- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
yanagim asagi sarkmis.bunlar krembunlar ne?
herkes her şeyi bilmez
siz bunu dert ettiğiniz için bunu bilebilirsiniz ama bize de söyleseniz ne olduklarını belki verecek bir fikrimiz vardır
yanagim asagi sarkmis.bunlar krem
bol su? 3 litre iciyorum.cilt bakimi yapan uzman soyledi.krem...
ne kremi
dermokozmetik mi market malı mı reçeteli krem mi
yaş kaç
yanağım aşağı sarkmış derken nasıl bir sarkma
bol su için
daha az takın düzelir
Hahayy baya guldum dedektif gibi sormussunkrem...
ne kremi
dermokozmetik mi market malı mı reçeteli krem mi
yaş kaç
yanağım aşağı sarkmış derken nasıl bir sarkma
bol su için
daha az takın düzelir
Hahayy baya guldum dedektif gibi sormussun
kaynatmayin basligi baska yerde oynayinHahayy baya guldum dedektif gibi sormussun
yo kadin benimde gorduklerimi soyledi.bende farkediyorum sarkmayi.yas 33ne yapalım laf cımbızla alınıyor ağzından ama sorulara cevap yok
3 lt su içiyorum demiş sadece
yaşı da yok sarkmasının şekli de
cilt bakımı yapan uzman söyledi diyor uzman acaba doktor mu değil mi bu bilgi de yok
hangisini onerirsiniz?
yanagim asagi sarkmis.bunlar krem
bol su? 3 litre iciyorum.cilt bakimi yapan uzman soyledi.
tam bes yas fazla duruyormus cildim.
yo kadin benimde gorduklerimi soyledi.bende farkediyorum sarkmayi.yas 33
lubex in tanitimini yaptigindan lubex i ama nette bisiy bulamadim.daphne iyi diyorlardi da onu mu alsam dedimCilt bakımı yapan uzman size hangisini tavsiye etti?
Tanıtım yaptığı ürünü satmak için sizi kandırmış olabilir mi? Önce doktora muayene olun. Bilmediğiniz şeyleri kullanmayın. Cilt bakım uzmanı kimmiş yeri geliyor kendi seçtiğimiz doktora bile güvenmiyoruz verdiği ilaçları vs kullanmıyoruz.lubex in tanitimini yaptigindan lubex i ama nette bisiy bulamadim.daphne iyi diyorlardi da onu mu alsam dedim
yo bende farkediyorum sarkmayi fotograf koydum zaten yukaridaki msj larimda var sizde gorebilirsiniz.ama urunde kararsizimTanıtım yaptığı ürünü satmak için sizi kandırmış olabilir mi? Önce doktora muayene olun. Bilmediğiniz şeyleri kullanmayın. Cilt bakım uzmanı kimmiş yeri geliyor kendi seçtiğimiz doktora bile güvenmiyoruz verdiği ilaçları vs kullanmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?