Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkutmayın kendinizi sonucunuz gayet güzel , hayırlı olsunPazartesi beta 221, perşembe 1309 artış çok mu fazla dış gebelik olabilir mi
Dış gebelikte fazla artış oluyo dediler bana fazla gibi geldi de korktumDış gebelikte bu kadar artış olmazki sizinki gayet güzel artmış..sonraki kontrolünüzde keseyi görürsünüz ins
İnşallah kötü bi sonuç almamkorkutmayın kendinizi sonucunuz gayet güzel , hayırlı olsun![]()
Hayır dış gebelikte fazla artış olmaz az az artar bazen düşer bazen cikarDış gebelikte fazla artış oluyo dediler bana fazla gibi geldi de korktum
Ben geçirdim dış gebelik..ama tabi yine takipte olun keseyi görene kadar ..bana şuana kadar sorun yok gibi gorunduHayır dış gebelikte fazla artış olmaz az az artar bazen düşer bazen cikar
Umarım değildir teşekkür ederimBen geçirdim dış gebelik..ama tabi yine takipte olun keseyi görene kadar ..bana şuana kadar sorun yok gibi gorundu
İnanın hiç bilgim yok sadece bi ebe bana bu bilgiyi vermişti tedirgin oldumFazla artınca dış gebelik olduğunu hiç duymamıştım. Tam tersi ikiz gebeliklerde beta hızlı artıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin
Dış gebelik nerden geldi ki aklınıza? Gayet güzel artmış. Dış gebelikte böyle olmazPazartesi beta 221, perşembe 1309 artış çok mu fazla dış gebelik olabilir mi
Dış gebelik nerden geldi ki aklınıza? Gayet güzel artmış. Dış gebelikte böyle olmaz