- 11 Ekim 2014
- 116
- 62
- 38
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Ay sizinde doguma birşey kalmamış rabbim bi avazda saglıklı bi şekilde dogurmayi nasip eder insallahÇok normal benimde ayni oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sizinde doguma birşey kalmamış rabbim bi avazda saglıklı bi şekilde dogurmayi nasip eder insallahÇok normal benimde ayni oldu
Amin Sağolun. sizinde inşallah hayirlisi ile gecerAy sizinde doguma birşey kalmamış rabbim bi avazda saglıklı bi şekilde dogurmayi nasip eder insallah
Hamile degilim ama insallah diyim bariAmin Sağolun. sizinde inşallah hayirlisi ile gecer
Ay evli değilmişsiniz yanlış anladım sizide hamile yaptimAmin bende nişanlıydım bu ay dügünüm olcaktı yüzügü attım cok sorunlar vardı ama pişman degilim yanliş bi karardı..
Hahaha koçayı bulamadık daha hamilelige var dahaAy evli değilmişsiniz yanlış anladım sizide hamile yaptim![]()
Aynen öyle amin canım rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın herkeze..
Severekmi evlendin?
Bu forumda cogu şikayetleri okuyorum hep aldatılma boşanma mutsuz evlilik felan okuyorum ee yaşda 25 cocuklugu atlattık insan ister istemez korkuyor evlilikten bilmiyorum valla sonumuz ne olcaksa artık![]()