- 28 Temmuz 2020
- 723
- 952
- 18
- 33
- Konu Sahibi Kekkirintisi
-
Evet . Onlar oyle yaparsa bende nafaka talep edecem kafama koydm. Madem ugrasmak istiyonuz ugrasirmÇalışmıyorsanız alabilirsiniz.
Nasılsa altınları vermeyeceğiniz için olayı yokuşa sürüp çekişmeli açacaklar. Sizde bu durumda nafaka talep edersiniz.
Kesinlikle nafaka alınSunu da eklemek isterim: tazminat ve nafaka hakkiniz varsa vazgecmeyin. En azindan kendi hayatinizi kurana kadar
dugunden vıdeo ustunuzde takılar varken resımler ne varsa hepsını kanıt olarak sunup talep etmelısınızDugunde hicbi takilan bise elime ulasmadi hepsini aldilar. Sadece 2 bilezk
Video varsa onları da talep edinDugunde hicbi takilan bise elime ulasmadi hepsini aldilar. Sadece 2 bilezk
Düğünde takılan altın ve paralar, ister direkt size takılmış olsun ister boşanmak üzere olduğunuz eşinize takılmış olsun, Yargıtay kararı gereği hepsi sizin sayılıyor.Yok video. Ama onlarda kanitlayamaz kendilerinin aldigini demi. Bide onlarin aldiginu soylesem bile benim hakkim o benim bileziklerim sonucda. Ver geri demezler heralde
Mahkemede taktik dese ne olur.Neticede sana takti yani gonullu.Onlar senin hakkin.Kizlar konumu bilenler bilir. Bosaniyorum. Ve kayinbaba olacak sahis dayimi arayip bilezikleri versinler gelsin imzayi atsinlar bosansinlar demis.
Ben zaten ondan nafaka tazminat istemiyrm. Senelerce ugrasmak mahkemeye gidip gelmek istemiyrm. onun olsun pis parasi. Yanliz bileziklerimide vermek istemiyrm. Topu topu 2 bilezik zaten. Onu bile isteyecek kdr yuzsuzler. Simdi sorum su mahkemede biz taktik obilezikleri istiyoz deseler mahkeme onlarami verir. Yoksa kadinin hakkimidir? Kadinami verir mahkeme. Amacim 2 bilezik degil ama bukadarida fazla yani.
Eşiniz ve ailesi çok uyanık, mahkemeden evvel bilezikleri almaya çalışmaları da bunun bir göstergesi, sizin bir an önce boşanmak istediğinizi bildiklerinden suyunuza gidiyormuş gibi yapıp anlaşmaya varalım, anlaşma protokolü hazırladık tek celsede biter vb teklifler yaparlarsa sakın anlaşma protokolü okumadan imzalamayın, zaten 2 bilezik dışında hiçbir takınızı vermemişler, amaçları mahkeme olmadan bir şekilde o bilezikleri de almak zira mahkeme takılarınızın size iade edilmesi yönünde karar çıkarır ama maalesef o takılar bir kere gitti mi geri almanız mümkün olmaz, onlarda bunu bildiğinden sizi oyuna getirmeye çalışıyor, aldanmayın.Evet . Onlar oyle yaparsa bende nafaka talep edecem kafama koydm. Madem ugrasmak istiyonuz ugrasirm
Mahkemelerde esas olan iddia makamının iddiasını kanitlamasidir. Eğer eşiniz mahkemede onlar bizim derse önce ondan kanıt istenirTakilar suanbende hala kanit lazimmi. Yani ben o benim diye kanit gostermek zorundamiym
Alabilmeleri çok çok zor.Yok video. Ama onlarda kanitlayamaz kendilerinin aldigini demi. Bide onlarin aldiginu soylesem bile benim hakkim o benim bileziklerim sonucda. Ver geri demezler heralde
Yok zaten nasil insanlar olduklarini biliyodm ama bukdr cirkef olcaklarini bilmiyodmBu arada, gerçekten iğrenç insanlarmış. Sakın barışayım falan deme. Bu sefer son olsun. Lütfen. Canını seviyorsan.
Kanitlarsalar onlar taktiklarini alabilirlermi. Sonucda benim degilmi bana takildiMahkemelerde esas olan iddia makamının iddiasını kanitlamasidir. Eğer eşiniz mahkemede onlar bizim derse önce ondan kanıt istenir
Edinilen mal yok maalesef. Araba bile babasinin ustune ustunde hic bise birakmamis birinci evliliginden sonraYapman gereken şu anlaşmalı boşanmıyorum düğünde takılan tüm altınları edinilen malların yarısını maddi manevi tazminatımı nafakamı istiyorum diyeceksin. Mahkemeye bir çıksın anlar neyin ne olduğunu altınlarını al gel anlaşmalı boşanalım diye sana yalvarırlar ailecek.
Dusenin dostu olmazmis . Kimin umrunda. Bosver guzellikle ayril dedi dayimda.Onlat senin kimse alamaz. Ay ne biçim insan bunlar çirkinleşmeye bak. Dayında diyememiş mi hem kızımızı dövsün hayatı zindan etsin hem altınınızı isteyin ne biçim insanlarsınız defolun gidin diye. Bunlar akıllannayacak siz vence nafaka da alın bunlardan pislikler
Bütün yüzlerini görmüştün önceden zaten. Neye şaşırıyorsun anlamadım. Artık şaşırma, onlardan herşeyi bekle. Ona göre davran.Yok zaten nasil insanlar olduklarini biliyodm ama bukdr cirkef olcaklarini bilmiyodm
Haklusinz aslinda. Hep psikolojimi korumak icin karsidakinden bise almadim. Ugrasmamak uzatmamak icinAltinlar kim takarsa taksin kadınındir
sizden daha once altinlarinizi aldilarsa da fotoğraflarla kanitlarsaniz talep edebilirsiniz
Hatta tazminat nafaka ne varsa talep edin
Onlar sürünsün
Merak etmeyin uzamaz ama siz de hep alttan alip ezilen olmayin
Inanin sinirlendim bende . Benim hayatimi mahvettinz bise istemiyrm siz 2 bilezige dustunzValla söke söke hakkini al ne demekmis o gelsin hilezikleri verip imza atsin yeminle süründururm bole insanlari foto veya video cok mantik takilan butun altinlari alabiliyosunuz emsal kararlar var
senin yerinde olsam elimden geleni yaparim ben sinir olacagima onlar sinir olsun siz karsi hamle yapin sonra alin cekirdeginizi elinize onlari izleyinInanin sinirlendim bende . Benim hayatimi mahvettinz bise istemiyrm siz 2 bilezige dustunz
Zaten biz taktik derse sizin olurKanitlarsalar onlar taktiklarini alabilirlermi. Sonucda benim degilmi bana takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?