Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullanıyorum bugun 6 nci gun olacak yan etkileri şikayetlerimi iki kat arttırdı ne zaman tam olarak geçecek bu yan etkiler.2 haftayı mi bulacak tam olarakben kullanıyorum ilk günler kaşıntı harici şikayetlerim oldu ama sonra geçti. ilaç alışma sürecinde oluyor
Lustral 2 ay sonra tam etkisini gösteriyor.benim de suan bir hafta oldu başlayalı sabretmek cok zor gercekten.Gun geçtikçe daha iyi olursunuz insallah.Suan ne sıkıntılarınız varMerhaba ben 1 ay 50 mg kullandim suan 8 gun oldu 100 luge gectim sadece depresyonuma fayda sagladi anksiyetemde duzelme yok![]()
Ben panik atak gecirmekten korkuyorumLustral 2 ay sonra tam etkisini gösteriyor.benim de suan bir hafta oldu başlayalı sabretmek cok zor gercekten.Gun geçtikçe daha iyi olursunuz insallah.Suan ne sıkıntılarınız var
Bu ilaclar ilk basta kotu ediyor 2 3 hafta zamanla iyi gelmeye basliyorBende geç uyuyabildim cok erken uyandım bir korku hali var biraz carpinti aklımda da bir sürü kötü senaryo.Bas edemiyorum çoğunlukla.
Hicbir seyden keyif alamiyorum hemen bitse gozuyle bakiyorum her seye mutsuzum ve surekli panik atak gecirmekten korkuyorumBende geç uyuyabildim cok erken uyandım bir korku hali var biraz carpinti aklımda da bir sürü kötü senaryo.Bas edemiyorum çoğunlukla.
BEn 9 yildir kullaniyordum doktor ilac degisti yetmiyor dedi bu 3.ilacimİlk kez mi ilac kullanmaya başladınız.uzun yıllardır mi var sizde
Aslinda 9 yildir cok iyiydim bu sene ilac degisince kotu oldum lustral kullanirken sizde de sinir,sikilma oldu mu?İlaca rağmen hic iyi anlariniz olmuyor mu hep mi gun içinde bu durumları yaşıyorsunuz.ben hersey yolunda ise sorun yok ama sevdiklerim hastaysa yada ben yada kötü bir olay yaşandıysa ozaman dipleri görüyorum ta ki bu durum kalkincaya kadar.o yüzden donem donem ilaca ihtiyac duyuyorum.Baslamakta birakmakta sancılı oluyor gercekten.Simdi 50 mg gectim tuhaf hissediyorum.
Bende avmye giderken disari cikarken son 1 haftadir.icimde tuhaf bi kprlu heyecan oluyor sanirim ilac yapiyor bunlari bize yeni yeni huylar cikiyorBirde boyle sabahları kotu oluyorum.korkutucu bir rüya gördüm sıçrayarak uyandım suan hala sakinlesemedim.Hemen bagirsak hareketlenmesi hızlanıyor.carpinti korku panik hali ve aşırı halsizlik.Ne yapacagim ben boyle cok korkuyorum yine.
Kanser teshisi mi kondu sizeEvet katılıyorum bende ayni şekilde hissediyorum mecbur kalmasam kullanmazdım ama kanser süreci beni cok yoruyor fiziksel ve psikolojik.Hastanede kalma durumlarım oldu sürekli tetkikler yapılıyor ev kosusturmasi ayrı bir ayağım hep kaynanamlarda olmak zorunda.Kendi evime ve oğluma bile yetemiyorum.Son bir ayda ne doğru dürüst yiyebiliyorum ne de uyuyabiliyorum.Fiziksel olarakta bittim.bir an once ilacın etkisini bekliyorum.