki. Zaten bu aralar her şey ters gidiyor gibi hayatımda. Ne yapmam lazım bilemiyorum, artık yoruldum. Hep böyle ters mi gidicek her şey

cnm benim askerlik iş ws bunlar hep bahane... seninle bi gelecek düşünen kişi bukadar sudan sebepleri öne sürmezdi, çünkü her erkeğin başından geçmesi gereken olaylar bunlar, sıra dışı bişe değilki..
sen düşünmemeye çalış elinden geldiğince, tabi bize burdan konuşması kolay çok bunalmşsındır mutlaka ama gerçekleri kabullenmek gerekio biyerde cnm benim.. a.s.

yay burcuymuş bana çok tanıdık bu durum tipik karakteristik özellik ....
havaya atıp tutmayı unutan şahıslar platformuu
Böcüşüm demiş zaten mantıklı olan onu unutman ; düşündükçe daha da bağlanırsın şeytan tüyü var zira bu hınzırlarda kaç bence
hem neden daha iyisini bulamayacaksın böyle şartlandırma kendini bulursun eminim ; bulamazsan da hayat kendine en uygun birini bulmaktan ibaret değil şansın açık olsun sevgiler...

Evet kızlar haklısınız, eğri oturup doğru konusmak lazım. En azından çaba gösterebilirdi. Ki zaten birbirimizi tanımadan ileriye dönük bişi düşünmek de çok sağlıksız, bunun için de birbirimizi tanımamız için çaba göstermemiz gerekli. En azından ben bu çabayı gösterdim.

o an bişeyler hissetmiş olabilir belki geçicidir
mantıklı biri diyosun belki onunda mantığı böyle düşünmesini sağlamıştır
ama mesafe olupta biribirini delice seven biçok kişi var bunu ona anlatabilirsin
askerlik işine gelince o derece hoşlandığına inanıyosan beklersin onu sabırla
ama yinede olmazsa kendini üzme senin için hoş bi tatil anısı olur ilerde baktığında

o an bişeyler hissetmiş olabilir belki geçicidir
mantıklı biri diyosun belki onunda mantığı böyle düşünmesini sağlamıştır
ama mesafe olupta biribirini delice seven biçok kişi var bunu ona anlatabilirsin
askerlik işine gelince o derece hoşlandığına inanıyosan beklersin onu sabırla
ama yinede olmazsa kendini üzme senin için hoş bi tatil anısı olur ilerde baktığında

Evet canım, ben bunu ifade ettim zaten. O da çok uzun zamandır böyle hissetmediğini ve sürekli beni düşünüğünü söylüyor. Ama mesafe olduğu için ilerde tartışmalar vs olacakmış. Ben son olarak elbette askerdeyken onu bekliceğimi söyledim. Artık o beni aramazsa, msj atmazsa ben de aynı şekilde davranıcam. Hatta şimdiden o yokmuş gibi düşnüyorum. Ama kızlar bilemezsiniz, yeni birini düşünmek yerine, keşke bi mucize olsa, hayatım boyunca o yanımda olsa diy düşünüyorum :delphin:

Canım bence unutmaya çalış. Başka şeylerle ilgilen. Eğer senin kadar o da senden etkilenseydi şuan senden fazla çaba gösteriyor olurdu. Genelde erkeklerin çoğu kaçanı kovalar. Yani bırak akışına. Zamana bırak. Eğer senden gerçekten etkilendiyse yine arar, bir şekilde ulaşır sana. Ama beklentilerini bir kenara bırak üzme kendini.. :umursamaz:

Canım bence unutmaya çalış. Başka şeylerle ilgilen. Eğer senin kadar o da senden etkilenseydi şuan senden fazla çaba gösteriyor olurdu. Genelde erkeklerin çoğu kaçanı kovalar. Yani bırak akışına. Zamana bırak. Eğer senden gerçekten etkilendiyse yine arar, bir şekilde ulaşır sana. Ama beklentilerini bir kenara bırak üzme kendini.. :umursamaz:

Evet kesinlikle haklısın canım. Zaten kaderimde varsa zaten olur, yoksa olmaz. Zaman

Evet aynen böyle.. Üzme kendini ya.. kaydirigubbakcemile5
Daha önüne kimbilir neler çıkacak. Bırak onlar senin için üzülsün.
Bazen düşünüyorum da bu erkekler niye böyle değer bilmezler? Hakedeni ezer geçerler haketmeyenlerin peşinden koşarlar. Aslında hiç değer vermeyeceksin. O sana 10 adım gelecek sen bir adım gideceksin. Öyle kıymetli oluyor inan ki..

Back
X