İnşallah bakalım inslh boşuna heveslenmioyorumdurInsallah hayirlisi olur canim bizimde bebisimiz olur insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalım inslh boşuna heveslenmioyorumdurInsallah hayirlisi olur canim bizimde bebisimiz olur insallah
Insallah ya gen bugunde yaptim ovulasyon testi yine ayni pozitif anlamiyorum acaba kandanmi baksamİnşallah bakalım inslh boşuna heveslenmioyorumdur
Kan ver bence gecikme oldumjInsallah ya gen bugunde yaptim ovulasyon testi yine ayni pozitif anlamiyorum acaba kandanmi baksam
Bence hamilesin canımRegl 5 gün var ovulasyon testim 2 gündür pozitif gebemiyim acaba
İnşallah canım inşallahBence hamilesin canım![]()
4 gün gecikme oldu şuan 2 vey 3 gün önce erken gebelik testi kaset yaotim negatif bu ayın çıkmasını bekliycemBence hamilesin canım![]()
Adet olucam galiba canim kahvrengi akintim varKan ver bence gecikme oldumj
Yerlesme kanamasidir blki cnmAdet olucam galiba canim kahvrengi akintim var
Insallah öyledir canim ovulasyon testi yaptim yine dahada koyulastiYerlesme kanamasidir blki cnm
Bence hamilesinInsallah öyledir canim ovulasyon testi yaptim yine dahada koyulasti
Insallah canim sende durumlar nasil varmi belirtiBence hamilesin
Valla bekliom 5 gün gecikti yarında gecikirse 6 gün bı sabahalri mide bulantısı sırt ağrım var başka yokInsallah canim sende durumlar nasil varmi belirti
Bendede oyle canim acikcasi test yapmak icin bende senin gibi sabirli olmaya çalisiyorumValla bekliom 5 gün gecikti yarında gecikirse 6 gün bı sabahalri mide bulantısı sırt ağrım var başka yok