M
maveraulbahr
merhaba. Deneyiminizi okudum. Yaşadığınız olumsuz tecrübeyi genç arkadaşımıza aktarırken paylaşımcı tavrınız çok güzel. Arkadaşımız henüz ameliyat olmamış, mutlaka birkaç farklı doktorla görüşmeli. İlk duyduğu isme gitmemeli. Siz de referansla gitmişsiniz örneğin. Görüştüğü doktorların varsa öncesi sonrası resimlerini sormalı. Gerçi forumda bu resimleri görmeden ameliyat olan ve memnun kalan arkadaşlarımız da var. Ama her halükarda acele etmemeli. Buraya yazanlar olacaktır yine.
Onun dışında sizin de revizyon ameliyatı için öneri alabileceğiniz ayrı bir başlık açmanızı tavsiye ederim. 1 yılınızı tamamladıktan sonra tekrar bir ameliyat ile içinize sinen görünüme kavuşursunuz belki. 1 yıl diyorum çünkü forumda okuduklarım kadarıyla 1 yılın sonunda iyileşme büyük ölçüde tamamlanıyormuş, memenin şekli esas formunu alıyormuş. Bu süreyi doktor görüşmeleri ile geçirirsiniz siz de. Tabii bu sadece görüntünüzden memnuniyet duymamanız ile alakalı yorumum. Hissizlik vs varsa erken davranmalı sanıyorum ki. Nihayetinde iyi bir doktor zaten sizi yönlendirecektir. Geçmiş olsun.