Lütfen acil cevap !!!!

Çok çok teşekkür ederim gerçekten çok rahatlattınız beni sağlık çalışanı olduğunuzu duymak daha da rahatlattı :) sakin olmaya çalışacağım zaten stresimi hissetti çok huzursuzlandı ancak uyutabildim

Yok canım benim tepki vermedim sadece birazcık kendine güven hem sen bebeğinin canını bile bile acıtmazsın ki vicdan azabı duyma yani.daha yeni annesin zamanla daha sakin olucan emin ol
Ben o anda çok kötü hissettiğim için kendimi öyle algıladım çok teşekkür ederim inşallah zamanla daha sakin olabilirim böyle olmaya çok ihtiyacım var eşimde çok kızıyor bana ama yapamıyorum bişey yaptıysam diye aklım çıkıyor ufacık bi şeyde

Bacaklarını hareket ettiriyorsa sorun yok. Herhangi acil bir durumda ne yapmanız gerektiğini öğrenirseniz o durumla karşılaştığınızda bildiklerinizi uygularsınız panik de yapmamış olursunuz.
Evet hareket ettiriyordu normal şekilde haklısınız sanırım

Şimdi nasıl Bebeğiniz?
Korkmayin bişey olsaydı o an cok ağlardı
Ben 3ünüde kendim yiKarim
Sakin olun her zaman yanınızda biri olmaz

Hepinize çok teşekkür ederim çok evhamlanıp üzülmüştüm rahatlattınız beni ben sogukkanlıydım ama söz konusu kızım olunca bambaşka biri oldum inşallah zamanla daha sakin olabilirim ödüm kopuyor ona bi zarar gelecek diye heleki kendim bilerek mümkün değil bilmeyerek yada yanlışlıkla bi zarar vermekten çok korkuyorum sizinde evlatlarınız varsa Allah korusun herşeyden onları olmayanınıza da versin inşallah dünyanın en güzel şeyi evlat :)

Şimdi nasıl Bebeğiniz?
Korkmayin bişey olsaydı o an cok ağlardı
Ben 3ünüde kendim yiKarim
Sakin olun her zaman yanınızda biri olmaz
O anda hiç ağlamadı havluya alıp yağla masaj yaptım tam giyindirecekken sıkıldı galiba huzursuzlanip ağlamaya başladı hızlıca giyindirip emzirmeye başladım o zaman da huzursuzdu ama benim stresinden etkilendi sanırım zor uyuttum uyuyor şimdi

Merhaba. Bebeğinizi filede yıkamak yerine küvetinin baş kısmının altına bir şey koyun hafif aşağıya doğru eğimli olsun. Küvetin içine de havlu serin. Kafasını yastık gibi yapın. Bebeğinizi sırt üstü oraya yatırın. Hem suyun içinde sıcakta kalmış olur. Hem kafası daha yüksekte olduğu için kulağına su gitme ihtimali daha az olur. Bende sizin gibi çok panikli birisiyim ve bebeğime tek bakıyorum. Bu şekilde banyo yaptırırken ben de sakin oluyorum bebeğim de sakin oluyor. Hatta sıcak suyun içinde kaldığı için çok da mutlu oluyor tavsiye ederim :)

merak etmeyin hiçbirşey olmamıştır özellikle huzursuzluğu ağlaması yoksa emin olabilirsiniz.bebek egzersiz programlarındaki hareketler çok daha ürkütücü emin olun:)

Merhaba teşekkür ederim haklısınız bu yöntem çok güvenli tek yıkarkende çok iyi olur ama biz uygulayamayız sanırım bebeğim alışkanlık yapmış gibi ne zaman banyoya başlasak çişini yapıyor :) bu türlü aynı suyun içindeyken yapmış olacak pek hijyenik olmayacak :)

merak etmeyin hiçbirşey olmamıştır özellikle huzursuzluğu ağlaması yoksa emin olabilirsiniz.bebek egzersiz programlarındaki hareketler çok daha ürkütücü emin olun:)
Teşekkür ederim sağolun yok çok şükür çok korktum evet haklısınız işte ilk bebek tecrübesizlik korkutuyor

Geçmiş olsun. Bir sonraki Dr kontrolünde mutlaka söyleyin kalcasıni kontrol etsin. Aglamamasina güvenmeyin. Kalça çıkıginin da dereceleri var diye biliyorum. Bu arada bebeklerin kulaklarına su kaçarsa aynen geri çıkıyormuş . Kulak içleri düz ve kısaymış. Bizimki biraz daha girintili yapıda olduğu için bize su kaçınca cikmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…