• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen 2dk ayırın bana !!

Ya aslında var ama ben utanıyorum öğrenciler sonuçta tek istediğim iş bulup kazanmak çok sağolun ya desteğiniz için
Rica ederilm ne demek. Ìyi olmanizi istiyorum sadece. Borc istemek utanc verici bisey deģildir ama ùzùlmeyin. Borç yiģidin kamçısıdır demiş atalarımız. Sizi biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana:KK200:

Canim en rahat işi magazacilikda bulabilirsin we maaslari arti prim sistemleri oldugu icin kendini toparlaya bilirsin oncelikle bi silkelen we genc yasta sana deger wermeyen birini dusunme hemen kredi kartini dondur kredin icinde bankayla gorus we dua et rabbim yardimcin olur canim insallah
Ben avm var burda başvurdum ama satış danışmanı geçmişim olmadığı için öncelikli başkaları oluyor galiba ama çok sağol iyi niyetli insanların ışık tutan yorumları içimde umut filizleri açtırıyor

Çok teşekkürler ümit oldu kasiyerliklerden dönüş yok temizlik söktörüne bile başvurdum malesef hayatın bana oh olsun deme şekli sanki bu benim de tek istediğim borçları ödeyebilmek işten arta kalan zamanda güç bulup sınava çalışmak

evet aslında asmissin suan farkindasın aşk acısı gelir geçer de suan ki bulundugun durum canını sıkıyor bunalma nedir bilirim ilk mezunken is bulamamistim tecrubesizlikten ah ah.. Keske istanbulda olsaymissin bi okadar da başka ilde is bulmak zordur anliyorum alın terine önem vermen ayrıca takdir ettim kimseye el acmaman inşallah bulursun senin için dua edicem canımm inşallah iyi haberlerini duyarız kendine cici bak kotu şeyler aklına gelmesin emi...:KK19:

Ben avm var burda başvurdum ama satış danışmanı geçmişim olmadığı için öncelikli başkaları oluyor galiba ama çok sağol iyi niyetli insanların ışık tutan yorumları içimde umut filizleri açtırıyor
Kac yasindasin canim ben 10 yil magazacilik sektorunde calistigim icin genelde personellerin diksiyon we dis gorunuslerine iletisime onem werirler aynen awm lerdeki magazalari tercih et yani marka olsun bir sigortanda olur israrla baswuru yap ayrica işkura da baswur birde cumhurbaskanligi basbakanlik mail at iletisim bilgilerinden telefon numaralari war ara emin ol yardimci oluyorlar ben oyle cewremde cogu kisiye umut oldum pes etme canim gencsin arastir we bir kapi bulacaksin emin ol

evet aslında asmissin suan farkindasın aşk acısı gelir geçer de suan ki bulundugun durum canını sıkıyor bunalma nedir bilirim ilk mezunken is bulamamistim tecrubesizlikten ah ah.. Keske istanbulda olsaymissin bi okadar da başka ilde is bulmak zordur anliyorum alın terine önem vermen ayrıca takdir ettim kimseye el acmaman inşallah bulursun senin için dua edicem canımm inşallah iyi haberlerini duyarız kendine cici bak kotu şeyler aklına gelmesin emi...
Çok çok sağolun inşallah burda güzel insalara güzel haberler verebilirim

Kac yasindasin canim ben 10 yil magazacilik sektorunde calistigim icin genelde personellerin diksiyon we dis gorunuslerine iletisime onem werirler aynen awm lerdeki magazalari tercih et yani marka olsun bir sigortanda olur israrla baswuru yap ayrica işkura da baswur birde cumhurbaskanligi basbakanlik mail at iletisim bilgilerinden telefon numaralari war ara emin ol yardimci oluyorlar ben oyle cewremde cogu kisiye umut oldum pes etme canim gencsin arastir we bir kapi bulacaksin emin ol
Denemedim di onu başbakanlık işinide bir deneyim o zaman iş kura uğricam tekrar sabah hadi hayırlısı

Hadi ya ciddi misin ben bunun böyle olduğunu bilmiyomuyum sence bu benim suçum değil dedim mi ben

Demedin'iz'. Nasıl bir akıl verebilirim onu düşünüyorum. Uzun süreli iş konusunda sıkıntı varsa ajansları deneyin. Avm de kasiyerlik yerine, reyon bekleme gibi şeylere ajans bakıyor sanırım.

Borclarini taksitlendir gerekirse ablandan borç iste is bulunca verirsin geri.
İntihar etmek çözüm mü ayrıca ? Yaşayacak ne güzel şeyler var önünde kim bilir..

Denemedim di onu başbakanlık işinide bir deneyim o zaman iş kura uğricam tekrar sabah hadi hayırlısı
Aynen canim mail at durumunu anlat sonucda zor durumdasin kac yasindasin sen magazacilik sektorunden yanit yoksa anketorluk yapabilirsin pest etme daha guxlu olman lazim senin sana guweniyorummm kadinlarimizin hepsi guclu o icindeki gucu cikar ama inan inanirsan basarirsin

Pardonda yargılamak bu çevrem düzgün zaten farkındaysan allah belasını versin falan yazmazdım gayet düzgün bir insandı biz yapadık ilişkimiz olmadı diye şerefsiz güvenilmez bir insan olmuyor hayatta tanıdığım tek yalan söylemeyen ve bana sahip çıkan insan olduğu için böyleyim evi ona bırakıp gitmezdim eşyaları herşeyi birlikte aldık kredi çekip oda çekti satıp bölüşebilirdik ama çekildim o kadar bile yanyana kalmayalım kessin ümidi benden vazgeçsin diye

Birde hala savunuyorsun. O kadar iyiydi madem niye gittin? Dert açmış dertleniyorsun. Şuan içinde bulunduğun durum full senin saçma sapan davranışlarinin sonucu. O kadar borcun içinde aşk meşk olayından kız arkadasinin yanina gitmek icin hali hazirdaki işi birakmalar, sonra iş yok diye aglamalar, cebinde 5 kurus yok gidip elin cocuguyla kredi cekip ev düzmeler, birde aldiklarini ona birakip dimdizlak ortada kalip sigara alcak param yok diyorsun. Bu kafayla gidersen senin çok işin var.

Birde hala savunuyorsun. O kadar iyiydi madem niye gittin? Dert açmış dertleniyorsun. Şuan içinde bulunduğun durum full senin saçma sapan davranışlarinin sonucu. O kadar borcun içinde aşk meşk olayından kız arkadasinin yanina gitmek icin hali hazirdaki işi birakmalar, sonra iş yok diye aglamalar, cebinde 5 kurus yok gidip elin cocuguyla kredi cekip ev düzmeler, birde aldiklarini ona birakip dimdizlak ortada kalip sigara alcak param yok diyorsun. Bu kafayla gidersen senin çok işin var.

Ben de onu dedim kısaca kendisine, çemkirdi bana. Olaylar şanssızlık değil tamamen bilinçli yaşanmış.

İşimi bırakıp kız arkadaşımın yanına gittim o gece İstanbula eğer kalırsam onu affederdim bir daha gücüm yoktu.

Madem affetmekten korktun boşver iyi yapmissin. Bir iş bulursun mutlaka. Ablalarin da var yalnız değilsin. O adamdan kurtulmussun boşver sana iyi gelmiyor belli ki.

Ben de onu dedim kısaca kendisine, çemkirdi bana. Olaylar şanssızlık değil tamamen bilinçli yaşanmış.

Bende gıcık oldum. Yok iyiymiste, sahip cikmista. Cok iyi oldugundan katlanamamis herhalde. O kadar dusunen, sahip cikan, iyi adam, ortak alinan esyalarin ustune yatmazdı ve zaten biliyordur kizin durumunu az cok. Konu sahibinin agziyla istemesine gerek bile yok. Hersey bu kadar belliyjen kalkmis övüp duruyor birde. Icinde bulundugu durumunda talihsizlikle yakindan uzaktan alakasi yok. Kendisi yapmis herseyi.

Gençliğin vermiş olduğu hatalari olmuş olabilir kimse 4 4 luk değil ki kim hata yapmıyor hayatını kötü etkileyecek durumlar yaratmiyor ki pişman olmuş olmalı ki suan düzelmeye çalışıyor haticeye değil neticeye bakmak lazım..Aşk konusunda o adama yenilme bidaha ama.

Pardonda yargılamak bu çevrem düzgün zaten farkındaysan allah belasını versin falan yazmazdım gayet düzgün bir insandı biz yapadık ilişkimiz olmadı diye şerefsiz güvenilmez bir insan olmuyor hayatta tanıdığım tek yalan söylemeyen ve bana sahip çıkan insan olduğu için böyleyim evi ona bırakıp gitmezdim eşyaları herşeyi birlikte aldık kredi çekip oda çekti satıp bölüşebilirdik ama çekildim o kadar bile yanyana kalmayalım kessin ümidi benden vazgeçsin diye
Yahu sen yasadiklarini yazmissin bizlere yorum yapalim diye simdide koruyosun savunuyosun yasadiklarini ben kotu bise demedim rabbim yardimciniz olsun

Bişey daha annem baban seni yurda bırakmış derken bırakmadılar onlarla eezil olmak yerine onlarsız bir rezillikti benim ki yorumun için teşekkür ediyorum
Senin tercihindi yani.saygi duyuyorum yanlis.anlama beni ben incitmek istemedim.kimse kimsenin yasadigini anlayamaz allah yardimcin olsun ne diim.ama bence sen kendi hayatina bak bosver onu bunu.gelistir kendini

Yurtta büyümüşsün, feleğin çemberinden geçmişsin hiç mi anlamadın ''insanlara güvenilmez''
Neyse yaşanmış, bitmiş .
Senin daha çooook yolun var.Bu yüzden yaşadıklarına sünger çek.Yarın yeni bir güne yeni bir sen olarak uyan.Önce kendi hayatını yoluna koy sonra hayatına birilerini alırsın.

Avm'lere sorabilirsin, anaokullarına ,rehabilitasyon merkezlerine sorabilirsin, ablaların arkadaşlarına haber salsın, internetten sürekli takipte ol.Kapı kapıyı açar hepsine git. 1-2 hafta popoyu sık illa ki bulursun.İnşallah

Son düzenleme:
Back
X