lusi17 nin diyet günlüğü

lusi17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
26
0
36
Ankara
evet karar verdim ve başladım diyete,kendimle iddiaya girdim haziran sonuna kadar 15 kilo vermek istiyorum.boy 160 cm kilo 72 hedefim ilk olarak 57. Artık bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
başlangç tarihi 19 nisan 2012
yaptıklarıma gelince iki gündür kontrollü şekilde yediklerime dikkat ediyorum.
sabah:bir dilim tam buğday ekmeği,peynir,domates,salatalık,çay
ara:bir elma
öğle:bir dilim ekmek,bir porsiyon yemek,yoğurt
ara:elma
akşam:bir dilim ekmek,bir porsiyon yemek,yoğurt,salata
gece:(20-21 gibi)bir bardak süt veya bir meyve
ayrıca 2,5 litre su,3 bardak yeşil çay, ve pazartesiden itibaren slim in 6 programını her sabah evde yapıcam. Bana katılmak isteyen varsa gelsin.Buraya vakit buldukça girip gelişmeleri paylaşacağım, en çok istediğim burda öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşmak umarım amacıma ulaşırım

merhaba
günlüğünüz hayırlı olsun. benimde boyum 163 kilom 72. kurtulamadım bir türlü şu kilolardan :50:
inşallah istediğin gibi hedefine ulaşırsın canım.sağlıklı günler:16:

merhaba kk bugun yaptıklarım
sabah:bir dilim ekmek,bir parça peynir,domates,salatalık,çay
öğle:bir dilim ekmek,3-4 parça tavuk,bir bardak ayran
akşam:iki yeşil elma,yoğurt,türk kahvesi
ve sonrasında acıkırsam bi avuç fındık,tabi 2,5 litre su 3 fincan yeşil çay

merhaba kk bugun yediklerim
sabah:bir dilim ekmek,bir parça peynir,domates çay
öğle:iki tane bisküvi
akşam:bir dilim ekmek,bir bardak ayran,bir kase kabak yemeği,5 tane sarma
bir yeşil elma

Günlüğün hayırlı olsun canım. Bende yeni günlük açtım. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.:16:

merhaba günlük hala sabahları 71.5 geliyorum,bir ilerleme yok tabi hata bende spora bir türlü başlayamadım ve kaçamaklar yaptım neyse inşallah cumartesi spora başlıyorum şu 6...lı kilolara bir geçsem daha da motive olucam:(

mayıs sonuna kadar 65 olmak istiyorum ve olucam...yenicem bu kiloları...çok hırslandım kendimden hiç memnun değilim yüzüm bile kocaman bıktım artık...avatarımdaki halime gelmek istiyorum.!!!!!!

tekrar merhaba kk malesef gram oynamadım halen 71,5-72 arasıyım.Tabi reglim yeni bitti belki ondan neyse tam gaz diyeteme devam ve sporada başlamalıyım artık hep ileri tarihe atıyorum, ama sıkıya almam lazım kendimi.Hazirana 15 gün var ve ben sadece vitrinlere bakıyorum kendime ceza verdim 65 olana kadar yeni bir şey almıycam.

evet uzun bir aradan sonra kendimle ilgili son gelişmeleri aktarayım,şuan 68 kiloyum evet artık 6 lı kilolardayım.haziran 15 te 74 kiloya çıktım ve ertesi gün diyete başladım,ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım,makarna,unlu gıdalar vs.günde 3-3.5 lt su iki fincan yeşilçay birde biberiye yağı sürüp streç filmle sarıp 2-3 saat bekledim çok faydasını gördüm.temmuz 15 69.3 temmuz 18 =69 temmuz 19=68.8 ve temmuz 22=68 ölçüler 74 iken basen 67,5 simit bölgesi 107 bel 83 temmuz 22= basen 62 simit b=100 bel= 77 bu ölçülerim iki hafta içinde biberiye yağı ile oldu tabi diyetinde faydası var.sonrasında regl dönemi hala adamakıllı diyetime dönemedim dikkat ediyorum hala 68 im.tekrar biberiyeye devam edicem çok faydalı kesinlikle.evet benden bukadar inşallah eylüle en azından 65 olmak istiyorum.

Back
X