• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil bilgi verirmisiniz

djjdndmsms

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Kızlar 36 haftalık gebeyim akşam olunca karnım sanki olur ya birşeyi avucunuzda tüm gücümüzle sıkarsiniz öyle bir ağrı giriyor karnımın altına doğru ndn oluyor lütfen geri dönüş yapar mısınız??

Kızlar 36 haftalık gebeyim akşam olunca karnım sanki olur ya birşeyi avucunuzda tüm gücümüzle sıkarsiniz öyle bir ağrı giriyor karnımın altına doğru ndn oluyor lütfen geri dönüş yapar mısınız??
Merhaba yalancı doğum sancısı gibi birşey olabilir mi ?

Bende 27 hafta içindeyim sadece sol kalçama ağrı oluyor ve zor geçiyor 🥹kalkamıyorum resmen vücut doğuma hazırlıyor denildi ne kadar doğru bilmiyorum yorumları takip edeyim belki yazan olur

Merhaba yalancı doğum sancısı gibi birşey olabilir mi ?
Sancı nedir hiç hissetmedim bilmiyorum 1 hamilelikte sancı çekmeden doğum yaptm ama bu gebelikte böyle oluyor 3 gündür anlamadm bende

Sancı nedir hiç hissetmedim bilmiyorum 1 hamilelikte sancı çekmeden doğum yaptm ama bu gebelikte böyle oluyor 3 gündür anlamadm bende
Ya benimki ilk bebek o yüzden ben hiç bilmiyorum Allah nasip ederse yaşayacağım ama en doğrusu siz bir doktora başvurun tabiki ne olur olmaz

Ya benimki ilk bebek o yüzden ben hiç bilmiyorum Allah nasip ederse yaşayacağım ama en doğrusu siz bir doktora başvurun tabiki ne olur olmaz
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bnm 🥰❤️

Tabikii en doğrusunu doktordan öğrenebilirsiniz. Bazılarının erken doğum belirtisidir bu zira ilk hamileliğim 36+3 te acil sezaryanla sonuclandi. Aşırı kasılmalarım vardı ve bende yumruk gibi kasılma ve ağrım var diyordum.

Tabikii en doğrusunu doktordan öğrenebilirsiniz. Bazılarının erken doğum belirtisidir bu zira ilk hamileliğim 36+3 te acil sezaryanla sonuclandi. Aşırı kasılmalarım vardı ve bende yumruk gibi kasılma ve ağrım var diyordum.
Kasılmalar nst ye bağlanınca çıkıyormuydu peki

Benim de son 1 ayda hep kasılmalarım vardı.hatta geceleri sancılanıyordum. nst de sancı yoktu.kanama ve açılma olmasına rağmen nst de sancım çıkmadı hiç ama 2. Doğumumdu ve herşey hızlı ilerledi sonrasında apar topar kendimi acil sezeryanda buldum.sancı hep çektiğimden son andaki gerçek sancılarımı bilemedim geçer heralde diye diye az kalsın evde geliyormuş bebek Allah korudu.
Doktor kontrolünde olun inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı;)

Back
X