- Konu Sahibi yanliz_peri
-
esim kendini biraz duzeltti diskoya gitmiyor artik sabah ise aksam eve ama o diskoya gittigi zamanlardaki kavgalarimizda saygi sevgiyi bitirdi simdi diskoya gitmemesinin bile bana faydasi yok icim koptu ona karsi insan yuzeysel seylerini degitire biliyor ama derler ya can cikar huy cikmaz diye o cenesi hala ayni ben esime canim desem canim der bana ama ben kasimi biraz kaldirip kotu birsey soylesem ooo demedigi hakaret kalmiyor her kavgamizda esim bana diyorki ben seni alttan almasam bu evde her dakika kavga cikar senin azini burnunu kirarim diyormafoldum keske tartisinca azimin ustune bi vursa onun acisini zamanla unuturum ama bana konustugu kelimeleri unutamiyorum....arkadaslar ben allaha hep soyle dua ediyorum allahim esimle bana el kinamaz ayriligi ver diyorum yoksa durduk yere bosaniyorum desem esimin herkese cikip birsey yoktu ortada deyip kendini herkese hakli cikaracagini biliyorum cunki esim herkesi nasil kandiracagini cok iyi biliyor bazen kavga edince sorun ondada olsa ben bile hakli olsam esim nasil beceriyo bilmem ama ben bile acaba benmi haksizim diye dusunuyorum arkadaslar siz bana yardim edin akil verin yinede bu evliligimi kurtarmak icin ne yapayim :1no2:babamin evine bosanarak gidemem ailemin yaninda zaten bosanmis bi kardesim var bide benmi gideyim
amin arkadaslar bi bos kuyu icindeyim suan cirpiniyorum ama cikamiyorum sonumuda cok merak ediyorum allahim yardim ett gecen kavgada diyorki bana esim ben cok sabirli biriyim benim yerime baskasi olsaydi seni keser valize koyardi diyor cem garip ogluna imrendi sanirim. esimin bu konusmalarina bakilirsa esim cok cile cekiyo sanki benden... aslinda bulduda bunuyor benim gibi birini evimden disari cikan biri degilimdir benim tek hatam esim vir vir konusunca ben tahammul edemiyorum... su cocuklarim olmasaydi suan kapinin onune koymustum ha birde ailem olmasaydi nereye kadar cekerim bilmiyorum
sayin slinn evet yurt disindayim suan ama buranin dilini bilmiyoruum suan bosansam mahkemeye gidip bosaniyorum diyecek bi dilim bile yok esimde bilmiyor buranin dilini :1no2:yardim edicek kimsem bile yok ben burda yapa yanliz ne yaparim.
Tabiki böyle davranacak sana, kendi terbiyesizliklerini bastirmak icin her zaman seni kötü göstermek zorunda, hep strateji bunlar arkadasim.
Bir akrabamizin kocasida böyle yapardi, gece arkadaslari ile icmeye gidecek mesela mahsus evde kavga cikarirdiki karisi nereye gidiyorsun gitme diye hesap sormasin kapiyi vurup ciksin diye.
Dirdirci diye ilan etmisti kadini, sanki kadin kendi kendine dirdir yapiyordu, aldatmalarina sebeb olarak karisini gösteriyordu, neymis evde huzurum yok.
Serefsiz adam, huzursulugu cikaran sendin.:mymeka:
Nereye kadar cekersin bilemiyorum canim ama birgün geriye baktiginda cok yanarsin bu güzelim senelerine.....sana deger vermeyen, kiymet bilmeyen, saygisi olmayan bir adamla gecen her gün bosa gecmis bir gündür benim icin.
Allah yardimcin olsun
esimin calistigi is yerinde dil gerektirmiyo canim turklerle beraber calisiyor .... bugun gelsin esim konusucagim ne deyimde benim ciddi oldugumu anlasin arkadaslar kendine ceki duzen vermessen bosanicammi deyim nasil bi konusma yapayim soyleyin bana
sayin slinn evet yurt disindayim suan ama buranin dilini bilmiyoruum suan bosansam mahkemeye gidip bosaniyorum diyecek bi dilim bile yok esimde bilmiyor buranin dilini :1no2:yardim edicek kimsem bile yok ben burda yapa yanliz ne yaparim.
esim kendini biraz duzeltti diskoya gitmiyor artik sabah ise aksam eve ama o diskoya gittigi zamanlardaki kavgalarimizda saygi sevgiyi bitirdi simdi diskoya gitmemesinin bile bana faydasi yok icim koptu ona karsi insan yuzeysel seylerini degitire biliyor ama derler ya can cikar huy cikmaz diye o cenesi hala ayni ben esime canim desem canim der bana ama ben kasimi biraz kaldirip kotu birsey soylesem ooo demedigi hakaret kalmiyor her kavgamizda esim bana diyorki ben seni alttan almasam bu evde her dakika kavga cikar senin azini burnunu kirarim diyormafoldum keske tartisinca azimin ustune bi vursa onun acisini zamanla unuturum ama bana konustugu kelimeleri unutamiyorum....arkadaslar ben allaha hep soyle dua ediyorum allahim esimle bana el kinamaz ayriligi ver diyorum yoksa durduk yere bosaniyorum desem esimin herkese cikip birsey yoktu ortada deyip kendini herkese hakli cikaracagini biliyorum cunki esim herkesi nasil kandiracagini cok iyi biliyor bazen kavga edince sorun ondada olsa ben bile hakli olsam esim nasil beceriyo bilmem ama ben bile acaba benmi haksizim diye dusunuyorum arkadaslar siz bana yardim edin akil verin yinede bu evliligimi kurtarmak icin ne yapayim :1no2:babamin evine bosanarak gidemem ailemin yaninda zaten bosanmis bi kardesim var bide benmi gideyim
kusura bakmayin arkadaslar ama benim cok dikatimi ceken bir seyde konuyu aciyor arkadaslarimiz eslerinden sikayet ediyorlar yasadiklarini anlatiyorlar ne hikmetse aradan 3 gun 5 gun gecmeden adamlarda bir duzelme oluyor akannehir sadece bu konuda degil bir cok konuda bu benim dikatimi cekti , keske gercekten duzelseler ya , konuyu actiktan sonra sanki pisman oluyor arkadaslarimiz :umursamaz:
:gitme:slm arkadaslar benim sorunum esimle biz 12yillik evliyiz hep kavgaliyiz 1gun iyi isek 10gun kotuyuz hayatim boyle geciyor son 1senedirde icimde bi korku var esim beni aldatirmi diye bu kaniya da soyle vardim onceden esim baska kizlara bakmazdi simdi benim yanimda bile bakiyor :gitme:bugun bakan yarinda beni aldatir diye dusunuyorum ve esimede yansitiyorum sen kizlara bakiyosun diye sora evde kavga basliyo aslinda ben bu dusuncelerle kendimi yiyip bitiriyorum okadar anlatacak seyler varki aslinda offffffffffffffffffff yardim edin bilgilerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?