- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku ilacı iyi birşey değil. Lustral GÜZEL ilaçtır ama takıntıları yok etmez o kötüKızlar lustral 50 den 100 e cıkardı ama gram uyku uyumadım.Biraz daha sabredip bekliyimmi yoksa doktora gidip birde yanında uyku ilacı vermedinimi söyleyeyim?İnsanın hayatını zehir ediyo rabbim şafi ismi ile bütün hastalara şifa versin
Ben 2 hafta içinde ilaçlar etkisini gösterir diye duymuştumKaçgünde alışır bünyem.Dün gece hiç uyuyamadım.
Öyle yapıcam canım mecbur.Sağlıkla al çocuğunu kucağına.Banada dua et.Canım bı sabret , etkisini gormezssn Dr a şöyle değiştirir. En azından 3 hafta bı dene bence.
Bilmiorumki
Amin canım aminnBilmiorumkiDoktor dediki sen ikisini iç dedimki sanki havada yuruyomuşum gıbı oluyor.Dediki 10 15 gün vücudum alışma suresi var.İşe gidiorum uykusuzluk çok zor.Ama sağlık her şeyin başı.Saçmasapan takıntılardan kalbim sıkışıodu.Allahım kimseye vermesin hastalık.
Bana ayrıyeten bi ilaç daha verildi onunla birlikte yaradı diyebilirim. Şimdi eskisinden de daha iyiyimİnşallahSiz nasılsınız lustral yaradımı size
Başladım canım .Bence allah dua etmemizi istiyor.Saçma sapan takıntılar ve kalbim çarpıp hayatım zehir oluo.Ama bence genlerlede ilgili.Amin canım aminn
Ben de fulsac kullanıyorum
Takıntı Benim de acaip fazla
Ama son zamanlarda namaz kılmaya başladım
İnşallah bu şekilde kurtulurum
Bence sen de başla namaza
Daha önce gittiğimde uyku ilacıyla beraber vermişlerdi.O kadar iyi gelmiştiki.İnşallah alışırım.Vücuduö alışır inşallah.Sanada muhtemelen uyku ilacıyla beraber vermişlerdir.Bana ayrıyeten bi ilaç daha verildi onunla birlikte yaradı diyebilirim. Şimdi eskisinden de daha iyiyimTakıntılar bana uzak ben çok mutluyum
Ama tek başına bu ilaç da yarar diye düşünüyorum
![]()
Bana uyku ilacı verdiler fakat ben yutmuyorum benim uykum zaten dengede dengeli yani. Gerek duymuyorum.Daha önce gittiğimde uyku ilacıyla beraber vermişlerdi.O kadar iyi gelmiştiki.İnşallah alışırım.Vücuduö alışır inşallah.Sanada muhtemelen uyku ilacıyla beraber vermişlerdir.
Benim dediğim başka bi ilaçla birlikte verdiler yani uyku ilacının dışında başka bi ilaçtan bahsediyorum ben canım....Daha önce gittiğimde uyku ilacıyla beraber vermişlerdi.O kadar iyi gelmiştiki.İnşallah alışırım.Vücuduö alışır inşallah.Sanada muhtemelen uyku ilacıyla beraber vermişlerdir.
Tabi canım genlerle de ilgiliBaşladım canım .Bence allah dua etmemizi istiyor.Saçma sapan takıntılar ve kalbim çarpıp hayatım zehir oluo.Ama bence genlerlede ilgili.
İlaç kullanıomusun canım.Allah şafi ismiyle şifa versin.Üzüntüler kırgınlıklar hepsinin bir parça payı var benceTabi canım genlerle de ilgili
Her gün kılalım namaz
Sadece dua ile olmaz
Hergün kenara yaz
Bugün ikindiyi kıldım
Sabahı vb şekilde
Boş geçirme
Cidden
Ben de bugün saçma sapam bişeyi taktım saatlerdir
Kafayı yedim
Anladım.Şu annasılaın peki devammı ilaçlara?Benim dediğim başka bi ilaçla birlikte verdiler yani uyku ilacının dışında başka bi ilaçtan bahsediyorum ben canım....