• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucrin kullanan var mi?

eminemelay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
28
0
86
Diğer
Mrb canlar.aşılama tedavisi sonucu kistlerim oluşmuş.bunun için lucrin verdiler,tek vurumluk.iğneyi temin edince hemen vurmamı söyledi dr.araştırmalarıma göre bu iğne adetin 21.günü yapılıyormuş.ve her gün belli dozda yapılanları varmış.ama bana şu gün şu saat de yap denmedi.sadece hemen yap dediler.tedavinin sonucuna göre tüp bebek denenecek ya da laparoskopi yapılacak.benim durumumda olan ,lucrin kullanan var mı?iğneyi yaptırdım,adetimin 10.günü idi.yumurtlama tarihim de hemen hemen bu tarihler.gebe kalmayı engeller mi acaba?bu iğnenin yan etkisi nedir?ben de hiç bir belirti yok.bir de bu iğne çok pahalı,tek vurumluk olmasına rağmen 220 ytl civarında ve infertilitede devlet yardımı yok .bu iğne kanser hastalarına da veriliyormuş,devlet yardımı o zaman yapıyormuş.kanserde kullanılan bu ilacın bize yan etkileri çok kötü olur mu?ya da ne gibi faydaları olur?endişeliyim...yardım

Geçmiş olsun.ben tüp bebek tedavisinde vuruldum hemen hemen bi ay kadar..Lucrin tüp bebek tedavisinde 21. gün başlanıyor,senin kislerinin temizlenmesi için verdiyse bir kez vurulman normal..ben dış gebelik yaşadım,dış gebeliği sonlandırmak için banada başka bir kemoterapi ilacı verdiler bende bir kez vuruldum..Lucrinin hiçbir yan etkisini görmedim şahsen ama tüp bebek sürecinde olduğum için farketmemişte olabilirim,başka arkadaşlarda aydınltacaktır seni,,doktoruna güven,hayırlısı olsun canım...

ben iki kutu lucrin aldım devlet karşılıyor infertilite tedavisinde. yanlışınız var.2 ay oldum alalı.önceden kaşılamıyordu ama artık karşılıyor.
kistlerin olduğuna göre bu ay hamile kalma gibi bir durumun yok sanırım.zaten diğer aylarda gebelik düşünmelisin.herhangi bir yan etkisi yok ben de tüp bebek tedavimde adetin 21. günü başladım ve yumurta toplama işleminden 2 gün öncesine kadar kullandım.şu an hamişim.darısı sizlere...

ben iki kutu lucrin aldım devlet karşılıyor infertilite tedavisinde. yanlışınız var.2 ay oldum alalı.önceden kaşılamıyordu ama artık karşılıyor.
kistlerin olduğuna göre bu ay hamile kalma gibi bir durumun yok sanırım.zaten diğer aylarda gebelik düşünmelisin.herhangi bir yan etkisi yok ben de tüp bebek tedavimde adetin 21. günü başladım ve yumurta toplama işleminden 2 gün öncesine kadar kullandım.şu an hamişim.darısı sizlere...

eczacı çok araştırdı.ödeme yapılmıyor dedi.belki yeni başlamıştır bu uygulama bilemiyorum ki.bana adetinin şu günü vur demediler.sana 21.günü demişler.yumurta toplamaya kadar kullandığına göre yumurtlamaya bir etkisi yok demek ki yani hamile kalınabilir mi ki?

evet kızlar banada lucrini devlet karşılamıyor dediler ve 2 ay aldım ben ve her lurcin için 100 falan ödedim.çok pahalı yaaa...bu ay yine vurulacağım yine almam gerekecek.... :1no2: kızlar siz ne kadar ödediniz lucrin için...

evet kızlar banada lucrini devlet karşılamıyor dediler ve 2 ay aldım ben ve her lurcin için 100 falan ödedim.çok pahalı yaaa...bu ay yine vurulacağım yine almam gerekecek.... :1no2: kızlar siz ne kadar ödediniz lucrin için...

her gün mü kullndın yoksa benim gibi bi sefer mi.ben 220 civarı ödedim

tüp bebek tedavisi için rapor çıkardıysanız karşılar,onun dışında sadece sağlık karnesine yazılmışsa karşılamaz devlet...5 ay önce böyleydi...şimdi değiştiyse bilemem.ben alırken 130 ytl idi burda...

Selam arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum yumurta toplama işleminden sonra ohss olduğum için transferim ertelendi. temmuzun 2sinde lucrin daily başlıcam. 14 enjektör. ancak ohss korkusundan lucrinden de korkar oldum. lucrin kullanıp yan etkileri olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim. en azından ohss de yaşadığım su toplaması sorununu tekrar yaşayacağım korkusunu bir nebze azaltmak istiyorum.

Back
X