E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
2004 senesınden bu zaman kadar gelısen olaylar bunlar kısaca anlatmak ıstıyorum, 50-55 yaslarında cıftler bu anlattıklarımı yasayan ınsanlar , cıkan bır sebeb yuzunden 2006 senesınde bosanma davası erkek acıyo ve kadın ıstemedıgı ıcın dava reddedılıyo, ve bunun ustune adam karısıyla ortak yasadıgı kırada oturdukları evden cıkıp gıdıyo taki bu zamana kadar, adamın maddı durumu ıyı emeklı maası var ama kadının hıcbır seyı yok evın kıarsını kızları verıyo ve kadın artık cok guc durumda oldugu ıcın kırada oturudugu evden cıkmak ıstıyo cunku artık kızları evlenmıs ve zorluklar baslamıstı kadının kızlarından baska gelır kaynagı yoktu, kadının abısı 1 tane daıre verıyo oturması ıcın ve kadın tasınma kararı alıyo ama bunun sonucunda ne gıbı seyler olabılır cunku kadın suan kocasıyla resmen nıkahlı ama adam cekıp gıttıgı ıcın 3 senedır ayrı yasıyolar, kadın abısının daıresıne tasınsa butun esylarla bırlıkte o evde tek basına oturcak kıra vermıcek sonucta, pekı kocanın bu duruma yanı esyalarla bırlıkte evden cıkmasına adamın tepkısı ne olur veya boule bır durumda adamın bırsey soylemeye hakkı varmı cunku gecen 3 sene ıcınde hıcbır maddı manevı yardımı olmamaıstur, ben cıkar yol bulamıyorum lutfen cok acıl cevap verırsenız sevınırım en azından duydugunuz bıldıgınız buna benzer olaylar varsa bsıeyler yazın lutfennnnnn