Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ama bugünü saymazsak 5 gün var nasıl yumurtalama günüm oluyor anlamadjmOvulasyon testinden anlamam ama 2cizgi var inşallah hadi bakalım hayırlısı olsun
Ya öylemi diyorsunux ama 5 gün var olabilirmi yinede değerlerim çok sagolunCanım 2. Kez yumurtlamış olabilirsin mümkünse eğer değerlendirmeni tavsiye ederim
Bende adete 5gun kala yapmıştım şimdi 2.5 yaşında oğlumYa ama bugünü saymazsak 5 gün var nasıl yumurtalama günüm oluyor anlamadjm
2. Yumurtlama olabilirRegl 6 gün var ovulasyon testim pozitif gebemiyim acaba
Ay inslh hamileyimdir 3 aylık evliyiz ama istiyorumBende adete 5gun kala yapmıştım şimdi 2.5 yaşında oğlum![]()
İstersen önce bi kan ver gebelik var mı yok mı en kesin yöntem o eğer negatif cıkarsa yumurtlamadırYa öylemi diyorsunux ama 5 gün var olabilirmi yinede değerlerim çok sagolun
Hastanee uzak regl gününü bekliycem artikİstersen önce bi kan ver gebelik var mı yok mı en kesin yöntem o eğer negatif cıkarsa yumurtlamadır
Ama 5 gün kala yumurtalama olurmuİstersen önce bi kan ver gebelik var mı yok mı en kesin yöntem o eğer negatif cıkarsa yumurtlamadır
OlabilirAma 5 gün kala yumurtalama olurmu
HimOlabilir
İy günler bugünde yaptım ovulasyon testi pozitif adete 5 gün var dünde positif bugündeBende adete 5gun kala yapmıştım şimdi 2.5 yaşında oğlum![]()
Bende bilmiomki vallaha yeniyim dahaArkadaşlar adete 6 gün var kan versem sonuç alabilirmiyim acaba ???
Merhaba benimde reglim gecikince testim pozitif cikti gebelik testim negatif ama sizde ne oldu durum acaba gebemisinizBende bilmiomki vallaha yeniyim daha
Valla 4 gün gecikti bekliyorum ay çıksın kan vermeye gidicem 3 gün önce test. Yaotim negatif bakalım hayirlisiMerhaba benimde reglim gecikince testim pozitif cikti gebelik testim negatif ama sizde ne oldu durum acaba gebemisiniz
Insallah hayirlisi olur canim bizimde bebisimiz olur insallahValla 4 gün gecikti bekliyorum ay çıksın kan vermeye gidicem 3 gün önce test. Yaotim negatif bakalım hayirlisi