lucrin

doga87

doğam canım kızım
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
476
6
96
Hatay
kızlar adet günüm geçti demiştim ya benimki sadece bir kuruntuymuş malesef hamiş değilmişim bugün drum cem beyle görüştüm bu ayın 27 sinde lucrin ile başlıcam uzun purotokol olcakmış lucrinin fiyatı hakkında bilgisi olan varmı

sagol aysuncum senin sonucun pozitif dimi ikinci denemen uzun protokolmu yoksa kısamıydı

sağlık güvencen yok mu,kendinmi alacaksın lucrini?netten baktım,lucrin 2,8 mg :120TL 3,75 mg :240 TL 11,25 mg :600 TL

Son düzenleme:
lucrin 120 lira ama ben hastaneden 115 liraya aldım bide 5 liraya yedek iğnelerini aldım çünkü içinde 14 iğne var yetmiyo yedek alıyon

canım sen nezaman gitcen kontrole başladın dimi

ben ocak ayında deneme yapmıştım,fakat döllenme olmadığı için iptal etmek zorunda kalmıştık.cem bey 2-3 ay sonra tekrarlarız demişti.nisan gibi gitmeyi düşünüyoruz.senin ilk denemenmiydi?

Son düzenleme:
ben ocak ayında deneme yapmıştım,fakat döllenme olmadığı için iptal etmek zorunda kalmıştık.cem bey 2-3 ay sonra tekrarlarız demişti.nisan gibi gitmeyi düşünüyoruz.senin ilk denemenmiydi?

hayır canım bende ocakta denemiştim ama olmadı bugün gittim bu ayın 27sinde uzun protokole başlıcam transferde nisanda olcak belki görüşürüz orda ne dersin sen nerde yaşıyosun

hayır canım bende ocakta denemiştim ama olmadı bugün gittim bu ayın 27sinde uzun protokole başlıcam transferde nisanda olcak belki görüşürüz orda ne dersin sen nerde yaşıyosun

neden olmasın,aynı zamana denk gelirsek bende tanışmak isterim ama ben zonguldakta oturuyorum.

sağlık güvencen yok mu,kendinmi alacaksın lucrini?netten baktım,lucrin 2,8 mg :120TL 3,75 mg :240 TL 11,25 mg :600 TL

canım eşim devlet memuru ama hastahanede yazıyolar mı sağlık karnesine hiç sormadım onlarda sölemedi valla eğer öyle bişe varsa çok üzülürüm çünkü ilaçları hep parasını vererek aldım:oklava:

canım eşim devlet memuru ama hastahanede yazıyolar mı sağlık karnesine hiç sormadım onlarda sölemedi valla eğer öyle bişe varsa çok üzülürüm çünkü ilaçları hep parasını vererek aldım:oklava:
bizi cem bey üniversite hastanesindeki bir arkadaşına yönlendirdi,ilaçlar için ordan rapor çıkarttılar.sağlık karnesine yazdırıp yüzdesini ödedik sadece.ama o bile 750tl tuttu.:çok üzgünüm:

bizi cem bey üniversite hastanesindeki bir arkadaşına yönlendirdi,ilaçlar için ordan rapor çıkarttılar.sağlık karnesine yazdırıp yüzdesini ödedik sadece.ama o bile 750tl tuttu.:çok üzgünüm:

canım ozaman uğraşmaya gerek yokmuş ya zaten benim ilaçlarım 1.200 milyon tutmuştu bu seferde biraz dah fazla tutar çünkü uzun protokol

arkadaşlar elimde 2 kutu açılmamış ganol f var ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirim tedavimden arttı açılmamış

Back
X