• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lüften bana yardım edin ...

yasamak_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
104
0
26
İstanbul
arkadaslar sonucumu öğrenmeme 4 gün kaldı ama belimde ağrı var normalda regl olacağım zaman belimde ağrı olmazdı normalmi bu durum acaba çok korkuyorum acaba olumsuzmu sonuç alıcam .. :.(

arkadaslar sonucumu öğrenmeme 4 gün kaldı ama belimde ağrı var normalda regl olacağım zaman belimde ağrı olmazdı normalmi bu durum acaba çok korkuyorum acaba olumsuzmu sonuç alıcam .. :.(

inşallah hamilesindir canım benim. benim düşükle sonuçlanan ilk hamileliğimdede bel ağrısı vardı. normalde hamile olanlarda olurmuş. bel kasık bacak ağrısı

inşallah hamilesindir canım benim. benim düşükle sonuçlanan ilk hamileliğimdede bel ağrısı vardı. normalde hamile olanlarda olurmuş. bel kasık bacak ağrısı

canım senin adına çok üzüldüm inşallah hamileyimdirr ve normal gider hersey
çok zor böyle bekleyiş zaman geçmiyo duruyo sanki allahım tüm tedavi gören arkadaslarıma sabır versin hayırlı sonuçlarla karşılastırsın insallah...

canım senin adına çok üzüldüm inşallah hamileyimdirr ve normal gider hersey
çok zor böyle bekleyiş zaman geçmiyo duruyo sanki allahım tüm tedavi gören arkadaslarıma sabır versin hayırlı sonuçlarla karşılastırsın insallah...

benim ilk hamileliğim doğal yoldan olmuştu. şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum

Canım Panik yok . Bu ağırların olması normal korkma ve stres yaPma canim

Back
X