lucrinle adet gecikmesi

ESRACAG

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
117
2
96
46
Hatay
arkadaşlar merhaba ben 7 mayısta lucrin iğnelere başladım 10 mayısta da doğum kontrol hapının sonuncusunu içtim tahminlerime göre bu gün adet olmam lazımdı lucrin doğum kontrol hapı içmeme rağmen gecikme yaparmı sizce.

yapıyor yapıyor benimde reglimi 8 gün geciktirmişti 2çdenemem başlıcak ondada kesin gecikicek

beni mahvetti hiç anlatmak istemiyorum 2 ay onun yüzünden adet olamadım
ilaçlar bile söktürmedi
teşhis biopsisi oldum arkasında 5 ay ara verdim tüp bebek tedavime
arkasından bir biopsi daha neyseki doktorum süperdi
yoksa cahil bir doktorun elinde olsaydım rahmimden olurmuşum o yüzden ihmal etme doktorunla görüş

kızlar bende d kontrol hapı kullanıyorum ama ben lucrine sonra başlıcam yani ikisini aynı anda kullanmıcam d. kontrol hapı desoletin 19. günü iğneye başlıcam birde kızlar sizdede d. kontrol hapı göğüslerinizde ağrı karında şişkinlik göğüslerde şişkinlik birde ademin 8. günü gene kahvemsi leke gelmiş nedenki sizdede oldumu

sera96 çok kötü şeyler yaşamışsın geçmiş olsun inşallah ben bir iki gün gecikmeyle atlatırım.ve tabi diğer arkadaşlarda daha başından bu tür aksilikler yaşamak insanı bayağı yıpratır diye düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun yanımızda olsun inşallah

esra ben dopgum kontrol hapı kullanmadım
lucrinden dolayı tamamen gecikiyorum ben bakalım bu tedavide gecikcemmi

arkadaşlar bende çamurumsu kahverengi lekelenmekler başladı sanırım adet oluyorum hemen hastaneyi arayıp 3.gün için randevu aldım.demim ya Allah yardımcımız olsun diye.Bu güzel annelik duygusunu herkese tattırsın inşallah.

bende doğum kontrol hapı + lucrin kullandım. Hap bittikden sonra 3. günü adet oldum bazen 4. güne sarkabiliyor. lucrininde 8. günüydü hihoyyyt

endişelenmemek insanın elinde değil sakin olayım takmayım diyorum ama ne kadar başarılı olacağım bilmem.bu tedavinin en büyük yardımcısı sabırlı olmak ve herşeyi oluruna bırakmak bence,yoksa zamanın geçmediği gibi insanı acayip yıpratıyor en basitinden adetim geçikti diye dünden beri yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…