lucrini kullanmaya başladıkdan kac gun sonra regl oldunuz

seherim

MELEKLERİM BENİMLE
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
1.713
11
116
41
Bursa
arkadaşlar ben uzun protokol tüp bebek yaptırıyorum bu ay doktorum bana lucrınle başladı ve bu arada regl olucamı söyledı merak ettıgım lucrınlerden kac tane kullanınca regl olmam gerekiyor :uhm:

14 taneden önce olmalısın..ben 12-13 taneden sonra ancak olabiliyorum.bazı arkadaşlar var 6. dan sonra oluyorlar.bu kişiye göre değişiyor.

seherim canım tedavin hayırlı olsun...
ben ilk denemede 14.lucrinde olmuştum, bu sefer 9.lucrinde oldum... Anlayacağın değişiyor canımm...

regl gününden 2 yada 3 gün sonra olunuyor.biraz geciktiriyor lucrin.yani bana öyle olmuştu.dok.normal geciktirir demişti.

ben de geç olmuştum gruptaki diğerlerine göre geç olmuştum sanırım doktor dozunu azaltmıştı o zaman sonra regl oldum

Ben de lucrin kullanıyorum bugün 10. iğnemi yaptım normalde hiç gecikmezdi 23.de olmam gerekiyodu olmadı hala.Bu arada dün yaptığım iğneyi biraz iç tarafa yapmışım(göbek deliğine yakın)dün ağrımıştı bugün de yeşil oldu etrafı(hafif mor)ve hala ağrıyo ilk defa böyle oldu korktum biraz.Böyle bişey yaşayan var mı?Lütfen yardım...

Ben de lucrin kullanıyorum bugün 10. iğnemi yaptım normalde hiç gecikmezdi 23.de olmam gerekiyodu olmadı hala.Bu arada dün yaptığım iğneyi biraz iç tarafa yapmışım(göbek deliğine yakın)dün ağrımıştı bugün de yeşil oldu etrafı(hafif mor)ve hala ağrıyo ilk defa böyle oldu korktum biraz.Böyle bişey yaşayan var mı?Lütfen yardım...

canım ıgne yerı cok onemlı degıl sorun olmaz bence
yumuşak yere geldıgı ıcın morarmıştır
bende 12. ıgnemde olmuştum sanırım cok zaman gectı ama benımde gecıktı bıraz zaten 13 yapınca adet olmazsan ararsın doktorunu ,
hayırlı olsun canım

Çok teşekkür ederim gerçekten çok korkmuştum doktoru da arayamadım kötü bişey derse diye..Çok saol canıma.s.

21.gün başlanıypor ben 28 günde oluyorum 7 gün sonra olmam gerekirken tam tamına 14 gün sonra adet oldum körolası :)

ben de lucrinin 12. günü adet oldum, ama normale göre 2-3 gün geciktirdi, doktor normal demişti..ama ben adetin 18, günü başladım lucrine, adetten sonra da hala oluyorum, bugün 21. gün.. iğne yerine kafanı hiç takma, morarmaya da hemşire olabilir demişti bana.. 14. güne kadar olmazsan ara bence doktorunu, yani 14, güne kadar vaktin var sanırım..

mrb.canım benım malesef olmaadı 14.gün bitti 10 gün daha kullandım olmadı kist oluşmuş malesef tedavım 1 ay iptal edildi doğumkontrol hapı kullandım sonrakı ay düştü yoksa içi iğneyle boşaltılcaktı sonrada kısa protokle basladık menogon ek olarak menogon +cetrotıde kullandm yaklaşık 13 gün kadar sonra yumurta toplama transfer derken suan ıkzılere 5haftalık hamıleyım kimi bünye uzun protoklu kabul etmıyormuş anlaşılan deneyerek bellı oluyo demışti dr.um tedavınden umarım enkısa zamnda güzel sonuçlar alırsın burada kularız..

Slm arkadaşlar benim bugün 12. iğne oldu adet olmamıştım(4 gün gecikti) doktoru aradım zaten bu iğne adet olmayı baskılıyomuş yarın sabah gelin dedi sabaha kadar olursam yine de gelmem gerekirmi dedim evet gelin dedi il dışında olunca biraz zor oluyo tabii izin falan.Yarın gidince puregona da başlıycaz sanırım 2 tane lucrin kaldı onlarda devam edecek galiba.Gidiym geliym gelişmeleri paylaşcam sizinle arkadaşlar.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşallah..

Bende 9. Iğneyi yaptıktan sonra adet oldum bende merak ediyordum normalde adet olmadığım için ya olmazsa diye ama 9. Gun oldum bide doktor 12. Iğnede adet olmazsan ara demişti

Slm arkadaşlar doktorumla görüştükten sonra adet oldum(12. iğneden sonra)Ultrasondan sonra doktor hamile olabilirsin diye test yaptırdı ama negatif zaten umutlanmadım hiç..Test sonucuna göre kalan 2 iğneden sonra(benim Lucrin kutusunda 14 enjektör vardı)2 tane de extra yapmamı söylediler(toplamda 16 oldu 10ünite) bi kalınlık varmış rahim duvarında sanırım.Yarın son iğnede bitiyor salı günü tekrar kontrol var bakalım nolcak...

ar kadaşlar bende onbir gündür kullanıyorum ama daha regl olmadım gecikme oluyormuş bu ilacı kullanırken

Back
X