- 10 Ağustos 2023
- 109
- 17
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetden kalma kandir muhtemelen bazen oluyorMerhabalar 22sine adet oldum 27sine bitti adetim ve bugün afedersiniz affınıza sığınıyorum normal akintimdan kahverngi gibi kan akıntısı geldi hafif sizce neden lütfen yardımcı olun canlarımm![]()
Hamilelik olamaz demi yaadetden kalma kandir muhtemelen bazen oluyor
Hamilelik olamaz demi ya
Ay çok teşekkür ederim çok korkuttu beniİçeride kalan kirli kandır
Ay çok teşekkür ederim ya çok korkuttu benii yaa kesin odur demi içeride kalan kandırzor ihtimal
Yok olmazHamilelik olamaz demi ya
Teşekkür ederim ya içimi rahatlattiniz efendimYok olmaz
Çok teşekkür ederim ya hamilelik diye endişlenmistim adet olunca kessinlikle hamilelik olmaz demi efendimYumurtlamış olabilirsiniz belki o yüzden gelmiştir. Bazı kadınlarda yumurtlama olunca hafif kan gelebiliyor.
Tam yumurtlama günleriniz zaten muhtemelen. Korunmasız ilişkiye girmezseniz olmaz. Hamilelik de adet başlangıcından itibaren 11 günde olmaz. Yumurtlama zamanı tam dediğim gibi bu hafta ilişki olmazsa hamilelik de olmaz.Çok teşekkür ederim ya hamilelik diye endişlenmistim adet olunca kessinlikle hamilelik olmaz demi efendim
Korunmasız ilişkiye girdim ama 22sine adet oldum 27disne bittiTam yumurtlama günleriniz zaten muhtemelen. Korunmasız ilişkiye girmezseniz olmaz. Hamilelik de adet başlangıcından itibaren 11 günde olmaz. Yumurtlama zamanı tam dediğim gibi bu hafta ilişki olmazsa hamilelik de olmaz.
Yok ben bu aydan bahsediyorum. Adet olmuşsunuz zaten geçen ay. Adet olduktan sonra gebelik yok demektir. Bu ay korunmasız ilişki olmadıysa gebelik de olmaz. Eğer istemiyorsanız korunmayı ihmal etmeyin ve de yumurtlama günlerinden uzak durun, özellikle bu günlerde korunmayı ihmal etmeyin. Kadınlarda bir sürü ağrı oluyor dönem dönem yani bilemem ki. Dediğim gibi bu ay korunmasız ilişki olmadıysa, muhtemelen yumurtlama olduğundan kaynaklı bir lekeleme olmuş olabilir. Zaten adet gecikmesine yakın, genelde de adet geciktikten sonra gebelik belli olur.Korunmasız ilişkiye girdim ama 22sine adet oldum 27disne bitti
Ve affedersiniz ama vajinamda sanki iğne batiyormus gibi oluyo iç tarafinda sizce neden affınıza siginirim
Peki kaşınma batma neden olur bir düşünceniz var mı efendim ?Yok ben bu aydan bahsediyorum. Adet olmuşsunuz zaten geçen ay. Adet olduktan sonra gebelik yok demektir. Bu ay korunmasız ilişki olmadıysa gebelik de olmaz. Eğer istemiyorsanız korunmayı ihmal etmeyin ve de yumurtlama günlerinden uzak durun, özellikle bu günlerde korunmayı ihmal etmeyin. Kadınlarda bir sürü ağrı oluyor dönem dönem yani bilemem ki. Dediğim gibi bu ay korunmasız ilişki olmadıysa, muhtemelen yumurtlama olduğundan kaynaklı bir lekeleme olmuş olabilir. Zaten adet gecikmesine yakın, genelde de adet geciktikten sonra gebelik belli olur.
Kaşıntı varsa enfeksiyon,mantar vs olabilir. Beraberinde yanma,akıntıda değişiklik, süt kesiği, yeşil,çok koyu sarı akıntı veya kokusu kötü ise, bir de ateş, idrar yaparken yanma varsa bir doktora görünmeniz gerekir.Peki kaşınma batma neden olur bir düşünceniz var mı efendim ?
Çok teşekkür ederim beni aydınlattiginiz icin
Çok ama çok teşekkür ederim efendimmmm beni aydınlattınızzKaşıntı varsa enfeksiyon,mantar vs olabilir. Beraberinde yanma,akıntıda değişiklik, süt kesiği, yeşil,çok koyu sarı akıntı veya kokusu kötü ise, bir de ateş, idrar yaparken yanma varsa bir doktora görünmeniz gerekir.
Rica ederimÇok ama çok teşekkür ederim efendimmmm beni aydınlattınızz![]()