Lustral

Şuan iyiyim, devam ediyorum ilaçlara arada bazen kaçamak yapıp yutmuyorum ama benim yaptığım doğru değil sen devamlı yut canım.
İnşallah geçer.İnşallah kurtuluruz.Yutuorum canım.Geçen ay dediki 10 gün yarım iç sonra tama çıkar dedi yine kötü oldum yarım içtim şimdide 100 iç dedi .Alışcak bünyen dedi.İnşallah alışır.

Kızlar ben de hamileyim lustral başladı doktor ama sıkıntılarımı çok artırdı 50mg içmeye başlayalı 6gün oldu ama çok sıkıntılarım var

Ben de şuan lustral 100 kullanıyorum okb ve depresyon anksiyete birlikte var inşallah iyi oluruz ümitsiz değilim Rabbimden gün olacak biz de şifa bulacağız inşallah

Kızlar lustral 50 den 100 e cıkardı ama gram uyku uyumadım.Biraz daha sabredip bekliyimmi yoksa doktora gidip birde yanında uyku ilacı vermedinimi söyleyeyim?İnsanın hayatını zehir ediyo rabbim şafi ismi ile bütün hastalara şifa versin
Uyku ilacini baladinmi bilmiyorum ama eger dayanamayacagin derecedeyse basla derim kullanmis ve kullanan biri olarak soyleyimuyku ilaclarinin bir cogu asiri istah aciyor en azindan dr soyle ona gore bir ilac secin 2.si uyku ilacina aliainca bir sure sonra uykun duzene girince dr azaltmak istediginde daha beter oluyorsun

Back
X