Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğacım üzülme,hayırlısı olsun.drun cem demirelmi?
evet doğacım,bende cem beye gidiyorum.evet canım senindemi doktorun cem bey
canım sen nezaman gitcen kontrole başladın dimi
ben ocak ayında deneme yapmıştım,fakat döllenme olmadığı için iptal etmek zorunda kalmıştık.cem bey 2-3 ay sonra tekrarlarız demişti.nisan gibi gitmeyi düşünüyoruz.senin ilk denemenmiydi?
hayır canım bende ocakta denemiştim ama olmadı bugün gittim bu ayın 27sinde uzun protokole başlıcam transferde nisanda olcak belki görüşürüz orda ne dersin sen nerde yaşıyosun
sağlık güvencen yok mu,kendinmi alacaksın lucrini?netten baktım,lucrin 2,8 mg :120TL 3,75 mg :240 TL 11,25 mg :600 TL
bizi cem bey üniversite hastanesindeki bir arkadaşına yönlendirdi,ilaçlar için ordan rapor çıkarttılar.sağlık karnesine yazdırıp yüzdesini ödedik sadece.ama o bile 750tl tuttu.:çok üzgünüm:canım eşim devlet memuru ama hastahanede yazıyolar mı sağlık karnesine hiç sormadım onlarda sölemedi valla eğer öyle bişe varsa çok üzülürüm çünkü ilaçları hep parasını vererek aldımklava:
bizi cem bey üniversite hastanesindeki bir arkadaşına yönlendirdi,ilaçlar için ordan rapor çıkarttılar.sağlık karnesine yazdırıp yüzdesini ödedik sadece.ama o bile 750tl tuttu.:çok üzgünüm: