- 21 Eylül 2009
- 196
- 37
- Konu Sahibi MeseZeytini
Arkadaslar bu marka gecen sene turkiyede kapatildi ama bunun urunlerini internet uzerinden guvenli bi sekilde nasil temin edebiliriz bilen varsa cok memnun olurum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bu marka gecen sene turkiyede kapatildi ama bunun urunlerini internet uzerinden guvenli bi sekilde nasil temin edebiliriz bilen varsa cok memnun olurum.
Bende kati sampuan ve lusb amerikan cream den ariyormevett.. ben katı şampuanından arıyorum bulamadım internette.. konuyu takipteyim
Bir yil once uretilmis degil, baska ulkeledr hala satista oralardn temin etmek istiyorm ama nasil alabilecgimi bilmiyorumMarkayı bilmiyorum ama kozmetik ürünlerinin de son kullanma tarihi vardır. Bir yıl önce üretilmiş bir ürünü bulsanız dahi kullanmamanız yararınıza olur.
Sephoracim mağaza türkiyede tutunamadigi için kapandi. Yurt dışında satislari devam ediyor. Arkadaş,yurt dışından ürün getirip nette satan var mi diye soruyor sanırım.Markayı bilmiyorum ama kozmetik ürünlerinin de son kullanma tarihi vardır. Bir yıl önce üretilmiş bir ürünü bulsanız dahi kullanmamanız yararınıza olur.
sadece türkiyeden çekildi. tamamen katkısız doğal ürünleri vardı ve harika kokuyorlardı.Markayı bilmiyorum ama kozmetik ürünlerinin de son kullanma tarihi vardır. Bir yıl önce üretilmiş bir ürünü bulsanız dahi kullanmamanız yararınıza olur.
Bir yil once uretilmis degil, baska ulkeledr hala satista oralardn temin etmek istiyorm ama nasil alabilecgimi bilmiyorum
Iste o yüzden kapatildi,kimse memnun kalmadi bende sabun almıştım,kireç gibi sür sür bişey olmuyo. Kopurmuyo,temizlemiyo tuhaf yaa. Bir de aşırı pahaliydiAa niye kapatildi? Ben Tr e gittigimde sabun seklinde olan sampuanini almistim. Gerci memnun kalmamistim ama bir ton Guzel urunleri vardi
Iste o yüzden kapatildi,kimse memnun kalmadi bende sabun almıştım,kireç gibi sür sür bişey olmuyo. Kopurmuyo,temizlemiyo tuhaf yaa. Bir de aşırı pahaliydi
çoğu satıcı tr ye yollamıyor birde kargo ücreti üründen pahalı oluyor.Ebay de yok mu?
ebay.de den Türkiyeye postalamazlar mı? Ebay.com genelde amerika içerikli oluyor, postası daha uzun sürüyor.
sds olmadığı için köpürmüyor. sabun köpürmedende temizliyor aslında ama biz inanamıyoruz köpük görmeyince. aslında doğal sabun ve şampuan kimyasal katkı yoksa köpürmez.Iste o yüzden kapatildi,kimse memnun kalmadi bende sabun almıştım,kireç gibi sür sür bişey olmuyo. Kopurmuyo,temizlemiyo tuhaf yaa. Bir de aşırı pahaliydi
Ordan alış veriş yapıyorum zaten tatlim. Yine de teşekkür ederimKimyasal olmayan ürünler arıyorsan doa kozmetike bakmanı öneririm cicim. Hem paran cebinde kalır
Ay evet. Ama pahaliydi da,küçücük şampuan 60 tlydisds olmadığı için köpürmüyor. sabun köpürmedende temizliyor aslında ama biz inanamıyoruz köpük görmeyince. aslında doğal sabun ve şampuan kimyasal katkı yoksa köpürmez.
Kimyasal olmayan ürünler arıyorsan doa kozmetike bakmanı öneririm cicim. Hem paran cebinde kalır
Doa kozmetikte hos koku birakan sampuan bbiliyormusunuz ve dus jeli ya da sabunu
sds olmadığı için köpürmüyor. sabun köpürmedende temizliyor aslında ama biz inanamıyoruz köpük görmeyince. aslında doğal sabun ve şampuan kimyasal katkı yoksa köpürmez.
aldığınız ürünlere bakın sds sls varsa hepsi aynı türev. bunlar deterjan hammaddesi. zaten köpürmeyi sağlayanda bunlar. başka bir bakış açısıylada 1 damla deterjanın litrelerce suyu kirlettiğini düşünürseniz. çocuklarımıza yedirdiğimiz "organik" ürünlerde bile yüzey aktiflerin kalıntıları olduğuna emin olabilirsiniz.evet
mesela çocuk doktoru bize babe'yi tavsiye ederken aynı şeyi söylemişti
kimyasal olmayan tek ürün, alışkın olduğunuz kadar köpürmez, temizlemiyor zannetmeyin demişti
evet
mesela çocuk doktoru bize babe'yi tavsiye ederken aynı şeyi söylemişti
kimyasal olmayan tek ürün, alışkın olduğunuz kadar köpürmez, temizlemiyor zannetmeyin demişti