• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfeennn Tecrubesi Olanlar Yardim Edebilir mi?? Nolurrr

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Cipralex 10 mg ve kaliteli uyku icin Remeron solusyon yaklasik 5 mg 6.5 aydir kullaniyorum. Hemen hemen streslerimi, takintilarimi yeniyorum ama gicik olup taktigim insanlara hala gicik olup sinirlenip takiyorum ama eskisi gibi haftalarca surmuyor ayni gun geciyor. Sorum su ki bende asiri bebek istegi basladi ama cipralex icerken bebek esim ve ben de istemiyoruz. Emin olamiyorum birakinca tekrar eskiye donersem korkuyorum acaba bole yasayanlar var mi aranizda? Y.disinda yasiyorum ve doktoruma gidemiyorum suan o da en az 6 ay kullan demisti ben suan 7. kutumu bitirdim tabi ay mi kutu mu hesabi baz alinir bilmiyorum ama. Cocuk istegim icin mi biran once birakmak istiyorum ilaci emin olamiyorum destege ihtiyacim var.. nolurrr

arkadaşım zaten bebek istiyorsan bırseylere katlanacaksın onu düşünüp mutlu olmaya bak...herkes gıcık biliyo musun takmaya kalksan ohooo...zaten 6 bucuk ay kullanmışsın yeter bence:27:

arkadaşım zaten bebek istiyorsan bırseylere katlanacaksın onu düşünüp mutlu olmaya bak...herkes gıcık biliyo musun takmaya kalksan ohooo...zaten 6 bucuk ay kullanmışsın yeter bence:27:

canim sen de kullandin mi bu ilaclari? haklisin ama takmamak bazen elde olmuyor:( gerci artik daha az takiyorum o da bir gercek

niye kimse yazmiyorrrrr?? yok mu bole durumda olan?
cipralex birakir birakmaz hamile kalan ve herhangi sorun?
ilacin vucttan atilmasi hemen oluyor snr cipralex icin ???

bend citol kullanıyorum 20mg.doktor korun dedi ama ben korunmuom zaten olmuo die.ben daha 1ay ictım ama etkısini göruyommu bilmiom azalttım nolurnolmaz die arada içıom

Cipralex 10 mg ve kaliteli uyku icin Remeron solusyon yaklasik 5 mg 6.5 aydir kullaniyorum. Hemen hemen streslerimi, takintilarimi yeniyorum ama gicik olup taktigim insanlara hala gicik olup sinirlenip takiyorum ama eskisi gibi haftalarca surmuyor ayni gun geciyor. Sorum su ki bende asiri bebek istegi basladi ama cipralex icerken bebek esim ve ben de istemiyoruz. Emin olamiyorum birakinca tekrar eskiye donersem korkuyorum acaba bole yasayanlar var mi aranizda? Y.disinda yasiyorum ve doktoruma gidemiyorum suan o da en az 6 ay kullan demisti ben suan 7. kutumu bitirdim tabi ay mi kutu mu hesabi baz alinir bilmiyorum ama. Cocuk istegim icin mi biran once birakmak istiyorum ilaci emin olamiyorum destege ihtiyacim var.. nolurrr

bence sen önce tedavine bak canım çocuk istediğin için ilacı bırakmaya kafanı takmışsın gibi geldi bana öncelik senin sağlığın o ilaçlar ciddi ilaçlar öyle basit değil.Cocuk olayına takıp biran önce bırakayım da çocuk olsun hissine kapılmaktan vazgeç canım.Amacın şimdilik cocuk değil kendi ilaçların sağlığın olsun takıntılarını tamamen yenmiş değilsin dediğine göre sağlıklı günler tatlımm

Back
X