lütfeeeeennn bi akıl verinnn :((((

Ev alırsanız kp ve görümceniz sizinle oturmayacak mı?
Eşin vicdanlı, sen mutlu ol diye de uğraşıyorsa, kardeşinin oyunlarına gelmemeli öyle değil mi?
Kp parayı geri vermek üzere mi aldı?
Parayı başkalarına vermek yerine biriktirirseniz eviniz tabi olur.

Kayınpederim cok uyanık bi adam nasıl etsemde para yesem derdin de ve cimride küçük görümcem 17 yaşında. zaten evlenecek k.p oturduğumuz ev kayınpederimin evin bi tek oglu eşimde ama öyle bi görümcem varkiiii tüm Türkiye başgelemez oyle diyim ben sana ve evli eşi dahi sevmiyor kendini o derece babasıda ayrılığa cok karşı boşanmak istiyor KP kabul etmem evlenecem diyor ve fesatlıgından hiç bir yerde duramadı böyle işte benm hayatımda :KK43:

Kayınpederim cok uyanık bi adam nasıl etsemde para yesem derdin de ve cimride küçük görümcem 17 yaşında. zaten evlenecek k.p oturduğumuz ev kayınpederimin evin bi tek oglu eşimde ama öyle bi görümcem varkiiii tüm Türkiye başgelemez oyle diyim ben sana ve evli eşi dahi sevmiyor kendini o derece babasıda ayrılığa cok karşı boşanmak istiyor KP kabul etmem evlenecem diyor ve fesatlıgından hiç bir yerde duramadı böyle işte benm hayatımda :KK43:
Kayınpederin bu kadar cimriyse yardım edeceğinin garantisi yok, eşinden parayı kolay alıyorlarsa, parayı kendi hesabında tutmalısın bence. Sizin bir önceliğiniz var, eşin bunun farkına varmalı.
Görümcen de mecburen hayatında olacak yapacak birşey yok, buna sadece eşin müdahale edebilir, ona ya onun gibi karşılık vereceksin yada eşin kardeşini çekip haddini bildirecek ki konunda anlattığın vicdanlı eşinin şimdiye kadar yapmış olması lazımdı.

Zaten altınlar felan kendi annemde. Eşimle oraya bıraktık ayrıca görümcem izmirden geldiginde bir aglaması var bir acındırıyor kendini anlatmam nabsın gercek yüzünü gösterdim ama zaten calılacagım için gelsede suratını görmem konuşmamda amacım bi giderimiz yokken para biriktirip kredi cekip ev almak sonrası umrumda deil sadece yapabilirmiyim korkusu var :KK43:

Önce para biriktirmeyi düşünüyorsanız eğer hata edersiniz. O paradan haberdar olduklarında kp kocanızın aklına girer ve gene paranız elinizden uçup gider gibi geliyor bana. Eğer ev alma düşünceniz varsa bunu direk borca girerek yapsanız daha mantıklı sanki o_O

Onuda düşündüm caNım Eşimin maaşı benm ki benm hesabıma yatacak zaten gözü altınlarımda ama onu alamaz işte eger seneye yaza kadar durursam 25000 lira kadar biriktiricez 50 bin kredi çekecez 30 bin liralık altınım var ve 15 binde kendi babam bana verdi hesabımda sadece kredi çekmekten korkuyorum birde hala 1 yıl daha burada kalacak olmam canımı cok sıkıyor

X