Ltfen okuyun, eim beni aldatyor mu?

esim kendini biraz duzeltti diskoya gitmiyor artik sabah ise aksam eve ama o diskoya gittigi zamanlardaki kavgalarimizda saygi sevgiyi bitirdi simdi diskoya gitmemesinin bile bana faydasi yok icim koptu ona karsi insan yuzeysel seylerini degitire biliyor ama derler ya can cikar huy cikmaz diye o cenesi hala ayni ben esime canim desem canim der bana ama ben kasimi biraz kaldirip kotu birsey soylesem ooo demedigi hakaret kalmiyor her kavgamizda esim bana diyorki ben seni alttan almasam bu evde her dakika kavga cikar senin azini burnunu kirarim diyormafoldum keske tartisinca azimin ustune bi vursa onun acisini zamanla unuturum ama bana konustugu kelimeleri unutamiyorum....arkadaslar ben allaha hep soyle dua ediyorum allahim esimle bana el kinamaz ayriligi ver diyorum yoksa durduk yere bosaniyorum desem esimin herkese cikip birsey yoktu ortada deyip kendini herkese hakli cikaracagini biliyorum cunki esim herkesi nasil kandiracagini cok iyi biliyor bazen kavga edince sorun ondada olsa ben bile hakli olsam esim nasil beceriyo bilmem ama ben bile acaba benmi haksizim diye dusunuyorum arkadaslar siz bana yardim edin akil verin yinede bu evliligimi kurtarmak icin ne yapayim :1no2:babamin evine bosanarak gidemem ailemin yaninda zaten bosanmis bi kardesim var bide benmi gideyim

Sadece kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz bu şekilde..
Boşanırsanız hakkınızda elbet konuşulacak..
Varsın ne derlerse desinler önemli olan sizin huzurunuz..
Hakaret zaten yeterli bir sebep boşanma için kaldı ki siz kendinizden taviz veriyorsunuz..
Aile yanına gitmek istemeyebilirsiniz bunu anlarım ancak arkadaşlar bahsetti yurtdışında kadınlara sunulan imkanları,bence bir an önce birkaç Türk arkadaş edinip haklarınızı öğrenip boşanın,başınızın çaresine bakın..
Bu şekilde hayatı kendinize siz zehir ediyorsunuz,eşiniz değil..
Çünkü eşinizin ne olduğu belli,siz de bile bile bu yaşama devam ediyorsunuz.
Yazık bebelerinize onlar büyüyünce bu yaşadıklarınıza şahit olunca daha çok üzülmeyecek misiniz? Onlar büyüyünce hırçın,sorunlar insanlar mı olsun yani?

amin arkadaslar bi bos kuyu icindeyim suan cirpiniyorum ama cikamiyorum sonumuda cok merak ediyorum allahim yardim ett gecen kavgada diyorki bana esim ben cok sabirli biriyim benim yerime baskasi olsaydi seni keser valize koyardi diyor cem garip ogluna imrendi sanirim. esimin bu konusmalarina bakilirsa esim cok cile cekiyo sanki benden... aslinda bulduda bunuyor benim gibi birini evimden disari cikan biri degilimdir benim tek hatam esim vir vir konusunca ben tahammul edemiyorum... su cocuklarim olmasaydi suan kapinin onune koymustum ha birde ailem olmasaydi nereye kadar cekerim bilmiyorum

Tabiki böyle davranacak sana, kendi terbiyesizliklerini bastirmak icin her zaman seni kötü göstermek zorunda, hep strateji bunlar arkadasim.

Bir akrabamizin kocasida böyle yapardi, gece arkadaslari ile icmeye gidecek mesela mahsus evde kavga cikarirdiki karisi nereye gidiyorsun gitme diye hesap sormasin kapiyi vurup ciksin diye.
Dirdirci diye ilan etmisti kadini, sanki kadin kendi kendine dirdir yapiyordu, aldatmalarina sebeb olarak karisini gösteriyordu, neymis evde huzurum yok.
Serefsiz adam, huzursulugu cikaran sendin.:mymeka:

Nereye kadar cekersin bilemiyorum canim ama birgün geriye baktiginda cok yanarsin bu güzelim senelerine.....sana deger vermeyen, kiymet bilmeyen, saygisi olmayan bir adamla gecen her gün bosa gecmis bir gündür benim icin.

Allah yardimcin olsun

Biraz cesaretinizi toplasanız,herşeyden önce kendinizi düşüneseniz
elalemin ne diyeceğini düşünmeden,hareket etseniz..
bu kuruntuları,üzüntüleri,hakaretleri ve huzursuzluğu yaşamayacaksınız
aileniz elbet üzülecek elbet sızlanıcak
ama zamanla ölüm acısınn bile geçtiği gibi buda geçicek ve unutucaklar
siz böyle ezilmeyi kabul edip,hakaretlere boyun edersenz
yarın öbür gün sızlanıp üzülen siz olacaksınız
çocuklarınız büyüyecek,eşiniz eski tas eski hamam
sizde verdiğiniz senelere yanacaksınız..
o yüzden etraflıca düşnn ve bunların hiçbirini yaşamak zorunda değilsiniz
bırakın elalem,ailenizi kendinizi düşünn ve ayrılın
hayat kısa ve önünüzdeki yılları aynı sıkıntılarla sürdürmeyin

sayin slinn evet yurt disindayim suan ama buranin dilini bilmiyoruum suan bosansam mahkemeye gidip bosaniyorum diyecek bi dilim bile yok esimde bilmiyor buranin dilini :1no2:yardim edicek kimsem bile yok ben burda yapa yanliz ne yaparim.

Eşinde mi bilmiyor?Nasıl çalışıyor o zaman? Yıllardır ordaymış eşin?

Arkadaşım, evliliğiniz 8.6 şiddetinde sarsılmaya devam ediyor..Yıllardır böyle anladığım kadarı ile..

Belki de çoktan enkaz olmuş da sen görmek istemiyorsun..

Anlattıklarına bakılırsa, eşin senden bir hayli uzak..

Boşanacak cesaretin varsa ki, olmalı bu durumda,eşine açıkca söyle bu durumu..Bakalım ne diycek?

Boşanacak cesaretim yok diyorsan ki_ yok gibi_ eşinin suyuna git, inceleme,düşe kalka gider bu evlilik böyle..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

esimin calistigi is yerinde dil gerektirmiyo canim turklerle beraber calisiyor .... bugun gelsin esim konusucagim ne deyimde benim ciddi oldugumu anlasin arkadaslar kendine ceki duzen vermessen bosanicammi deyim nasil bi konusma yapayim soyleyin bana

Bu konusma icin gec bile kaldin yanliz peri.....

Kesin ve net bu konuda tavrini koyman lazim...esin ciddi oldugnu anlamali.

sayin slinn evet yurt disindayim suan ama buranin dilini bilmiyoruum suan bosansam mahkemeye gidip bosaniyorum diyecek bi dilim bile yok esimde bilmiyor buranin dilini :1no2:yardim edicek kimsem bile yok ben burda yapa yanliz ne yaparim.

tatlim internete giremedim yogunluktan kusura bakma , canim ilede dil bilmen sart degil bir suru her yerde tercuman var parali hadi para vermeyim desen hicmi konun komsun yok sana yardim edebilecek bilirsin bizim vatandaslarimiz herzaman yardimci olurlar bu konuda sanada yardim derler eminim yeterki yardim iste!

kusura bakmayin arkadaslar ama benim cok dikatimi ceken bir seyde konuyu aciyor arkadaslarimiz eslerinden sikayet ediyorlar yasadiklarini anlatiyorlar ne hikmetse aradan 3 gun 5 gun gecmeden adamlarda bir duzelme oluyor akannehir sadece bu konuda degil bir cok konuda bu benim dikatimi cekti , keske gercekten duzelseler ya , konuyu actiktan sonra sanki pisman oluyor arkadaslarimiz :umursamaz:

Bunu bende fark ettim slinn.

Konuyu actigna pisman olmuyorlar kanimca, duymak istediklerini duyamadiklari icin hayal kirikligi yasiyorlar.

Anliyorum bir yandan, bosanmak istemeyen birine bosan, cekme, yapma etme demek ne kadar mantikli olabilirki? Ama iste gelgelelim burda kücük gecimsizliklerden bahs edilmiyor, resmen aldatma, ilgisizlik, saygisizlik hersey var, ehh bu durumda nasil düzelir canim, sabret diyebiliriz?benneyaptımki

Artik keske agzima birtane vursada konusmasa diyebiliyorsa bir kadin, düsünün artik nasil bir cene var o adamda.....simdi ben veya sen bu kadina bu ceneye nasil en güzel sekilde katlanabileceginmi yazalim?:1no2:

Bilemiyorum, insallah sorunlari hal olur, umarim

esiniz sizi gecmiste aldatmis bence...bir kere aldatan bir daha aldatir...gerisi gelecektir...ayrica sabahin korune kadar barlarda takilan, telefonunu kadinlar arayan birinden ne hayir gelir ki hala onunla birliktesiniz? hic bosanmayi dusunmediniz mi? siddet te vardi diyorsunuz...agza alinmaycak hakaretler var diyorsunuz...bu adam es degil afedersiniz ama hayvanin teki yani insan karisina el kaldirir mi yaaa nasil kiyar...esine el kaldiriyor, hakaretler ediyor ama eminim aldattigi kadinlara nasil guzel davranmistir...ozur dilerim esinize o kelimeyi kullandigim icin, belki kizarsiniz bana ama gercek bu...

Son düzenleme:

kavgalarınız neden kaynaklanıyor bilmiyorum.. sen mi başlatıyorsun? eğer erkek kadının sevgisinden şüphe duymaya başlarsa onun yanında bile çevreye bakıyor ki kadın kıskansın ve sevgi duygularını hatırlasın ve kendisine iyi davransın diye.. bu gözle bakmışmıydınız hiç? havlayan köpek ısırmaz derler.. sen yokken de bakabilir sonuçta öyle düşün.. gerçekten düşünse senin yanında çaktırmaz idi değil mi?

bence biraz kıskançlık evliliği canlı bile tutar.. abartmamak koşulu ile tabi:) cilve tarzında olursa...

kavgalarınızı gözden geçir bence..

ve ben de ne yalan söyleyeyim güzel giyinmiş bir kız olursa bakıyorum.. kötü düşündüğümden değil tabii.. ama insanın gözü gönlü açılıyor.. erkek için de öle...
tv de dizilerde olan yakışıklı erkeklere falan bakmıyormusunuz bir bayan olarak.. hatta çok evli kadın biliyorum platonik bile takılıyorlar :)

Durumunuza gerçekten üzüldüm ama size şunu yapın bunu yapın diyemem yalnız kendi yaşadığım şeylerden kısaca bahsedeyim belki faydası olur

ben eşimde 21 yıl önce evlendim hemde 15 yaşında(severek)... ilk yıllardan itibaren huzursuzluk vardı dayak vs. 5 yıl sürdü dayak olayı sonra dayak bitti ama gece alemi başladı 10 yılın yarısın kadar kayınvalde kayınlar diğer yarısında da elti ile beraber oturdum kalabalık ailede yaşamanın zorluklarını bilirsiniz hele de gelinseniz neyse konu bu değil daha sonra biz ayrı eve çıktık rahat edecem derken gece alemine başladı eşim daha öncede vardı ama ailesinin yüzünden sanırım fazla gitmiyordu aldatmaya gelince evliliğimin ilk yılında aldatılmıştım ama sustum tabiki yıllar içinde yine oldu sekreteri vs.başka duyuyordum yine sustum 2 çocuğum vardı ve aileminde durumu iyi değil iş yok meslek yok diye sustum 6- 7 yıl önce eşimi bazı duyumlardan sonra takip ederek yakaladım ve kavgalar falan derken yine sustum ha bu arada eşim düzeldi mi hayır hem sevdiğini söyleyen hemde yaptığından geri kalmayan biri bu arada işini gücünü kaybetti iflas etti ve bir sürü sıkıntıyla uğraştık beraber yakaladığım bayandan ayrıldığını düşünürken 1 sene önce ondan bir oğlu olduğunu öğrendim ve artık yeter dedim boşanma davası açtım şu an ayrıyız artık huzurluyum alkol yok gece gelip rahatsız etmeler yok ailesinin yükü yok üzerimde şimdi çok pişmanım neden daha önce boşanmadım diye zamanında boşanmış olsam maddi olarak çok rahat edecektim eşim şimdi ne nafakamı nede tazminatımı alamıyorum işlerinin düzelmesini bekliyorum şimdi çok pişman ama çooookkkkkk geç artık bundan sonra ben varım sırtımdaki kamburlardan kurtuldum şükür çocuklarımla beraber huzurlu yaşıyorum uzattım biraz kusura bakmayın

slm arkadaslar hasta oldugum icin bi sure yoktum.... esimle aramdaki seylerde duzelmedi 2haftaya yaklasti esimle konusmuyorum yataklarida ayirdim...esimi 2hafta once karsima aldim konustum eger bu boyle gidicekse surekli kavgalar varsa bosa beni dedim esim yine sucu benim ustume atti bosanmakmi istiyorsun iyi bosanalim dedi yine beni dikkate almadi bende o konusmadan sora sustum 2gun sora avukati tuttunmu dedim birsey demedi.....aradan 1hafta gecti bana cicek getirdi gulerek ama ben o cicegide almadim bitmis bi evlilik icin cicekmi aldin dedim tabi cok bozuldu benim bu kelimeme......ben anlamiyorum beni bosamakta istemiyor inadindan tavizde vermiyo sasirdim kaldim....ama ben bu kuslugumun sonunda ya adam olacak yada beni bosayacak asla barismicam asla boyle ayri yatakta bi evde iki yabanci gibi yasamak hosuna gidiyorsa yasasin:1no2: not UGURUM BENIM... evet kavgalar ilk benden cikiyo ama soyle bana gulerekte olsa hakaret ediyo yada kucucuk seyler icin konusuyoda konusuyo bende onun gibi gulerek laf soyleyemiyorum direk konusuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…