Lutfeeeennnn yardim edin

Merak etme verirker benimde başıma geldi. Banka atm’siydi. Hemen bankaya girdim. Ev kredisinin son günüydü. Cuma günü. kitledim bütün bankayı. Adamlarda üzüldü yardımcı olmak istedi ama yine de Pazartesiye kalmıştı.
Sağolun banka atmsi değil o yüzden uzun sürer diye korktum

N
Bir şey kısmetinizde varsa, ne tür aksilik çıkarsa çıksın o size gelir. Ama, kısmetinizde yoksa, kesin gözüyle baktığınız iş bile son anda bozulur, nasib olmaz. Her şerde bir hayır vardır diye bakın olaya. Belki parayı çektikten sonra çaldıracaktınız, düşürecektiniz. Bunu bilemezsiniz değil mi?
Kısmette varsa, el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmette yoksa, el götürür, yel götürür, sel götürür demişler.
Her şeyin hayırlısını dilemek lazım.Hayırlı olan neyse Allah onu nasip etsin sizede inşallah.
Ne güzel yazmışsınız çok sağolun .

O kadar stres etmekte haklıyım yani öyle mi
e normal degilmi arkadasim millet o paraya 1 ay çalisiyor bende stres olurum tabiki
benim aklima sey geldi acaba bir iki musteri sonra atm nin kafasina dank ederde o iki bini cat diye verecegi tutarsa ne olur
olabilirmi acaba boyle bisey

e normal degilmi arkadasim millet o paraya 1 ay çalisiyor bende stres olurum tabiki
benim aklima sey geldi acaba bir iki musteri sonra atm nin kafasina dank ederde o iki bini cat diye verecegi tutarsa ne olur
Sanırım gece gece birilerinin canını sıkarak eğlenmek istiyorsunuz

Bankamatikten günlük para çekme limiti 1500 değil mi? Bu sebepten hep sıkıntı yaşadım da ordan biliyorum.

İyi akşamlar . Hiç iyi değilim. Biraz önce atm'den para cekecektim ( 2 bin ) . Tam kartı taktım miktarı girdim onay verdim sistem gitti atmde. Sonra bi 5 dakika bekledim sistem geldi ama paramı vermedi. Hesabıma baktım parayı çekmiş görünüyorum yani hesabımda 2 bin eksik. Müşteri hizmetlerini aradım inceleyip geri dönüş yapicaz dediler. Ama ben çok kotuym . Verirler mi paramı ne zaman dönerler. Lütfen yardım edin.
Yarın alırsınız.

İyi akşamlar . Hiç iyi değilim. Biraz önce atm'den para cekecektim ( 2 bin ) . Tam kartı taktım miktarı girdim onay verdim sistem gitti atmde. Sonra bi 5 dakika bekledim sistem geldi ama paramı vermedi. Hesabıma baktım parayı çekmiş görünüyorum yani hesabımda 2 bin eksik. Müşteri hizmetlerini aradım inceleyip geri dönüş yapicaz dediler. Ama ben çok kotuym . Verirler mi paramı ne zaman dönerler. Lütfen yardım edin.
Insallah verirler. Ama cana gelecegine mala gelsin. Suan 2.000 gitsin yeter ki iyi olayim ailem iyi olsun diyenler var unutmayin. Gecmis olsun. Sabirla kendinizi uzmeden bekleyin

Subeye baglı bi atm ise sabah gidin verirler
Değilse iki gün icinde acılır hesabınıza geri yatırırlar
Gecmiş olsun

Verirler,ben de para yatırırken sistem gitmişti ve yatmamış görünüyordu 2-3 güne çözüldü diye hatırlıyorum.Zaten kamera kaydı da oluyor,bankamatikte de fazlalık cıkıyor.Sıkmayın canınızı

Verirler bankacıyım üzülme :) bişey olmaz

Bendede aynısı 50 Euro ile olmuştu. Sorun olmadı ama. Cünkü bankamatik sisteme paranın verilmediği geçiyor. Yani kayıt altına alınmaktadır. Merak etmeyin

ya bilmediğiniz durumlar hakkında konuşmayın atm o parayı havuzda tutar geri vermez sonrasında siz herhalde şu yiyecek otomatlarıyla karıştırdınız :)

Verirler bankacıyım üzülme :) bişey olmaz
Çok sağolun 😊dün müşteri hizmetlerini aramıştım öglen bi daha arayıp gelişme var mi diye sorayım dedim yanlış bankamatik numarası girmişler bi de onu duzletmek için ugrastim bir sürü iyi ki aramışm

2 saat önce ben de atm'ye para yatırırken parayı yuttu.
Müşteri hizmetlerini aradım 4 gün içinde dönüş yapılacak denildi
bekliyoruz bakalım.
şuan bendeki rahatlık neyse :kızgın:

ya bilmediğiniz durumlar hakkında konuşmayın atm o parayı havuzda tutar geri vermez sonrasında siz herhalde şu yiyecek otomatlarıyla karıştırdınız :)
biliyor olsaydim olabilir mi acaba böyle bir şey diye de yazmazdım herhalde değil mi?
şu yorumları yarım yamalak okuyorsunuz sonra bilmiş oluyorsunuz böyle

Bankaya gidip atm nin olduğu adresi verip dilekçe yazın. Atm para sayımı haftanın belirli günleri yapılır. Dilekçede hangi gün ve saatte orada olduğunuzu belirtin. Sayım yapıldıktan sonra fazlalık sizin paranız kadar çıktığında telefonla arayıp haber veriyorlar.

Back
X