- 18 Ağustos 2009
- 271
- 72
- 643
Kızlar uzun süredir buraya üyeyüm çeyiz hazırlıkları yaparken burayı gördüm ve birçok kanuda yararlandım. Şimdi 8 aylık evliyim benim karar veremediğim konu şu annem ben evlemeden 1 sene önce büyük bir hastalık geçirdi ve şuan evin işlerini yapamayacak durumda evi kardeşim ve babam idare etmeye çalışıyorlar şuan bende çalışmadığım için 2 haftada bir gidip 3-4 gün kalarak yardımcı olmaya çalışıyorum. ama sürekli aklımdalar yeni bir iş bulmak için başvurulara bile başlayamadım aklım hep onlarda ıkıye bolunmus gıbı hıssedıyorum kendımı eşim sağolsun yanımızda olsunlar dıye en başından beri söylüyor ve onları çok sevıyor aılemde ona cok deger verıyor. bu sene kardesım lise sınavlarına girecek yanıma gelsınler artık bende hayatıma bır duzen vereyım istiyorum fakat bazı tanıdıklar zamanla eşimle ailemın arasının bıle acılabileceğini,zamanla bırbırlerıne saygılarının kalmayacagını ve benım çok zorlanacagımı soyluyorlar çok korkuyorum öyle düşününce ,oysa ben oyle dusunmuyorum aılelerımız bıze bakarken zorlanmıyorlardıda bızmı sımdı zorlanıcaz. bana fıkır verırsenız yada benı cesaretlendırırsenız sevınırım kafam çok karışık..

Son düzenleme: