Lütfen acil cevap verin meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum

sinnno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
8
0
1
21
Arkadaslar merhaba ben 22 yasındayım gögüslerim cok büyuk 95 beden sutyen giyiyorum ve büyük göguslerden dolayı sırtım ve omzum çok fazla ağrıyo kambur durduruyo beni. Sizin İstanbulda devlet hastanesinde önereceğiniz iyi bi doktor var mı çünkü malum özel hastanelerin fiyatları o kadar arttı ki kimsenin gücü yetmiyo. Meme kücültme ameliyatına girmek istiyorum sizin önerebileceğiniz memnun kaldıgınız bi doktor varsa buraya yazar mısınız ve bu süreç nasıl ilerliyo bu konu hakkında hiç bir bilgim olmadığı için size soruyorum bu süreci.

Canım yaşın çok genç 95 çok büyük değil inanki
Ben f bedendim 6 ay önce oldum psikolojim bozuldu şekli bozuk meme baş çok bozuk yerleştirilmiş arası bitişik değildi ameliyattan sonra sanki dikiş potu varmış gibi bitişik oldu tamam hemen küçüldü böyle şeylerde var çok iyi araştırma yapmalısın

Canım yaşın çok genç 95 çok büyük değil inanki
Ben f bedendim 6 ay önce oldum psikolojim bozuldu şekli bozuk meme baş çok bozuk yerleştirilmiş arası bitişik değildi ameliyattan sonra sanki dikiş potu varmış gibi bitişik oldu tamam hemen küçüldü böyle şeylerde var çok iyi araştırma yapmalısın
Evet yaşım ameliyat için biraz genç ama gerçekten çok özgüven eksikligi yapıyo ayrıca kıyafet bulma vs gibi çok zor oluyo sırt ağrısı omuz agrısını hele hiç demiyorum gercekten çekilecek dert değil bende cok korkuyorum daha erken olmak istiyodum ama gögüslerin birini kucuk birini buyuk yaparlar diye cok korkuyodum erteleye erteleye artık çekilmez bi hal aldı (siz nerede ameliyat oldunuz istanbulda mı )

İstanbulda oldum benim ölçüm 115 di inanki 95 çok iyi kilo takıntısı olanlar gibi takıntı yapmışsın gibi geliyor bence kendini çok güzel hissetmezsin inanki şimdi insanların memelerine bakıyorum benimki şöyleydi aslında çok da kötü değilmiş gibi bakıyorum ama benimki biraz da yaştan dolayı gerçekten çok büyüktü ve artık çok sarkmıştı ama yine de bazı şeyler ters gidebiliyor halbuki Doktoruma referansla gitmiştim yinede sonuçlar gerçekten hezeyan olabiliyor keşke sadece biri küçük biri büyük gibi SORUNLAR olabilse bambaşka SORUNLAR olabiliyor göğüs ucu içeri batıyor göğüs ucunu etrafındaki koyu deriyi dikerken nasıl dikiyorlarsa yamuk oval bir şekilde dikiyorlar bilmiyorum ya da çok iyi yapan birini gitmen gerekiyor ki

Telefon bazı yerleri yanlış yazmış gerçekten kendini çok iyi ve özgüvenli Hissetmelisin çünkü çok güzel
insanların yapmak istediği bir meme ölçüsü

Telefon bazı yerleri yanlış yazmış gerçekten kendini çok iyi ve özgüvenli Hissetmelisin çünkü çok güzel
insanların yapmak istediği bir meme ölçüsü
M maveraulbahr merhaba. Deneyiminizi okudum. Yaşadığınız olumsuz tecrübeyi genç arkadaşımıza aktarırken paylaşımcı tavrınız çok güzel. Arkadaşımız henüz ameliyat olmamış, mutlaka birkaç farklı doktorla görüşmeli. İlk duyduğu isme gitmemeli. Siz de referansla gitmişsiniz örneğin. Görüştüğü doktorların varsa öncesi sonrası resimlerini sormalı. Gerçi forumda bu resimleri görmeden ameliyat olan ve memnun kalan arkadaşlarımız da var. Ama her halükarda acele etmemeli. Buraya yazanlar olacaktır yine.

Onun dışında sizin de revizyon ameliyatı için öneri alabileceğiniz ayrı bir başlık açmanızı tavsiye ederim. 1 yılınızı tamamladıktan sonra tekrar bir ameliyat ile içinize sinen görünüme kavuşursunuz belki. 1 yıl diyorum çünkü forumda okuduklarım kadarıyla 1 yılın sonunda iyileşme büyük ölçüde tamamlanıyormuş, memenin şekli esas formunu alıyormuş. Bu süreyi doktor görüşmeleri ile geçirirsiniz siz de. Tabii bu sadece görüntünüzden memnuniyet duymamanız ile alakalı yorumum. Hissizlik vs varsa erken davranmalı sanıyorum ki. Nihayetinde iyi bir doktor zaten sizi yönlendirecektir. Geçmiş olsun.

M maveraulbahr merhaba. Deneyiminizi okudum. Yaşadığınız olumsuz tecrübeyi genç arkadaşımıza aktarırken paylaşımcı tavrınız çok güzel. Arkadaşımız henüz ameliyat olmamış, mutlaka birkaç farklı doktorla görüşmeli. İlk duyduğu isme gitmemeli. Siz de referansla gitmişsiniz örneğin. Görüştüğü doktorların varsa öncesi sonrası resimlerini sormalı. Gerçi forumda bu resimleri görmeden ameliyat olan ve memnun kalan arkadaşlarımız da var. Ama her halükarda acele etmemeli. Buraya yazanlar olacaktır yine.

Onun dışında sizin de revizyon ameliyatı için öneri alabileceğiniz ayrı bir başlık açmanızı tavsiye ederim. 1 yılınızı tamamladıktan sonra tekrar bir ameliyat ile içinize sinen görünüme kavuşursunuz belki. 1 yıl diyorum çünkü forumda okuduklarım kadarıyla 1 yılın sonunda iyileşme büyük ölçüde tamamlanıyormuş, memenin şekli esas formunu alıyormuş. Bu süreyi doktor görüşmeleri ile geçirirsiniz siz de. Tabii bu sadece görüntünüzden memnuniyet duymamanız ile alakalı yorumum. Hissizlik vs varsa erken davranmalı sanıyorum ki. Nihayetinde iyi bir doktor zaten sizi yönlendirecektir. Geçmiş olsun.
Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için revizyon önerisi başlık açmak istedim ama beceremedim
Ben de bir senenin dolmasını bekliyorum başka doktorların görüşüne almak istiyorum

Back
X