Lustral

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.502
148
Kızlar lustral 50 den 100 e cıkardı ama gram uyku uyumadım.Biraz daha sabredip bekliyimmi yoksa doktora gidip birde yanında uyku ilacı vermedinimi söyleyeyim?İnsanın hayatını zehir ediyo rabbim şafi ismi ile bütün hastalara şifa versin

Kızlar lustral 50 den 100 e cıkardı ama gram uyku uyumadım.Biraz daha sabredip bekliyimmi yoksa doktora gidip birde yanında uyku ilacı vermedinimi söyleyeyim?İnsanın hayatını zehir ediyo rabbim şafi ismi ile bütün hastalara şifa versin
Uyku ilacı iyi birşey değil. Lustral GÜZEL ilaçtır ama takıntıları yok etmez o kötü

Bence daha vücut alışma sürecinde diye sana öyle hissettiriyor beklemen gerekicek. Bu arada bende Lustral kullanıyorum canım....

Kaçgünde alışır bünyem.Dün gece hiç uyuyamadım.

Canım bı sabret , etkisini gormezssn Dr a şöyle değiştirir. En azından 3 hafta bı dene bence.

F flamefire geçmiş olsun canım
Duydum ben de bu ilacı ama uykunu kaçırması saçma olmuş
Yani tamam alışma süresi zaman alır ama etkisini göstermesi açısından zaman alır
Uykusuz bırakıp sora mı düzeltecek

İnşallahSiz nasılsınız lustral yaradımı size

F flamefire geçmiş olsun canım
Duydum ben de bu ilacı ama uykunu kaçırması saçma olmuş
Yani tamam alışma süresi zaman alır ama etkisini göstermesi açısından zaman alır
Uykusuz bırakıp sora mı düzeltecek
Bilmiorumki:(Doktor dediki sen ikisini iç dedimki sanki havada yuruyomuşum gıbı oluyor.Dediki 10 15 gün vücudum alışma suresi var.İşe gidiorum uykusuzluk çok zor.Ama sağlık her şeyin başı.Saçmasapan takıntılardan kalbim sıkışıodu.Allahım kimseye vermesin hastalık.

Bilmiorumki:KK43:Doktor dediki sen ikisini iç dedimki sanki havada yuruyomuşum gıbı oluyor.Dediki 10 15 gün vücudum alışma suresi var.İşe gidiorum uykusuzluk çok zor.Ama sağlık her şeyin başı.Saçmasapan takıntılardan kalbim sıkışıodu.Allahım kimseye vermesin hastalık.
Amin canım aminn
Ben de fulsac kullanıyorum
Takıntı Benim de acaip fazla
Ama son zamanlarda namaz kılmaya başladım
İnşallah bu şekilde kurtulurum
Bence sen de başla namaza

Amin canım aminn
Ben de fulsac kullanıyorum
Takıntı Benim de acaip fazla
Ama son zamanlarda namaz kılmaya başladım
İnşallah bu şekilde kurtulurum
Bence sen de başla namaza
Başladım canım .Bence allah dua etmemizi istiyor.Saçma sapan takıntılar ve kalbim çarpıp hayatım zehir oluo.Ama bence genlerlede ilgili.

Bana ayrıyeten bi ilaç daha verildi onunla birlikte yaradı diyebilirim. Şimdi eskisinden de daha iyiyim :-)Takıntılar bana uzak ben çok mutluyum :KK76: Ama tek başına bu ilaç da yarar diye düşünüyorum Hoppa
Daha önce gittiğimde uyku ilacıyla beraber vermişlerdi.O kadar iyi gelmiştiki.İnşallah alışırım.Vücuduö alışır inşallah.Sanada muhtemelen uyku ilacıyla beraber vermişlerdir.

Daha önce gittiğimde uyku ilacıyla beraber vermişlerdi.O kadar iyi gelmiştiki.İnşallah alışırım.Vücuduö alışır inşallah.Sanada muhtemelen uyku ilacıyla beraber vermişlerdir.
Bana uyku ilacı verdiler fakat ben yutmuyorum benim uykum zaten dengede dengeli yani. Gerek duymuyorum.

Benim dediğim başka bi ilaçla birlikte verdiler yani uyku ilacının dışında başka bi ilaçtan bahsediyorum ben canım....

Başladım canım .Bence allah dua etmemizi istiyor.Saçma sapan takıntılar ve kalbim çarpıp hayatım zehir oluo.Ama bence genlerlede ilgili.
Tabi canım genlerle de ilgili
Her gün kılalım namaz
Sadece dua ile olmaz
Hergün kenara yaz
Bugün ikindiyi kıldım
Sabahı vb şekilde
Boş geçirme
Cidden
Ben de bugün saçma sapam bişeyi taktım saatlerdir
Kafayı yedim

Tabi canım genlerle de ilgili
Her gün kılalım namaz
Sadece dua ile olmaz
Hergün kenara yaz
Bugün ikindiyi kıldım
Sabahı vb şekilde
Boş geçirme
Cidden
Ben de bugün saçma sapam bişeyi taktım saatlerdir
Kafayı yedim
İlaç kullanıomusun canım.Allah şafi ismiyle şifa versin.Üzüntüler kırgınlıklar hepsinin bir parça payı var bence

Back
X