benım bu 6.ve son ignemdi 21martta prengly yapıldı.son adet tarihim 1marttı ama hala regl olmadım.ignemin 12.gunu beta hcg 3.2cıktı (negatıf) ve altındakı notta eger regl gecmedıyse tekrarlanmalı yazıyordu suan ne adet belırtısı ne de gebelık belırtısı yasamıyorum ki benım adet belırtılerım 1hafta onceden baslardı.kafam cok karısık benımle aynı yada benzerı bı durum yasayan varsa lutfen yazın
benım bu 6.ve son ignemdi 21martta prengly yapıldı.son adet tarihim 1marttı ama hala regl olmadım.ignemin 12.gunu beta hcg 3.2cıktı (negatıf) ve altındakı notta eger regl gecmedıyse tekrarlanmalı yazıyordu suan ne adet belırtısı ne de gebelık belırtısı yasamıyorum ki benım adet belırtılerım 1hafta onceden baslardı.kafam cok karısık benımle aynı yada benzerı bı durum yasayan varsa lutfen yazın
canım bu tarz bi belirti yaşamadım ama burda okuduğum kadarıyla geç döllenme olabilir ve hamile olabilirsin yada 12. gün olduğu için iğnenin etkisiyle yüksek çıkmış olabilir inşAllah geç döllenmedir cnm inşAllah hamilesindir 15. gün yada 16. gün adet olmazsan tekrar tahlil yaptır inşAllah olumlu sonuç alırsın..
canım bu tarz bi belirti yaşamadım ama burda okuduğum kadarıyla geç döllenme olabilir ve hamile olabilirsin yada 12. gün olduğu için iğnenin etkisiyle yüksek çıkmış olabilir inşAllah geç döllenmedir cnm inşAllah hamilesindir 15. gün yada 16. gün adet olmazsan tekrar tahlil yaptır inşAllah olumlu sonuç alırsın..
cok tesekkur edrım canım cevabını yenı gordum umarım hamıleyımdır ozellıkle bu ay cok moda gırdık ben ve cevremdekıler bugun tam 8 gun oldu reglım gecelı 1 2 gun daha olmazsam testı tekrarlıycam.olumlu yada olumsuz yazarım:)bu arada sen hamılemısın
canım bencede hamile olabilirsin negatif çıkmış ama değerin 3.2 ben çok beta hcg yaptırdım hep 0 veya 0.5 çıkardı sonuç bir kere 2.6 çıktı adetim geçmişti dr um bir hafta sonra tekrarlayılm dedi ve o zaman da 48 çıkmıştı yani geç döllenmeydi ama malesef kaybettik meleğim tutunamadı annesine tutunabilseydi bu hafta kucağımızda olacaktı inşallah hamilesindir hamileyimdir hamileyizdir bütün isteyenler.
kızlar üzgünüm bu ay da tutturamadık.artık oluruna bırakmaya karar verdım.sadece hayıt suyunu ve sütün buharında durmayı denıycem umarım alternatif tıpta bulurum çareyi.hepimize bol sans allah yardımcımız olsun.
kızlar üzgünüm bu ay da tutturamadık.artık oluruna bırakmaya karar verdım.sadece hayıt suyunu ve sütün buharında durmayı denıycem umarım alternatif tıpta bulurum çareyi.hepimize bol sans allah yardımcımız olsun.
hayırlısı canım üzülme demiycem çünkü üzülüyoruz bizde yaklaşık 6 yıldır istiyorz senin tam sorun ney bende hyt hapı kullanıyorum yanında adaçyı hapıyla beraber
canım senın adına da cok uzuldum.hepimizin her ayki beklentisi aynı allahım hepimizin sesini duysun.bızde 2.5senedir istiyoruz ben pkoyum ama onun dısında bi problemımız yok tupler acık her ay 3den fazla yumurtam olusuyo catlıyoda ama tutturamıyoruzartık oluruna bırakmaya çalısıcam.stres yapmak da aleyhimize.etrafımda kım varsa bebek ısteyen hep kafasından attıgı anda hamıle kaldı bu kadarı da tesaduf olamaz bence.bırde bunu deneyelım:)