Bu değerle hamile kalabilir miyim tüp bebek le de olsa çok kötü Bi değer dedilerSanırım sperm sayısı 32 bin olan... az geldiği icin mi hızı falan hesaplamamıslar anlamadım hastaneyi arayın sorun bence
Eğer esiniz bu testi vermeden önce cinsel perhizine dikkat etmediyse bu sonucu yorumlamak doğru olmaz en az 3 gün en fazla 6 gün cinsel birliktelik olmaması lazım esinizin... oncelikle esinize bir sorun oyle bisi olduysa buna dikkate ederek sperm testini tekrar versin. Eğer öyle bisi olmadıysa sayı az ama tüp bebekte sansınız olur neden olmasın tese ameliyatyla 1 tane sperm cıkartarak tüp bebek yapılanlar var...Bu değerle hamile kalabilir miyim tüp bebek le de olsa çok kötü Bi değer dediler
Çok teşekkür ederim hastalığından dolayı aldığı tedaviden kaynaklanıyor bu düşüklüğü muhtemelenEğer esiniz bu testi vermeden önce cinsel perhizine dikkat etmediyse bu sonucu yorumlamak doğru olmaz en az 3 gün en fazla 6 gün cinsel birliktelik olmaması lazım esinizin... oncelikle esinize bir sorun oyle bisi olduysa buna dikkate ederek sperm testini tekrar versin. Eğer öyle bisi olmadıysa sayı az ama tüp bebekte sansınız olur neden olmasın tese ameliyatyla 1 tane sperm cıkartarak tüp bebek yapılanlar var...
Sizinde sansınız olur bence
Rica ederim...Çok teşekkür ederim hastalığından dolayı aldığı tedaviden kaynaklanıyor bu düşüklüğü muhtemelen
Hiç korkmayın kalırsınız. Bakın Yaşınız gençse ve sabrınız varsa güzel bi tedaviyle sayınızı milyonlara bile ulaştırabilirsiniz. Yaş faktöründen dolayı veya sabretmek istemiyosanız bile olur. Tüp bebek/ aşılama yaparsınız.Bu değerle hamile kalabilir miyim tüp bebek le de olsa çok kötü Bi değer dediler
Böyle mi cevap verdiler size? Böyle saçma cevap görmedim . Moralinizi bozmayın harika kürler vitaminler takviyeler var hepsini araştırınSayıyı az görmüşler gerisine bakmamislar çok teşekkür ederim
Yalvardım resmen yok tüp bebek yapın dedi sadece hani şöyle yaparsak artabilir böyle olur söyle olur bile yokBöyle mi cevap verdiler size? Böyle saçma cevap görmedim . Moralinizi bozmayın harika kürler vitaminler takviyeler var hepsini araştırın
Ne gibi tedavi canım bizi ürolog bize hiç Bi ilaç vermediHiç korkmayın kalırsınız. Bakın Yaşınız gençse ve sabrınız varsa güzel bi tedaviyle sayınızı milyonlara bile ulaştırabilirsiniz. Yaş faktöründen dolayı veya sabretmek istemiyosanız bile olur. Tüp bebek/ aşılama yaparsınız.
Endişelenmeyin, Rabbim yar yardımcınız olsun.
Sadece belirtmek isterimki, biz sadece 1 tane sağlıklı sperme bile razıyız Rabbimin izniyle ve bizim gibi niceleri var. 32 bin varsa tedaviyle milyonlara ulaşır veya hemen alınıp Tüp bebek yapılır
Hangi doktor?Ne gibi tedavi canım bizi ürolog bize hiç Bi ilaç vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?