kusura bakmayn gerçekten çok kötüyüm bunları ağlayarak yazyorum o yüzden biraz çok düşünüp söyleyin neler oluyo...hani insan içinde bulunduğu durumu göremez ya o yüzden size soruyorum..konuya geleyim
bugün eşim için hazırlandım son 3 gündür fln baya salmıştım sınava hazırlık birazda hasta gibiyim o yüzden bugün dedim hazırlnaym güzel bi gün olsun...neyse eşim geldi güzel konuştuk yemek vs sonra bir dizi var eski bölümleri tekrar baştan izliyoruz. yemekten sonra mutfağı toparladım eşimin yanında dizi izliyoruz eşim bana bu bölüm bitince derse başla dedi bende zaten çalışacağım dedim sonra bölüm çok heyecanlı bi yerde bitti ki diğer bölümün başı merakımı giderecek sadece 10-15 dkkalık bir bölüm dedim sadece şunu izleyim bu merakla ders çalışamam fln ama ben gülerek söylüyorum bunları... biraz olurdu olmazdı cebelleştik yok sana izletmem dedi bende izlerim dedim kalktı daha fazla senin yanında duramam dedi gitti..yok sözünü tutmuyosun fln filan.. kendiside sigarayı bırakacak aslında bu hafta içmeyecekti gitti bi paket aldı sözde bu hafta sonuna kadar o sın paket.. bende dedim önce sen sözünü tut sanki sen çok iyisin..sonra bi baktım hazırlanmış çıkıyo saat yedidie çıktı dokuzda yeni geldi şimdide yatak odasına gitti hiç yanıma gelmedi..gittim yanına ne oluyo diye konuşmak istemiyorum diyo...senin bu davranışlarının altında bişey var nasıl istersen öyle olsun dedim...ya o kadar saçma ki offf...bu arada sabah pcye girdim bugün çok ders çalşmadım bende skıldım, zaten ders çalışmayı sevmeyen bi insanım aöf ilahiyat okuyorum bu hafta sonu sınav var ve bu son sene eşim bitirmem için çok üstüme geliyo neyse pcye girdim demiştim eşimde her akşam ne kadar pc başında kaldım diye geçmişe bakıyo bende geçmişi sildim hem çok kaldım hemde gebelikle ilgili belirtiler araştırdım demiştim ya hasta gibiyim acaba hamile miyim diye onunda öğrenmesini umutlanmasını istemedim..bunu da taktı bence...off yaauzaktayım bi arkadaşımı arayıp anlatac kimsem yok oturmuş pc başında ağlayarak yazıyorum ne kötü bir durum....
hakkınızı helal edin uzun yazdım