Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muadili de mi yokmuş. Ben de doktorun verdiği çoğu ilacı bulamıyordum. Eczaneler muadili var diyordu. Doktora sorup onay verdiğinde alıyordum. Bence eczaneye muadilini sorup doktorunuza sorun ya da tam tersiLucrin depot 3.75 mg soruyorum eczaneler ve depolarda yok. Transfer öncesi lazım. Elinde fazla olan varmı?
Eczanelerde yok. Depolarda yok. bu nasıl bir kabus anlamadım gitti.Tüp bebek yaptırdığınız merkez çevresine sorun isterseniz bende bundan öncekinde zoladex aradım piyasadan kaldırılmış sonra doktorum lucrin 3.75 al dedi zar zor buldum yavaş yavaş piyasadan kaldırılıyormuş
Nerede yaşıyorsunuz? Yakın illere sorun istersenizEczanelerde yok. Depolarda yok. bu nasıl bir kabus anlamadım gitti.
Bulabildiniz mi ilacı bulamadıysanız ben bugün aldığım eczaneyi sizinle paylaşayım heryere kargo yapabiliyorlar bende bir tek ordan buldumLucrin depot 3.75 mg soruyorum eczaneler ve depolarda yok. Transfer öncesi lazım. Elinde fazla olan varmı?
Hangi eczanede benim çocuğuma lazım bulamıyorumBulabildiniz mi ilacı bulamadıysanız ben bugün aldığım eczaneyi sizinle paylaşayım heryere kargo yapabiliyorlar bende bir tek ordan buldum
Hangi eczane bilgi verebilir misiniz?Bulabildiniz mi ilacı bulamadıysanız ben bugün aldığım eczaneyi sizinle paylaşayım heryere kargo yapabiliyorlar bende bir tek ordan buldum
Kist varsa baskılamak için oluyor genelde rahimi 0 noktasına getiriyor geçici menopoza sokuyor yanibu ilaç ne için kullanılıyor neden veriyor doktor? yabancı forumlarda çok görüyorum bunu kullanan çok kişi var ama benim doktorum hiç bahsetemdi bile
anladım çok teşekkürler. bende bazen geçen ayki yumurtalardan kalan kist oluyor ama doktorum onlar bizi etkilemez diyor, bir sorayım ben de bunuKist varsa baskılamak için oluyor genelde rahimi 0 noktasına getiriyor geçici menopoza sokuyor yani
Onlar farklı geçici kistler bende çikolata kisti var mesela onun için yapıldı her kiste yapılmıyoranladım çok teşekkürler. bende bazen geçen ayki yumurtalardan kalan kist oluyor ama doktorum onlar bizi etkilemez diyor, bir sorayım ben de bunu![]()
Merhaba, bende arıyorum acaba eczaneyi benimlede paylaşabilir misiniz?Bulabildiniz mi ilacı bulamadıysanız ben bugün aldığım eczaneyi sizinle paylaşayım heryere kargo yapabiliyorlar bende bir tek ordan buldum