- 21 Eylül 2016
- 59
- 22
- 8
- 36
- Konu Sahibi yaggmurum0000
-
Öncelikle hayırlısı olsun canım. Benim de 4 haftalıkken 70 di hcg değerim. İnşallah düzenli artış olur sağlıklı bir gebelik geçirirsin :)arkadaşlar bundan önce 1 dış gebelik geçirdim ve 1 de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi de kan testi yaptım kan değerim 118 çıktı en son 7 şubatta adet oldum şuan 4 hafta 2 günlük olması gerekiyor. kan değeri böyle düşük çıkıp sağlıklı gebelik gebelik geçiren var mı
Belli olmuyordu kaç günde bir olduğum. 28 ile 33 gün arasında değişiyordu. Kasık ağrım çok olmuştu. Hele ani hareketlerde çok sancım oluyordu kalıyordum öyle hareket edemiyordumpeki kaç günde bir adet oluyordun bir de kasığında ağrı var mıydı
amin inşallah çocukla sınamasın .rabbim kimseyinormal canım. inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini. Rabbim hayırlısını versin.
nıye ıkı aynı konu baslıklar farklı anlamadım bırınde kalbı durdu bırınde degerleramin inşallah çocukla sınamasın .rabbim kimseyi
Kan değerin gayet güzel canım evham yapmaarkadaşlar bundan önce 1 dış gebelik geçirdim ve 1 de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi de kan testi yaptım kan değerim 118 çıktı en son 7 şubatta adet oldum şuan 4 hafta 2 günlük olması gerekiyor. kan değeri böyle düşük çıkıp sağlıklı gebelik gebelik geçiren var mı
İlk kan değerine göre kıyaslama yapmayın. Herkeste farklı çıkabilir. Mide bulantısı aşırı olanların mesela bu değer çok hızlı artıyordur. İki gün sonra yine yaptırın bakalım iki katına artmışsa kendini göstereceği günü bekleyeceksiniz ondan sonra sabırla. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.arkadaşlar bundan önce 1 dış gebelik geçirdim ve 1 de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi de kan testi yaptım kan değerim 118 çıktı en son 7 şubatta adet oldum şuan 4 hafta 2 günlük olması gerekiyor. kan değeri böyle düşük çıkıp sağlıklı gebelik gebelik geçiren var mı
allah razı olsun amin inşallahİlk kan değerine göre kıyaslama yapmayın. Herkeste farklı çıkabilir. Mide bulantısı aşırı olanların mesela bu değer çok hızlı artıyordur. İki gün sonra yine yaptırın bakalım iki katına artmışsa kendini göstereceği günü bekleyeceksiniz ondan sonra sabırla. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
çünkü kimse orda cevap atmadı yeniden konu açtım bendenıye ıkı aynı konu baslıklar farklı anlamadım bırınde kalbı durdu bırınde degerler
peki kaç haftalıkken keseyi gördünüzİnşallah sağlıklı gebeliktir değerin düşüklüğüne takılmayın 48 saatte 2 katı veya fazlası olacak mı önemli olan o. Benim 4 haftalıkken 87 gibi bişey çıkmıştı 48 saat sonra 240 lardaydı
5+5 te gördüm keseyipeki kaç haftalıkken keseyi gördünüz
coktesekkürler cnm cvp verdiğin için. içim rahatladı biraz5+5 te gördüm keseyi
Kese içinde bebeği ve kalp atışını 7+5 te gördüm
Çok tatlısın aminMubarek cuma gunu hatırı hurmetıne saglokşa kucagınıza alıp saglıkla buyutn ınsallah hepınız gebesler sızı
Rica ederim stres yapma bence boşuna stres kötü etkileyebilircoktesekkürler cnm cvp verdiğin için. içim rahatladı biraz
amin inşallahÇok tatlısın amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?