Lutfeeeennnn yardim edin

Demetelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
43
35
3
38
İyi akşamlar . Hiç iyi değilim. Biraz önce atm'den para cekecektim ( 2 bin ) . Tam kartı taktım miktarı girdim onay verdim sistem gitti atmde. Sonra bi 5 dakika bekledim sistem geldi ama paramı vermedi. Hesabıma baktım parayı çekmiş görünüyorum yani hesabımda 2 bin eksik. Müşteri hizmetlerini aradım inceleyip geri dönüş yapicaz dediler. Ama ben çok kotuym . Verirler mi paramı ne zaman dönerler. Lütfen yardım edin.

Panik yapma verirler.
Bir de hep merak ederim niye büyük miktarlarda para çekiyorsunuz? Yani ödeme falan yapılacaksa hesaptan atılır, alışveriş kartla yapılır. Nakit 100 lira falan taşır insan yanında. Ben mi yanlış biliyorum?
Ev alacaktık emlakçı hemen kapora istedi . Eft saati dışı olduğu için çekip elden verelim dedik. Normal de hiç o kadar çekmem

Bankamatikte fazla çıkınca geri ödüyorlar ama peşşne düşün..bir haftada da olablr bir günde de malesef..

İyi akşamlar . Hiç iyi değilim. Biraz önce atm'den para cekecektim ( 2 bin ) . Tam kartı taktım miktarı girdim onay verdim sistem gitti atmde. Sonra bi 5 dakika bekledim sistem geldi ama paramı vermedi. Hesabıma baktım parayı çekmiş görünüyorum yani hesabımda 2 bin eksik. Müşteri hizmetlerini aradım inceleyip geri dönüş yapicaz dediler. Ama ben çok kotuym . Verirler mi paramı ne zaman dönerler. Lütfen yardım edin.
Benimde başıma buna benzer olay geldi. Hemen bankaya gidip saati dakikasına göre durumu belirten bir dilekçe yazdım. Ve atm de para sayıldı , ertesi günü almıştım paramı. Sabah hemen bankaya gidip ve müdür ile görüşün . Saat ve dakika yi not edin dilekçede yazacaksınız .geçmiş olsun. Ama paniklemeyin alırsınız parayı. Ayrica alacağınız ev şimdiden hayırlı olsun.

Panik yapma verirler.
Bir de hep merak ederim niye büyük miktarlarda para çekiyorsunuz? Yani ödeme falan yapılacaksa hesaptan atılır, alışveriş kartla yapılır. Nakit 100 lira falan taşır insan yanında. Ben mi yanlış biliyorum?
Bunu bılmıyordum ögrenmıs oldum🤔

Sabahtan zaten sürekli aksilik çıkıyor. En son bu olay da olunca bardak taştı ağladım. Eşim de vardır bi hayır vazgecip ev almayalım dedi
Olabilir mi acaba bu bir işaret mi
Şunu belirtmek isterim, ben böyle büyük planlarda istiare yapmadan hareket etmem. Size tavsiyem bu kadar aksilik de çıkmışken istiare yapın derim. ( tabi istiare ye inanıyorsanız , ben çok inanıyorum, sadece düşüncemi belirtmek istedim . )

Benimde başıma buna benzer olay geldi. Hemen bankaya gidip saati dakikasına göre durumu belirten bir dilekçe yazdım. Ve atm de para sayıldı , ertesi günü almıştım paramı. Sabah hemen bankaya gidip ve müdür ile görüşün . Saat ve dakika yi not edin dilekçede yazacaksınız .geçmiş olsun. Ama paniklemeyin alırsınız parayı. Ayrica alacağınız ev şimdiden hayırlı olsun.
Sağolun Sabahtan zaten sürekli aksilik çıkıyor. En son bu olay da olunca bardak taştı ağladım. Eşim de vardır bi hayır vazgecip ev almayalım dedi

Tabi ki verirler yarın yine müşteri hizmetlerini arayın. Büyük bir aksilik olmuş ve size denk gelmiş alana kadar biraz uğraşacaksın maalesef

Panik yapma verirler.
Her şey büyük şehirlerde işlediği gibi işlemiyor küçük yerlerde. Benim bulunduğum ilçede hala pos cihazı olmayan yerler ve üstelik az da değiller. Ya da bazen büyük bir şey alındığı zaman, kart yerine nakit verince işyeri sahibi daha mutlu oluyor ödemeyi beklemek zorunda kalmadığı için. Geçen mobilya alışverişinde yaşadım aynı durumu mesela.

Sağolun Sabahtan zaten sürekli aksilik çıkıyor. En son bu olay da olunca bardak taştı ağladım. Eşim de vardır bi hayır vazgecip ev almayalım dedi
Bence olabilir . Hani her şer olayda bir hayır vardır derler ya .

Back
X