Lush marka

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
Arkadaslar bu marka gecen sene turkiyede kapatildi ama bunun urunlerini internet uzerinden guvenli bi sekilde nasil temin edebiliriz bilen varsa cok memnun olurum.

evett.. ben katı şampuanından arıyorum bulamadım internette.. konuyu takipteyim

Arkadaslar bu marka gecen sene turkiyede kapatildi ama bunun urunlerini internet uzerinden guvenli bi sekilde nasil temin edebiliriz bilen varsa cok memnun olurum.

Markayı bilmiyorum ama kozmetik ürünlerinin de son kullanma tarihi vardır. Bir yıl önce üretilmiş bir ürünü bulsanız dahi kullanmamanız yararınıza olur.

Markayı bilmiyorum ama kozmetik ürünlerinin de son kullanma tarihi vardır. Bir yıl önce üretilmiş bir ürünü bulsanız dahi kullanmamanız yararınıza olur.
Bir yil once uretilmis degil, baska ulkeledr hala satista oralardn temin etmek istiyorm ama nasil alabilecgimi bilmiyorum

Sephoracim mağaza türkiyede tutunamadigi için kapandi. Yurt dışında satislari devam ediyor. Arkadaş,yurt dışından ürün getirip nette satan var mi diye soruyor sanırım.

sadece türkiyeden çekildi. tamamen katkısız doğal ürünleri vardı ve harika kokuyorlardı.

Aa niye kapatildi? Ben Tr e gittigimde sabun seklinde olan sampuanini almistim. Gerci memnun kalmamistim ama bir ton Guzel urunleri vardi

Aa niye kapatildi? Ben Tr e gittigimde sabun seklinde olan sampuanini almistim. Gerci memnun kalmamistim ama bir ton Guzel urunleri vardi
Iste o yüzden kapatildi,kimse memnun kalmadi:KK53: bende sabun almıştım,kireç gibi sür sür bişey olmuyo. Kopurmuyo,temizlemiyo tuhaf yaa. Bir de aşırı pahaliydi

Iste o yüzden kapatildi,kimse memnun kalmadi:KK53: bende sabun almıştım,kireç gibi sür sür bişey olmuyo. Kopurmuyo,temizlemiyo tuhaf yaa. Bir de aşırı pahaliydi
sds olmadığı için köpürmüyor. sabun köpürmedende temizliyor aslında ama biz inanamıyoruz köpük görmeyince. aslında doğal sabun ve şampuan kimyasal katkı yoksa köpürmez.

Kimyasal olmayan ürünler arıyorsan doa kozmetike bakmanı öneririm cicim. Hem paran cebinde kalır :KK66:
Ordan alış veriş yapıyorum zaten tatlim. Yine de teşekkür ederim:KK60:

sds olmadığı için köpürmüyor. sabun köpürmedende temizliyor aslında ama biz inanamıyoruz köpük görmeyince. aslında doğal sabun ve şampuan kimyasal katkı yoksa köpürmez.
Ay evet. Ama pahaliydi da,küçücük şampuan 60 tlydi:KK57:

evet
mesela çocuk doktoru bize babe'yi tavsiye ederken aynı şeyi söylemişti
kimyasal olmayan tek ürün, alışkın olduğunuz kadar köpürmez, temizlemiyor zannetmeyin demişti

evet
kimyasal olmayan tek ürün, alışkın olduğunuz kadar köpürmez, temizlemiyor zannetmeyin demişti
aldığınız ürünlere bakın sds sls varsa hepsi aynı türev. bunlar deterjan hammaddesi. zaten köpürmeyi sağlayanda bunlar. başka bir bakış açısıylada 1 damla deterjanın litrelerce suyu kirlettiğini düşünürseniz. çocuklarımıza yedirdiğimiz "organik" ürünlerde bile yüzey aktiflerin kalıntıları olduğuna emin olabilirsiniz.

evet

Kopurenler bildigimiz deterjan zaten. Sampuanlarin cogu deterjan demisti bir doktor tanidigim bana.

Lush iyi bir marka bence de.

X