lürfen bana destek olun üzüntüden sanki ölücem

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
ben nişanlıyım evlenicem ama o kadar çok maddi sıkıntılarım var ki çalışsam bile yenemiyorum bunu..babamın ağlamaklı gözlerini görünce ölüyorum sanki..babamın dişleri çürüdü gitti devlet hastanesine gitti takma diş gibi geçirme birşey yapıldı ağzı bütün şiş durumda yemek yemıyor ölücek diye korkuyorum psikolojım alt üst oldu 10 kılodan fazla zayıfladı..başımdan dert gitmiyor sankı daha öncekı konularımdan bilen bilir desteğe ihtiyacım var

caresızlık parasızlık cok zor seyler yasamayan bılemez.ınsan kendıne bısey olunca katlanıyorda aıleden bırı olunca ve malesef parayla cozulecek seylerse yıpratıcı oluyor.allah yardımcınız olsun kalbınızı tum tutun muhakkak bır kapı acılacaktır

Allah babanıza şifa versin. evinize berekEt huzur versin canım

nişanlsınız çalışıyorsunuz ama bence önceliğiniz babanız olmalı evliliği erteleyebilrsizniz yada bazı şeyler eksik olabilir.

tekrardan çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun. Ümidini yitirme muhakkak bir kapı açılır. Yeni yılda sağlık, huzur, maddiyat sizinle olsun inşallah...

Bende o kadar zorluk içinde evlendim ki!Hatta babamçaresizliğinden ve baba şunu yapabilecek misin diye sorduğumdan sinirleri boşaldı ve beni düğün öncesi bir güzel dövdü. O gelinliği babamla küs,helalleşmeden ve morluklar içinde giyindim.. İnan Allah yuva kuranında,alanında yardımcısı.. Buna inan ve ben evlendiğimde 1 tane bileeksik yoktu. Eşim dert etme, ne eksikse evlenince yaparız dedi ve her zaman arkamda oldu.çeyiz falan hava civa.. Kendini ve aileni sıkma... Böyle de düşünme.. Seni kabul eden olduğun gibi etsin yoksa zaten seninle işin yok.. Sen yine çalışıyormuşsun, bende o da yoktu. herşey zamanla olur...

babanın sağlığı daha önemli onu sıkıntıya sokmasan daha iyi
çünkü senin yerinde bir erkek olsa ailesini sıkıntıya sokmamak için elinden geleni yapar
ama kızlar ayıp olmasın diye kendini yıpratıyor
kafana takma
evlenmeden önce maddi imkanının olursa da ailene destek ol

Katılıyorum!
Aşk ve evlilik uğruna ailesinden,dostundan geçenler genelde hep kadınlar olur..
Ben sevgilisi yüzünden arkadaşıyla arası açılan erkek hiç görmedim mesela..
İşlerini biliyorlar..
Ailesiyle arasını açan erkek gördüm ama yakın zamanda o durumu düzeltirler
Evleniyorum eşimin eksiği olmasın,şunu alın bunu alın diye ailelerini yormazlar..
Ancak kadına dönüp aşkımmmmm ben evlendikten sonra tüm hayallerini
gerçekleştircem söz! Şuan durumu yok ailemin derler..
Sakın aileni,babanı üzme eksiğim olmasın,her şey alınsın diye..
eşinle beraber yapın her şeyi babana da biz kendimiz yapcaz sen hiç düşünme
biz genciz de.. En doğrusu da bu bence..

Son düzenleme:

Canım allah yardımcın olsun. Baban için bu kadar endişelenmeye gerek yok ben çevremden 4 5 kişiden biliyorum dis takılınca herkes zayıflıyor yemek yiyemez dişler damaga oturana kadar bu süreç geçecek merak etme allah dermansiz dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…