Lucrin depot ve adet

ayhnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
139
79
98
Selam arkadaşlar, size bişey sormak istiyorum.Geçen hafta adetimin 3. günü lucrin depot iğne vuruldum.Normalde adetim 10 gün sürer iğneyi vurulunca 4. gün bitti.Şimdi ise bugün yeniden kanamam başladı ve adet sancısı gibi sancım var. Doktoruma sordum ama dönüş yapmadı daha.Böyle bi durum yaşayan var mı acaba🙂Bunu sorma sebebimde şu; oruç tutuyorum bozmalı mıyım bozmamalı mıyım?

Selam arkadaşlar, size bişey sormak istiyorum.Geçen hafta adetimin 3. günü lucrin depot iğne vuruldum.Normalde adetim 10 gün sürer iğneyi vurulunca 4. gün bitti.Şimdi ise bugün yeniden kanamam başladı ve adet sancısı gibi sancım var. Doktoruma sordum ama dönüş yapmadı daha.Böyle bi durum yaşayan var mı acaba🙂Bunu sorma sebebimde şu; oruç tutuyorum bozmalı mıyım bozmamalı mıyım?
Selam bende lucrin depot vurulacağım Çarşamba günü vurulduktan sonra nasıl adet olunuyor gecikiyor mu merak ediyorum. Kanama olduysa oruç bozulur temizlenince tutman gerekiyor

3 aylık lucrini ben adetin 2. günü vurulmuştum ama 15 gün sonra yeniden oldum, doktoruma sordum normal dedi.
Yumurta toplamadan sonra yeniden adet oldum, 9 şubatta ondan beri tekrar olamadım, bu tip düzen bozulmalar olabilirmiş, yan etkilerinde de yazıyor. 3 ay 18 Ocaktta doldu sözde ama bence etkisi hala devam ediyor ,terden ölcem, göğüslerim patlayacak bende duygusal olarak çöktüm resmen.

3 aylık lucrini ben adetin 2. günü vurulmuştum ama 15 gün sonra yeniden oldum, doktoruma sordum normal dedi.
Yumurta toplamadan sonra yeniden adet oldum, 9 şubatta ondan beri tekrar olamadım, bu tip düzen bozulmalar olabilirmiş, yan etkilerinde de yazıyor. 3 ay 18 Ocaktta doldu sözde ama bence etkisi hala devam ediyor ,terden ölcem, göğüslerim patlayacak bende duygusal olarak çöktüm resmen.
Bende 3 aylık vuruldum 10 gün oldu bugün geldi adetim ağrılı baya. Normal mi anlamadım. Daha yeni çikolata kisti ameliyatı olmuştum oysa ki tekrar oluşur diye korkuyorum.

Bende 3 aylık vuruldum 10 gün oldu bugün geldi adetim ağrılı baya. Normal mi anlamadım. Daha yeni çikolata kisti ameliyatı olmuştum oysa ki tekrar oluşur diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun, normal olman ,benim basit kistler oluştu adetle gidenlerden ama olamadım için duruyorlardı en son.

Acillll... arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay 13 mayısta lucrin depot 3.75 iğne vuruldum ama halen adet olmadım bu iğne adeti geciktiriyor biliyorum ama bende inanılmaz baş ağrısı yaptı acaba bu iğneden kaç ay sonra adet oldunuz çünkü baş ağrısından maf oldum:(

Acillll... arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay 13 mayısta lucrin depot 3.75 iğne vuruldum ama halen adet olmadım bu iğne adeti geciktiriyor biliyorum ama bende inanılmaz baş ağrısı yaptı acaba bu iğneden kaç ay sonra adet oldunuz çünkü baş ağrısından maf oldum:KK43:
Bıraktıktan sonra 3 ay sadece lekelenme yaşadım sonra oldum.

Back
X