lucrin ve kızarıklık

..ELCHIN..

bal oğlum****bal kızım
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
6.147
36
363
39
Amasya
selam arkadaşlarrr
uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım ve bugün lucrinde 8. günüm olacak
ama vurunduğum zaman tenimde kızarıklık kaşıntı oluyor içinden içinden sızı oouyor yarım saate kalmadan geçiyor kendiliğinden
bu anormal bi durummu yoksa sizde aynı şeyleri yaşadınızmıbilmiyorumkismile

bide lucrin vurulurken kaçıncı gün adet olurum bilgi verirmisizisempatiksalakcinni

normal canım bendede olmustu korkma ıgneler yapabılıo ıkıncı ıgnendede yasayabılırsın bunları normal yani ben lucrinin 12.gunu adet olmustum buna takılma genelde normal gununde yada 1gun oynayabılıo stres yaparsan gecıkırsın hersey normal gıdıcek dıye dusun panık yapma sakın kolay gelsın...

ebicim çok saol canım cevabın için eşim meraklanmıştı acaba iğne alerjimi yaptı diye ama çok şükür demekki normal çok saol içimi rahatlattın

tedavin hayırlı olsun cnaım.bencede endişelenecek bişey yok.bazen başka etkileride olabiliyo.ilaçların prospektüslerini okumanı tavsiye ederim.oradada bayağı bilgi var.ama yinede insan endişeleniyo haklı olarak.inşaallah herşey yolunda gider ve bebeğine yada bebeklerine kavuşursun.sağlıcakla kal...

aaaaaaaa kızlar ya benim vücudumdada oldu kızarıklık kaşıntı hatta beni bi böcek ısırıyor diye şüphelenmiştim demekki iğne yapıyomuş.hatta dr a bile gitmeyi düşünmüştüm.Allah hepimizin duasını kabul etsin kızlar.

aaaaaaaa kızlar ya benim vücudumdada oldu kızarıklık kaşıntı hatta beni bi böcek ısırıyor diye şüphelenmiştim demekki iğne yapıyomuş.hatta dr a bile gitmeyi düşünmüştüm.Allah hepimizin duasını kabul etsin kızlar.

canım kızarıklık iğneyi yaptığın yerde olur genelde.başka yerlerinde varsa druna danış derim ben.sağlıcakla kal...

Back
X