Gebeliğe Hazırlık lucrin depot kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kzmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
686
1.148
43
31
Arkadaşlar lucrin kullanıp adeti uzayan var mı ? 16 gündür adetim bitmedi

Ben kullandım cnm yumurtla baskilamak için kullanmıştım Dr vermişti baştan kanamam çok uzun sürdü sonra da 8 aydan fazla adet olmadım hiç doğum kontrol hapı ile adet olmustum

Ben kullandım cnm yumurtla baskilamak için kullanmıştım Dr vermişti baştan kanamam çok uzun sürdü sonra da 8 aydan fazla adet olmadım hiç doğum kontrol hapı ile adet olmustum
benim de normal de adetim 7 günde tamamen biterdi. şimdi 17. gün oldu hala bitmedi

Hanımlar bu lucrin depot tam olarak ne için kullanılıyor. Benim kızımda erken ergenlik vardı. Ona da 3 ayda bir lucrin depot vuruyolar. Burda okuduğuma göre tüp bebek tedavisinde de kullanılıyor. Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim

adet olmayı engellemek için çikolata kisti tedavisinde uyguluyorlar. ama bir çocuk için çok ağır değil mi ? Erken ergenliğe girmesi bu ilacı kullanması kadar kötü değil bence

adet olmayı engellemek için çikolata kisti tedavisinde uyguluyorlar. ama bir çocuk için çok ağır değil mi ? Erken ergenliğe girmesi bu ilacı kullanması kadar kötü değil bence
7,5 yaşında ergenlik belirtileri tam başladı. 8,5 olmadan regl olacaktı, çok belliydi. Doktor da zaten 8,5 olmadan regl olur dedi. Bu iğneden sonra baya ferahladık ergenlik anlamında. Yani bazı durumlarda gerçekten gerekli oluyo maalesef. Ama tüp bebek tedavisinde de kullamıldışını öğrendiğimde şaşırmıştım. Cevabınız için teşekkür ederim

Kusura bakmayın iki yıl geçmiş aradan ama yardımcı olursanız sevinirim lucrin Depot kullandım 3 aylık ve adet kanamam kesilmedi sizin gibi benimde 11 gün oldu şuan sizin uzun sürmesinin nedeni belli oldumu endiselenileck bir durum varmiymis şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…