Lucrin depot 3.75 mg

afirgulll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Lucrin depot 3.75 mg soruyorum eczaneler ve depolarda yok. Transfer öncesi lazım. Elinde fazla olan varmı?

Lucrin depot 3.75 mg soruyorum eczaneler ve depolarda yok. Transfer öncesi lazım. Elinde fazla olan varmı?
Muadili de mi yokmuş. Ben de doktorun verdiği çoğu ilacı bulamıyordum. Eczaneler muadili var diyordu. Doktora sorup onay verdiğinde alıyordum. Bence eczaneye muadilini sorup doktorunuza sorun ya da tam tersi

Muadili var ama dozları çok yüksek(22.5 ve 45 mg)
Lucrin depot ise 3.75 mg iğne. tek sefer yapılacak bana. Yani bir tane yeterli olacak. Ne zor iş bu. Çok yoruldum artık.

Tüp bebek yaptırdığınız merkez çevresine sorun isterseniz bende bundan öncekinde zoladex aradım piyasadan kaldırılmış sonra doktorum lucrin 3.75 al dedi zar zor buldum yavaş yavaş piyasadan kaldırılıyormuş

Tüp bebek yaptırdığınız merkez çevresine sorun isterseniz bende bundan öncekinde zoladex aradım piyasadan kaldırılmış sonra doktorum lucrin 3.75 al dedi zar zor buldum yavaş yavaş piyasadan kaldırılıyormuş
Eczanelerde yok. Depolarda yok. bu nasıl bir kabus anlamadım gitti.

Buldunuz mu acaba şu an aynı durumdayım 3 gün sonrada vurmam lazim

Bulabildiniz mi ilacı bulamadıysanız ben bugün aldığım eczaneyi sizinle paylaşayım heryere kargo yapabiliyorlar bende bir tek ordan buldum

bu ilaç ne için kullanılıyor neden veriyor doktor? yabancı forumlarda çok görüyorum bunu kullanan çok kişi var ama benim doktorum hiç bahsetemdi bile

Merhaba ayın 11 inde oldum bu iğneyi maalesef bulunduğum ilde yoktu allahtan bir eczane bir kişiye özel getirtmişti bana nasip oldu , bu iğneyi kullandığımdan beri başta lekelenme sonra ara ara yoğun kanama var normal mi acaba bilgisi ola varsa yorum yapabilir mi

bu ilaç ne için kullanılıyor neden veriyor doktor? yabancı forumlarda çok görüyorum bunu kullanan çok kişi var ama benim doktorum hiç bahsetemdi bile
Kist varsa baskılamak için oluyor genelde rahimi 0 noktasına getiriyor geçici menopoza sokuyor yani

Kist varsa baskılamak için oluyor genelde rahimi 0 noktasına getiriyor geçici menopoza sokuyor yani
anladım çok teşekkürler. bende bazen geçen ayki yumurtalardan kalan kist oluyor ama doktorum onlar bizi etkilemez diyor, bir sorayım ben de bunu 😁

anladım çok teşekkürler. bende bazen geçen ayki yumurtalardan kalan kist oluyor ama doktorum onlar bizi etkilemez diyor, bir sorayım ben de bunu 😁
Onlar farklı geçici kistler bende çikolata kisti var mesela onun için yapıldı her kiste yapılmıyor

Bulabildiniz mi ilacı bulamadıysanız ben bugün aldığım eczaneyi sizinle paylaşayım heryere kargo yapabiliyorlar bende bir tek ordan buldum
Merhaba, bende arıyorum acaba eczaneyi benimlede paylaşabilir misiniz?

Back
X