Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adet döngümün 21. günü lucrin vuruldum. Adetimin gelmesi ile dondurulmuş transfere hazırlanacağım. Lucrin adette erteleme yapar mı yoksa günümde mi olurum? Sakin olmaya çalışıyorum ama şimdiden stres yaptım
adet döngümün 21. günü lucrin vuruldum. Adetimin gelmesi ile dondurulmuş transfere hazırlanacağım. Lucrin adette erteleme yapar mı yoksa günümde mi olurum? Sakin olmaya çalışıyorum ama şimdiden stres yaptım
Merhabalar,
evet günümde oldum sayılır. Sadece iki gün erteleme yaptı.
Transferim ama maalesef negatif sonuçlandı. Ilaçları bırakınca 1 hafta sonra kanamam oldu. 1 hafta boyunca normal kanama gördüm. Kanama tamamen kesilmeyip hala hafif akıntılar oluyor