lucrin iğne ve regli?

ecrin38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.144
4
158
İstanbul
ya arkadaşlar lucrine başladıktan sonra kaçıncı gün adet oldunuz normali kaçıncı gün olmakkk hemşire iğneyr kullanmaya başlayınca adet olucaksın demşti ama kaç günm sonra olursun demişti hatırlayamadımda.

Bunun için belli bir gün yok ama genelde 14 gün içinde regl oluyorsun ben de mayısın 12 si lucrine başlayacağım ama ben de lucrin gecikme yapıyor hemşire bana regl olsan da olmasan da 14 gün sonra diğer iğnelere başlarız dedi.. Bu arada tedavin hayırlı olsun canım

Arkadaşım eğer adetin 7 gün içinde gelmezse merkeze bildir. Merkez senden hormon tahlilleri isteyebilir. Ben hormon tahlilleri yaptırdıktan sonra adetim gelmişti. 7 gün gecikmişti. Tahlil sonuçlarımda E2 değeri yüksek çıkmıştı. Malesef lucrin bende kiste sebep olmuş. Herkeste görülecek diye bişi yok ama bilgin olsun canım. Şimdi doğum kontrol hapıyla kisti yok etmye çalışıyoruz.
Bence sen şu an adetini düşünme gelecektir inan.

Bunun için belli bir gün yok ama genelde 14 gün içinde regl oluyorsun ben de mayısın 12 si lucrine başlayacağım ama ben de lucrin gecikme yapıyor hemşire bana regl olsan da olmasan da 14 gün sonra diğer iğnelere başlarız dedi.. Bu arada tedavin hayırlı olsun canım

teşekkür edrim cnm snin tedavinde umarımm hayırlı ve olumlu sonuçlanır bu arada ben bugün regli oldum tam günümde

tatlım benim 2 gün gecikme yapmıştı geçen ay bakalım bu ay nası olacak bilmiyorum gecikme yapabiliyormuş bilgin olsun ama 3-4 gün geciktinden sonra merkeze bildir

Back
X