Lutfen acil bakin

Yok video. Ama onlarda kanitlayamaz kendilerinin aldigini demi. Bide onlarin aldiginu soylesem bile benim hakkim o benim bileziklerim sonucda. Ver geri demezler heralde
Düğünde takılan altın ve paralar, ister direkt size takılmış olsun ister boşanmak üzere olduğunuz eşinize takılmış olsun, Yargıtay kararı gereği hepsi sizin sayılıyor.
Yani düğünde takılmış tüm altınları ve paraları mahkemede talep etme hakkına sahipsiniz.
Asla bir belgeye imza atıp haklarınızdan vazgeçmeyin, bırakın kararı mahkeme versin, ki takılar kanunen kadının hakkı olduğundan, hakim bilezikleri verin demez size.

"
Yargıtay’ın 4. Hukuk Dairesi ve Yargıtay Hukuk Genel Kurulu (HGK) “Aksine anlaşma ya da o yöreye özgü örf-adet kuralı yoksa ziynetler de takı paraları da kadına aittir” diye karar verdi. Ortak içtihat ışığında, boşanma halinde, kadına ya da erkeğe, kayınvalide, hala, dayı kim takarsa taksın, bilezik, kolye, küpe, altın gibi “ziynet” eşyaları da nakit “takı paraları” da kadına verilecek.
Ortak içtihatı paylaşan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, “Düğünde takılan ‘ziynet eşyası’ ve ‘takı paraları’ hangi eşe takılırsa takılsın aksine bir anlaşma ya da örf ve adet kuralı olmadığı takdirde kadına ait sayılır. Yargıtay 2, 3, 6, 8. Hukuk ve HGK ortak içtihadı” değerlendirmesi yaptı."

Mahkemede taktik dese ne olur.Neticede sana takti yani gonullu.Onlar senin hakkin.

Evet . Onlar oyle yaparsa bende nafaka talep edecem kafama koydm. Madem ugrasmak istiyonuz ugrasirm
Eşiniz ve ailesi çok uyanık, mahkemeden evvel bilezikleri almaya çalışmaları da bunun bir göstergesi, sizin bir an önce boşanmak istediğinizi bildiklerinden suyunuza gidiyormuş gibi yapıp anlaşmaya varalım, anlaşma protokolü hazırladık tek celsede biter vb teklifler yaparlarsa sakın anlaşma protokolü okumadan imzalamayın, zaten 2 bilezik dışında hiçbir takınızı vermemişler, amaçları mahkeme olmadan bir şekilde o bilezikleri de almak zira mahkeme takılarınızın size iade edilmesi yönünde karar çıkarır ama maalesef o takılar bir kere gitti mi geri almanız mümkün olmaz, onlarda bunu bildiğinden sizi oyuna getirmeye çalışıyor, aldanmayın.
Gerekirse çekişmeli boşanma davası açılsın ama haklarınızdan feragat etmeyin.

Canım hiç mi şiddete uğradığının kanıtı felan yok. Hiç mi gören duyan bir mesaj felan yok.

Altınları düğünde takılanlardan ispatladığının hepsini harcanmış bile olsa alırsın.

Canım bir avukata verirsin hiç bir duruşmaya gitmene gerek yok.

Davandan vazgeçersen arkandan duyacağın her lafıda kabul edersin. Haklı olsa dava açardı denir en azından. Hiç bir şey alamasan karşındakinin dosyasına eşine şiddetti koydursan belki başka bir kadını kandırıp evlenip canını yakamaz.

Edinilen mal yok maalesef. Araba bile babasinin ustune ustunde hic bise birakmamis birinci evliliginden sonra

Dusenin dostu olmazmis . Kimin umrunda. Bosver guzellikle ayril dedi dayimda.

benim bildigim o bilezileri bozmus bile olsaniz bosanirken geri talep ediyorsunuz.bi tanidigim 15 senelik evliydi kocaman 2 cocuk sahibi 15 sene sonra bosandiginda butun takilarini geri istedi ortada taki falan da kalmamis 15 senede.resimlerden videolardan tek tek deger tespiti yapildi geri verildi.sizden hukuken alabilmesi imkansiz

Haklusinz aslinda. Hep psikolojimi korumak icin karsidakinden bise almadim. Ugrasmamak uzatmamak icin

Valla söke söke hakkini al ne demekmis o gelsin hilezikleri verip imza atsin yeminle süründururm bole insanlari foto veya video cok mantik takilan butun altinlari alabiliyosunuz emsal kararlar var
Inanin sinirlendim bende . Benim hayatimi mahvettinz bise istemiyrm siz 2 bilezige dustunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…