Lütfen acil hamilemiyim

Kumsalkvk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
29
13
18
29
Merhabalar arkadaslar 1 Aralık da kan testi verdim 5.99 cıktı 4 Aralık da 30.78 cıktı regl günüme 1 gün kaldı hamilemiyim degerlerim cok mu düşük 2 ay önce 7 ekimde kürtaj oldum Dr 1 ay korunun demişti şimdi hamilemiyim yoksa degerlerim diger hamilelikten kalmamı kafam çok karışık

İnşallah saglıklı bir hamileliktir canım. Bişey diyemycem doktora danış yada biraz bekle vok erken ogrenmişsin

Reglime 4 gun kala 27yle ogrenmistim hamile oldugumu. Degeriniz dusuk degil. Onemli olan 2ye katlayarak devam etmesi

Doktora ne zaman gittiniz peki? Deger kac olana kadar kan testini tekrarladınız? Cok tesekkür ederim verdiğiniz cevaplar için
1600 falandi artik kan vermeyi birakmistik, ben once idrara silik cizgiyle gormustum ertesi gun gitti 27ydi sonra hep 2ye katlayarak devam etti cok sukur suan bebegim 19 aylik Rabbim size de saglikli hamilelik ve bebek nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…