Lulu burun estetiği ameliyatı

Zengin Ama Mutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.546
8.030
773
Merhaba kızlar bugün burun ameliyatımın 6. günü. Bastan hikayemi anlatmak istiyorum sizlere sabah ameliyata girdim 2 saat sürmüş operasyonum burnum küçüktü zaten ben sadece törpülensin hafif kalksın istiyordum narkozun etkisinden cıktıgımda hic morarma sisme agrı sızı yoktu 4 saat hastanede durup eve geldim. Bu arada doktorum tampon koymamıs burnuma silikon tamponda yok. Ameliyatın ertesi günü gözlerim ve dudaklarım şişti sadece 1 gün sürdü voltaren krem kullandım yuzumde anında kesti doktorumun önerisiyle. Cok rahat gecti bu süreç sadece burnum tıkalı ve alcı rahatsız ediyor yarına cıkacak cok merak ediyorum seklini :) birde suan burnum şiş sanırım dudagım kalkık duruyor birazda bantlar burnumu yukarı cekiyor gibi yarın görecegim seklini cok heyecanlıyım

Bugün 8. günüm dün alçım alındı aynaya baktıgım ilk an tepki veremedim yani begenmekle begenmemek arası birşey oldu daha dikkatli yandan sagdan soldan bakınca bayıldım haliyle şiş burnum ama tam istedigim gibi olmus tek kat bant yapıstırdı 2 gun sonra alacak.. Dikişlerim alınırken gözlerimden yas geldi canım cok yandı ama onun dısında bi agrı vs hic hissetmedim. yuzumde ne şişlik ne de morluk hiç yok doktorumda sasırdı cok iyi durumdaydım amelıyat sonrasında da korkulacak hıc bırsey yok bunu anladım yalnızca suan burnum gercekten şiş....

canım geçmiş olsun benim 3. günüm yaşımdan dolayı mıdır nedir ben çok ağır atlattım evet, benimde ağrım sızım yok ama bu tamponlar beni öldürdü diyebilirim nefes alsam azıcık alsam rahat edicem dikişler acıyosa ben bittim zaten bak yine korktum burnunu begenmene sevindim benimde dudağım kalkık duruyo burnumda çok kocaman duruyo normalde küçüktür bakalım hayırlsı artık çok geçmiş olsun..

Canım benim bu tamamen estetik ameliyattı senin ameliyatındanda oldum 6 ay önce hic korkma dikişler burnunu yukarda tutuyor dudagın kalkık gorunebılır dıkıslerı alınca inicek hemen ben cok korkmustum kalıcak diye ama dikişlerdenmiş

ayy kızlarr bende olmak istiyorum ama çok korkuyorum yaaa...şarkıcı ceylan varya o demişki ben estetik oldğuma pişman oldum.estetikten sonra bir trafik kazasında kulaklarınız patlar filan demiş.bende korkumdan olmak istemiyorum.

ahh canım yaaa saolasın içime su serptin valla bugün tamponlarım alındı şimdiden biraz indi yüzüm dudaklarım bakalım alçı çıksında son halini fotoğraflarım artık :)

canımm emin ol benden korkağı yoktur yani :)
kimseyi dinleme inan insan kendi yaşamadan anlamıyo zaten ilk gün çok sersem olduğun için rahat geçiyo
ikinci gün evine geldiğinde nefes almada zorlanıyosun ama oda tamponlar çıkınca rahatlıcaksın eğer ihtiyacın varsa ol derim
ben nefes alamadığım için oldum doktorum ucunu kaldırdı haliyle o kadar başka işlemi yok galiba
3 gün zorluk sonrasında inan rahatlık benim üçüncü günüm bugün bişeyler yemeye başladım ve çok rahatımm :)

ah cnm ya benm birde kemik var burnumda yani kemer.ben öyle ameliyat filan korkmuyorumda.benm bir kulağım duymuyo.o ceylan dediğim şarkıcı öyle mesela bir trafik kazası geçirseniz direkt kulaklar patlar dayanamaz filan demişm ya.e benm zaten kulağımın biri duymuyo biri daha duymazsa ondan korkuyorum.ama çok önemli güvenim sarsılıyo cnm benim o burunla

ceylan kim canım yaa pufff
ne biliyoda öyle söylüyo iyi bi doktor bulup bence onunla konuşmalısın hem ne alaka burun estetiğinden kulak patlaması?
bana tuhaf geldi benim ameliyatıma kkb uzmanı ve plastik cerrah girdi hem et alındığı için ben bi dhaki gidişimde sorarım ona istersen??

ne biliyim cnm ya tereddüte kaldım.o ceylan bir kaç kere ameliyat olmuş da kulakları filan patlamoş uçakda öyle bişiler diyodu.bi sor cnm ya sen bakalım ne dicek doktor

ne biliyim cnm ya tereddüte kaldım.o ceylan bir kaç kere ameliyat olmuş da kulakları filan patlamoş uçakda öyle bişiler diyodu.bi sor cnm ya sen bakalım ne dicek doktor

kendimde hastanede çalışıyorum ve tıbbi sekreterim inan böyle bişi duymadımda görmedimde benim doktorum muhtemelen benim dediklerimi dicektir ama sen yinede doktorlara danış tabi..

Ceylan 5 kez ameliyat olmuş ilki 16 yasındayken olmus bir de hatalı operasyon demiş o zaman normaldir allah korusun suan cok insan bunu yaptırıyor ve ben ilk kez ceylanda duydum bu durumu.. korkulacak birşey yok canım için rahat etsin

Bende Bilgi vermek icin kendimden bahsedim...
Ben 2 Kere Ameliyat oldum,
burnum Komple Kirildi ve Tekrar yapildi,hem kemik yamukdu hemde kemerliydi ( rahat nefes alamiyordum)
ilk ameliyatimi gecirdim,ama burnum gene kendini sag tarafa cekti ve yamuldu
bi sene sonra tekrar ameliyat oldum,busefer bayagi birseyler yapildi icden,tekrar kirildi,gereksiz kikirdaklar kullanildi burnu sabitlesdirmek icin vs..
sag tarafimda yamuklukdan dolayi cok fazla islem yapildi icin burun kanadimda hafif bi sislik kaldi ( ama doktorn soylemesi ile zaten burun kanatlarim biraz sismis)
pek fazla dikkat cekmiyor sislik,ama ben görüyorum tabikide zamanla duzelebilir (duzelmeyebilirde bu her insanda farkli olur )
Bu zaman icerisinde belli olucak,hemen bi sonuc beklemek dogru degil en azindan bir sene bekeylip gormek gerekiyor..

Benimde burnum tamamen alciya alindi ve tanpon takildi,tanponlar rahatsiz edici,onlar cikinca iyice bi rahatlama oluyo insanda..( tanponlar cikarilirken aci degil ama baski hissi cok oluyor)
ilk ameliyatimdan,burun deliklerinden yapildi islem.
ikinci ameliyatimdan burnumun uc kismi kesildi (burun yukari kaldirilabilicek sekilde)
ve o uc kisimda dikislerim vardi,dikisler alinirken acimadi..suandada dikislerim gozukmuyor...

Basta bende cok korkuyordum ama,milletin abartigi gibi degil,Cogu insan sadece ufak bi düzeltme yaptiriyor burnunda ve agridan sizindan kivrfandin anlatiyo,ama benim burun kemegim komple kirildi,ve dayanilmicak bi agri yokdu ( tabiki agri kesici kullandim hastanede )
sadece tanponlardan dolayi nefes alamamak sorun oluyo...

yarimci olabildiysem sevindim... :)

ahhh sennn ne mübarek bi insansın yaaa
canım benim öyle samimi bi dille anlatmışsın ki gerçekten okuyunca rahatladım
benimde dikişlerim burnumun ucunda ve şimdi tek korkum bu kaldı dikişler çıkarken ne kadar acıcak
ama senden duyunca rahatladım eminim çok güzel bi burnuşun vardır çok geçmiş olsun benim dördüncü günüm
dün tamponlar çıktığında hayat bu dedim dün gece çok güzel nefes ala ala uyudum sabah burnum yine tıkandı
doktorum bide krem verdi burnuma süreyim diye kabuklanmasın rahat edersin dedi onu sürüyorum sabah akşam
tek korkum alçı alınması ve dikişler kaldı başka sorunum yok allaha şükür

evet banada verilmisdi krem,ama benim burnum cok sis oldugu icin pek kullanamadim :)) hergün doktora gidip icini temizletmem gerekiyordu bi müddet...takma kafana alci cikarilirken hic ama hic acimiyo.. dikislerin alinmasida acimiyo tabikide dikkat edilmeden paldir küldür müdhale edilirse acir,dikis en nihayetinde...sana tafsiyem burnunu basdira basdira silme,daha burun oturmadi tam yerine sende ne yapildi tam olarak ?

bence ceylan yanlış doktora ameliyat olmuş....kızın burun delikleri yamuk ....burun uzaklardan estetikliyim diye bağırıyor, çok yapmacık.....burun sırtı eğri sanki bıçakla oyulmuş gibi.elbette bölye bir burunu yapan,kulağa da zarar verir diye düşünüyorum..

canım benim nefes alma problemim vardı yoksa hiç bi şekilde yaptırmazdım burnumuda çok severim küçük ve kalkıktır
ama doktorum biraz daha kaldırdım burun ucun ilerde düşücek çünkü dedi başkada bişi yapılmadı zaten
benim sormak istediğim dikişler neyle alınıyo vede hani sökülüyo mu ordan kanıyo mu noluyo
bunu çok merak ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…