lütfen acil cevap!!!!

arzuhalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
400
6
96
Manisa
arkadaşlar aşılama olduğum günden beri bolca sarı akıntım var ve çamaşırda da kahverengi leke buluyorum.5 gün oldu aşılama olalı.

sizde de olmuşmuydu normalmi ya.çok merak ediyorum lütfen başına gelen yazabilir mi:çok üzgünüm:

Canım genelde bu dönemlerde bu tarz akıntılara rastlıyoruz.Eğer doktorun sana progestan içeren ilaçlarda verdi ise akıntı miktarın yoğun olabilir.Kahverengi,pembe akıntılar normal karşılanıyor.Ama sarı akıntının yanında aynı zamanda kaşıntı pis koku ve kızarıklık varsa enfeksşyon kapmışsın demek olur.Akıntın kırmızı olursa doktorunla acil olarak konuşman gerekir.Bu bazen kötü şeulerin habercisi olabiliyor.Umarım böyle bişeyle karşılaşmazsın

arkadaşım bende aşılama yaptıralı 5 gün oldu ama böyle şikayetlerim yok doktorunu ara istersen en iyisi o

SLM CANIM BENİMDE BUGÜNLE BEŞ GÜN OLDU AŞILAMAM OLALI BENDEDE İKİ GÜN KANAMAM OLDU RAHİM AGZIM DARMIŞ AÇTIKLARI İÇİN OLUR DEDİ DOKTOR İLK AŞILANDIGI İKİ GÜN OLDU GECTİ BUGÜN 5 GÜN VE SARI AKINTIM VAR BENDE NEDEN OLDUGUNU BİLMİYORUM KASIKLARINDA AGRI VARMI SENİN

aynen arkadaşım kasık ağrım var ama her zaman değil.arada bir giriyo çıkıyo.şişkinlik var gaz oluyo bide.

aynen arkadaşım kasık ağrım var ama her zaman değil.arada bir giriyo çıkıyo.şişkinlik var gaz oluyo bide.

EVET CANIM BENDE AYNEN ÖYLE ARA ARA İGNE BATMASI GİBİ BİR AGRI OLUYOR VE BUGÜN İÇİMDE BİR ISLAKLIK HİSSİ VAR HANİ ADET OLMADAN ÖNCE HİSSEDİLEN GİBİ AMA BENDE FAZLA SANCI YOK GAYET İYİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ

benimde sancım azaldı.akıntım da eskiye göre daha az.

inşalah bu ay hayırlısıyla mutlu haberi birlikte alırız.

canım teyzsem oldugu ıcın bılıyorumm akıntı normal kahverengı akıntı da normasl bazen gebelık suresı boyunca bu akıntılar soz konusu olabılıyoooo bunu cok kafana taskıyosan doktoruna danıs bı ama ben normal oldugunu bılıyorummm saglıkla kal ınsallah gebesındırrrr :Ç))

kizlar benimde asilama olali 3. gun bugun hadi hep beraber toplanalim bir sayfada ve birbirimizi sikayetlerimizden ve daha sonra sonuclarimizdan haberdar edelim..bakalim kac hamisimiz cikacak..umarim hepimiz oluruz..ben sayfayi acmaya gidiyorum hadi gelin!!!!!!!!!!!

canım ben asılama yaptıgımda boyle bisaey olmamıstı ve tutmadı zaten insallah seninkinin tuttugunun isaretidir bunlar fazla dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…